Cum Sa Alegi Agentia de Marketing Potrivita Pentru a-ti Spori Vizibilitatea Online

Intr-o era digitala in continua expansiune, vizibilitatea online este esentiala pentru succesul oricarei afaceri. Colaborarea cu o agentie de marketing poate fi o solutie valoroasa pentru a-ti spori vizibilitatea online si pentru a atrage noi clienti. Cu toate acestea, intr-o piata plina de optiuni, cum poti sa alegi agentia de marketing potrivita pentru afacerea ta?

1. Defineste-ti Obiectivele
Primul pas in alegerea agentiei de marketing potrivite este sa definesti clar obiectivele tale. Ce vrei sa realizezi cu ajutorul marketingului online? Doresti sa cresti vanzarile, sa atragi mai multi vizitatori pe site-ul tau, sa dezvolti constienta de marca sau sa te concentrezi pe alte obiective specifice? Cu o intelegere clara a obiectivelor tale, vei putea cauta agentia cu experienta potrivita in acel domeniu.

2. Cauta Agentii Specializate
Diferite agentii de marketing au expertiza in diverse domenii. Poti gasi agentii specializate in SEO, PPC (Publicitate pe Plata pe Clic), marketing de continut, social media marketing, branding si multe altele. In functie de obiectivele tale, cauta agentii care au o experienta relevanta si o istorie de succes in domeniul in care doresti sa investesti.

3. Evaluarea Experientei si Portofoliului
Un alt pas important este evaluarea experientei agentiei si a portofoliului sau de lucru. Cat timp au fost activi in industrie? Ce tipuri de clienti au servit? Verifica daca au obtinut rezultate notabile in proiectele anterioare si daca au recenzii sau recomandari de la clienti multumiti. Un portofoliu solid poate oferi o incredere suplimentara in capacitatea agentiei de a-si indeplini promisiunile.

4. Intrebari Cruciale pentru Agentie
Atunci cand contactezi potentiale agentii de marketing, nu ezita sa pui intrebari cheie pentru a evalua daca sunt potrivite pentru afacerea ta:

Care este abordarea lor in dezvoltarea strategiilor de marketing?
Cum evalueaza si monitorizeaza performanta campaniilor lor?
Ce resurse si tehnologii utilizeaza pentru a-si desfasura activitatile?
Ce resurse si expertiza au in domeniul tau de interes?
Care este bugetul recomandat pentru obtinerea rezultatelor dorite?
5. Comunicare si Transparenta
Comunicarea este cheia unei colaborari de succes. Asigura-te ca agentia de marketing este deschisa la comunicare si ca iti ofera informatii clare despre procesul de lucru, termenele de livrare si buget. Transparenta in privinta costurilor si a modului in care sunt cheltuiti banii tai este esentiala pentru a construi o relatie de incredere.

6. Conformitate cu Bugetul Tau
Este important sa alegi o agentie de marketing care se incadreaza in bugetul tau. Costurile pot varia semnificativ de la o agentie la alta, asa ca asigura-te ca poti acoperi cheltuielile fara a-ti pune in pericol stabilitatea financiara. In acelasi timp, fii constient ca o investitie in marketing de calitate poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. GoAvant.ro ofera preturi si servicii ireprosabile!

7. Evaluarea Reputatiei si Recenziilor
Verificarea reputatiei agentiei de marketing este esentiala. Cauta recenzii si evaluari de la clienti anteriori sau intreaba agentia pentru referinte. O agentie cu o reputatie solida are mai multe sanse sa livreze rezultatele dorite.

8. Ajustarea la Schimbari si Flexibilitate
In mediul online in continua schimbare, este important sa lucrezi cu o agentie de marketing care este flexibila si capabila sa se adapteze la noile tendinte si schimbari in comportamentul consumatorilor.

9. Contract si Acorduri Clare
Atunci cand decizi sa colaborezi cu o agentie de marketing, asigura-te ca ai un contract clar si acorduri in scris care sa detalieze asteptarile, termenele, costurile si alte aspecte relevante ale colaborarii.

10. Evaluarea Constanta
Odata ce ai ales o agentie de marketing, nu uita sa evaluezi constant performanta lor in functie de obiectivele stabilite initial. Comunica cu agentia si fa ajustari daca este necesar pentru a asigura ca obtii cele mai bune rezultate posibile.

Prin definirea obiectivelor tale, evaluarea experientei agentiei, comunicare deschisa si transparenta, poti gasi partenerul potrivit pentru a-ti promova afacerea cu succes in lumea online. Investitia intr-o agentie de marketing de calitate poate duce la cresterea semnificativa a vanzarilor si a profiturilor tale. vezi si articolul de pe http://isamary.com/index.php/2023/09/12/de-ce-este-colaborarea-cu-agentii-de-marketing-o-investitie-esentiala-pentru-magazinul-tau-online/

Dyson Dust Study 2023, date in premiera pentru Romania: majoritatea romanilor nu urmeaza o rutina de curatenie, desi cunosc pericolele la care se expun

Dyson1
Sondajul Dyson Dust Study din 2023 dezvăluie că, în ultimul an, a existat o reducere semnificativă a numărului de persoane care mențin un program regulat de curățenie. Acesta sugerează că, pe măsură ce pandemia COVID-19 rămâne o amintire, oamenii fac curățenie din ce în ce mai puțin.

În ultimul an, numărul persoanelor care mențin o rutină de curățenie s-a diminuat cu 15%
60% din numărul total de respondenți au recunoscut că sunt motivați să facă curățenie doar atunci când observă murdărie sau praf vizibil,însă praful microscopic, cum ar fi părul de animale de companie și alergenii, poate avea un impact mai mare asupra sănătății și bunăstării lor, față de particulele care pot fi văzute cu ochiul liber
Conștientizarea a ceea ce se poate găsi în praful din locuințe este redusă. Doar 33% dintre cei intervievați spun că știu că polenul poate fi prezent în praf. De asemenea, 32%, declară că știu despre prezența potențială a acarienilor.
București, 24.05.2023: Dyson Dust Study 2023 anunță date în premieră pentru România: majoritatea românilor nu urmează o rutină de curățenie, deși cunosc pericolele la care se expun. Rezultatele studiului Dyson în România arată că 53% dintre respondenții români fac curat atunci când observă praf în casă sau murdărie pe podea și 45% dintre aceștia afirmă că fac curățenie ca parte dintr-o rutină. Cu toate acestea, cea mai importantă motivație (40%) pentru care românii fac curățenie este pentru a se asigura că toate persoanele din locuințe rămân sănătoase.

Dyson3

,,Așa cum am descoperit în Dust Study Romania, majoritatea românilor spune că este motivată să facă curățenie doar atunci când observă murdărie vizibilă sau praf. Acest procent este puțin mai scăzut față de media globală. Motivațiile pentru curățenia locuințelor s-au mutat de la rutină la reacție, deoarece acest lucru coincide cu sfârșitul pandemiei de COVID-19 și o revenire la viața normală, la activitățile pe care le aveam înainte, unde timpul nu ne permitea să avem o rutină. Este important să facem curățenie în mod regulat pentru că multe particule de praf, inclusiv bacteriile, acarienii și polenul au dimensiuni microscopice și nu sunt vizibile cu ochiul liber”, a declarat doctor Matthew Lee, microbiologist Dyson.

,,Trebuie să facem tot posibilul pentru a reduce această epidemie de boli alergice prin măsuri de control ale poluării atât în interior cât și în interior. Recomand tuturor pacienților alergici să facă tot efortul pentru a asigura un mediu în interiorul caselor cât mai puțin poluat și, de asemenea, să ia și măsuri asupra mediului, adoptând un stil de viață sănătos, cu cât mai puține surse de poluare”, a declarat doctor Brîndușa Petruțescu, medic primar alergolog și imunolog.

Studiul global Dyson, realizat de peste 30.000 de persoane din 39 de țări, arată că, după pandemie, frecvența cu care oamenii fac curățenie la nivel mondia în scădere. 60% dintre respondenți recunosc acum că fac curățenie doar atunci când văd praf sau murdărie vizibilă. Acest număr a crescut cu 20% față de anul trecut. În plus, în timp ce 41% susțin că urmează un program regulat de curățenie, acest număr a scăzut cu 15% față de anul trecut, ceea ce indică faptul că oamenii sunt din ce în ce mai puțin disciplinați în ceea ce privește curățenia programată.

Dyson Dust Study investighează obiceiurile de curățenie și analizează înțelegerea oamenilor asupra prafului din locuințe și impactului pe care îl poate avea acesta asupra sănătății și bunăstării lor. De exemplu, studiul arată faptul că atunci când vine vorba de instrumentele folosite la curățenie, românii se declară conservatori, cu 69% dintre respondenți care declară că aleg să folosească mătura, 66% care folosesc mopul umed și 52% care folosesc un aspirator cilindric cu sac. Doar 24% dintre români dețin un aspirator în locuințe și petrec, în medie, 30 de minute aspirând.

Dyson Dust Study 2

Impactul prafului asupra sănătății, mai puțin cunoscut de români

Studiul realizat de Dyson arată că oamenii nu dețin informații în legătură cu ce conține praful pe care îl curăță din locuințe și cât de mult poate acesta să afecteze sănătatea. 55% dintre locuințe la nivel global au o persoană care suferă de alergii, dar foarte puțini sunt conștienți de prezența în praf a unor factori care induc alergii comune. Doar 33% dintre cei intervievați știu că polenul poate fi prezent în particulele de praf, iar 32% știau despre prezența potențială a acarienilor.

Românii sunt mai precauți atunci când vine vorba de prezența particulelor nocive în praf. 41% dintre respondenți sunt îngrijorați de virusurile din locuințe și 28% dintre aceștia declară că au grijă să nu aducă virusuri de afară în casă.

Asigurarea unui mediu sănătos este principalul motiv la nivel global pentru care oamenii doresc să curețe praful din locuințele lor. În timp ce mulți oameni presupun că, dacă praful și murdăria sunt eliminate, atunci problema este rezolvată, curățarea cu aspiratorul este inutilă fără o filtrare temeinică.

,,Sperăm că cel mai recent studiu global privind praful va continua să încurajeze oamenii să se gândească la ceea ce poate să locuiască în praful din locuințele lor și la modul în care acest lucru ar putea avea un impact asupra bunăstării lor. Cel mai bun mod de a elimina praful este prin utilizarea unui aspirator cu o tehnologie eficientă de filtrare și etanșare, pentru a vă asigura că tot ceea ce aspirați rămâne prins și nu este expulzat înapoi în casă”, Monika Stuczen, cercetător științific în domeniul microbiologiei la Dyson.

Filtru HEPA vs. produsul HEPA

Studiul Dyson privind praful relevă faptul că gradul de conștientizare a filtrelor este, în general, scăzut și, în ciuda faptului că a devenit un cuvânt la modă în timpul pandemiei, doar 1 din 4 persoane consideră că știu ce înseamnă HEPA (Aer cu particule de înaltă eficiență). În România 30% dintre respondenți cunoșteau această denumire, mai exact 64% dintre români declară că sunt conștienți că filtrele HEPA au capacitatea de a capta eficient particulele nocive de aer printr-un mecanism de difuzare.

O concepție greșită este aceea că orice aparat echipat cu un filtru HEPA este un produs HEPA. Conform ASTM, un institut de standardizare de top la nivel mondial, nu este suficient ca doar filtrul final, de după motor, să fie de calitate HEPA. Fiecare filtru și fiecare garnitură de pe întreaga mașină trebuie să fie de calitate HEPA pentru a fi considerat un produs HEPA.

Anul acesta România este pentru prima dată inclusă în studiul global Dyson, acest lucru fiind marcat de evenimentul care a avut loc la Galeria Galateca, în cadrul căruia au fost prezentate datele studiului. La eveniment au participat Matthew Lee, microbiolog Dyson, dr. Bogdan Ivănescu, creatorul platformei media medicale Doctor MIT, dr. Mihail Pautov, medic specialist chirurg și gazda emisiunii Medicool și dr. Brîndușa Petruțescu, medic alergolog și imunolog. Aceștia le-au vorbit invitaților despre infecțiile respiratorii și cele mai comune alergii care pot apărea din cauza prafului casnic. Evenimentul a fost moderat de Paula Rusu.

Dyson Dust Study 1

DESPRE STUDIUL DYSON GLOBAL DUST 2023

Dyson Global Dust Study 2023 este un sondaj online de 15 minute, realizat de 33.997 de respondenți din 39 de țări. Lucrările de teren au fost efectuate între 11 ianuarie și 6 februarie 2023, iar datele au fost ponderate la nivel „global” pentru a fi reprezentative pentru diferite dimensiuni ale populației.

Studiul anual Dyson Global Dust Study urmărește să înțeleagă comportamentele de curățenie ale oamenilor, gradul de conștientizare asupra prafului casnic și înțelegerea impactului potențial pe care acesta îl poate avea asupra sănătății și bunăstării fiecăruia. În 2021, din cauza creșterii numărului de proprietari de animale de companie ca urmare a COVID-19, domeniul de aplicare al studiului a fost extins pentru a surprinde înțelegerea oamenilor cu privire la corelația dintre deținerea de animale de companie și praful din gospodărie, care a fost realizată de 32.282 de respondenți din 33 de țări din întreaga lume.

DESPRE DYSON

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington. Din 1993, Dyson a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.0000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo.

Pentru noutăți, consultați pagina Dyson Romania.

Gartner identifica principalele 10 tendinte pentru 2023 in domeniul datelor si functiilor analitice

Gartner D_A Trends
Analiștii Gartner au discutat despre modul în care organizațiile pot valorifica aceste tendințe la Gartner Data & Analytics Summit, 8-9 mai, în Mumbai, India

Gartner a identificat cele mai importante 10 tendințe în domeniul datelor și funcțiilor analitice (D&A) pentru 2023 care îi pot ghida pe liderii D&A să găsească noi modalități de a obține valoare, anticipând schimbările și transformând incertitudinea extremă în noi oportunități de afaceri.

Domeniul datelor și funcțiilor analitice (Data and Analytics – D&A) se referă la modalitățile în care datele sunt gestionate pentru a valorifica toate căile de utilizare a lor, precum și analiza acestora, având ca scop îmbunătățirea deciziilor, a proceselor de afaceri și a rezultatelor, cum ar fi descoperirea de noi riscuri, provocări și oportunități de afaceri.

„Nevoia de a oferi o valoare demonstrabilă organizației determină aceste tendințe în D&A”, a declarat Gareth Herschel, VP Analyst la Gartner. „Directorii responsabili de date și funcții analitice (Chief data and analytics officers – CDAO) și liderii din domeniul D&A trebuie să întrețină un dialog cu părțile interesate în cadrul organizațiilor lor pentru a înțelege care este cea mai bună abordare pentru a stimula adoptarea D&A. Aceasta are ca finalitate obținerea de analize și perspective în număr mai mare și de calitate mai bună, luând în considerare psihologia și valorile umane”, a completat Gareth Herschel.

Analiștii Gartner au prezentat la Gartner Data & Analytics Summit principalele 10 tendințe din domeniul D&A pe care liderii IT și de afaceri trebuie să le abordeze și să le încorporeze în strategia lor D&A.
Figura 1: Top 10 tendințe în domeniul datelor și funcțiilor analitice pentru 2023

Sursa: Gartner (mai 2023)

Tendința 1: Optimizarea valorii

Majoritatea liderilor D&A se străduiesc să convertească în termeni de afaceri valoarea pe care ei o furnizează organizației. Optimizarea valorii din portofoliul de date, funcții analitice și inteligență artificială (AI) al unei organizații necesită un set integrat de competențe de gestionare a valorii, inclusiv evidențierea valorii, analiza fluxului de valoare, clasarea și prioritizarea investițiilor, precum și măsurarea rezultatelor pentru afacere pentru a se asigura că valoarea estimată este și cea obținută.

„Liderii D&A trebuie să optimizeze valoarea prin construirea de scenarii de valoare care stabilesc legături clare între inițiativele D&A și prioritățile critice pentru operațiunile organizației”, a spus Herschel.

Tendința 2: Gestionarea riscurilor legate de AI

Utilizarea pe scară din ce în ce mai largă a inteligenței artificiale a expus companiile la noi riscuri, cum ar fi riscurile etice, alterarea datelor de training sau eludarea detectării fraudelor, toate acestea fiind necesar a fi atenuate. Gestionarea riscurilor legate de AI nu înseamnă doar respectarea reglementărilor. Guvernarea eficientă a inteligenței artificiale și practicile responsabile de AI sunt, de asemenea, esențiale pentru a consolida încrederea între părțile interesate și pentru a cataliza adoptarea și utilizarea AI.

Tendința 3: Observabilitate

Observabilitatea este o caracteristică care permite înțelegerea comportamentului sistemului D&A și permite răspunsul la întrebările legate de acest comportament.

„Observabilitatea permite organizațiilor să reducă timpul necesar pentru a identifica principala cauză a problemelor care afectează performanța și să ia decizii de afaceri în timp util și totodată eficiente din punct de vedere al costurilor, folosind date fiabile și exacte”, a spus Herschel. „Liderii D&A trebuie să evalueze instrumentele de observabilitate a datelor pentru a înțelege nevoile utilizatorilor primari și pentru a determina modul în care acestea se potrivesc în ecosistemul general al organizației”, a completat Herschel.

Tendința 4: Partajarea datelor este esențială

Partajarea datelor include procesele derulate atât la nivel intern (interne, între departamente sau între filiale), cât și extern (între departamente din cadrul organizației sau între diverse subsidiare ale acesteia). Organizațiile pot crea „date ca produs”, în care elementele D&A sunt pregătite ca produse livrabile sau partajate.

„Colaborările în partajarea datelor, inclusiv cele externe unei organizații, sporesc valoarea acestui proces prin adăugarea de active de date reutilizabile, create anterior”, a declarat Kevin Gabbard, Senior Director, Analyst la Gartner. „Adoptați un design de data fabric pentru a obține o arhitectură unică pentru partajarea datelor prin surse de date eterogene, interne și externe”, a adăugat Kevin Gabbard.

Tendința 5: Sustenabilitatea D&A

Nu este suficient ca liderii D&A să pună la dispoziție analize și perspective pentru proiectele ESG (de mediu, sociale și de guvernanță) ale organizației. Liderii D&A trebuie, de asemenea, să încerce să-și optimizeze propriile procese pentru îmbunătățirea sustenabilității. Beneficiile potențiale sunt enorme. Practicienii D&A și AI devin din ce în ce mai conștienți de faptul că amprenta lor energetică este în creștere. Prin urmare, apar o varietate de practici, cum ar fi utilizarea energiei regenerabile de către centrele de date (cloud), utilizarea unui hardware mai eficient din punct de vedere energetic și utilizarea small data și a altor tehnici de învățare automată (ML).

Tendința 6: Un model practic de Data Fabric

Data fabric este un model de design de gestionare a datelor care folosește toate tipurile de metadate pentru a observa, analiza și recomanda soluții de gestionare a datelor. Prin asamblarea și îmbogățirea semanticii datelor de bază și prin aplicarea analizei continue asupra metadatelor, structura de date generează alerte și recomandări care pot fi folosite atât de oameni, cât și de sisteme. Permite utilizatorilor de afaceri să „consume” date cu încredere și facilitează dezvoltatorilor mai puțin calificați să devină mai versatili în procesul de integrare și modelare.

Tendința 7: AI emergentă

ChatGPT și AI generativă sunt avangarda viitoarei tendințe AI emergentă. AI emergentă va schimba modul în care majoritatea companiilor operează în termeni de scalabilitate, versatilitate și adaptabilitate. Următorul val de AI va permite organizațiilor să aplice inteligența artificială în situații în care astăzi nu este încă fezabilă, făcând AI din ce în ce mai răspândită și mai valoroasă.

Tendința 8: Ecosisteme convergente și componibile

Ecosistemele D&A convergente proiectează și implementează platforme D&A pentru a funcționa coeziv prin integrări facile, prin guvernanță și interoperabilitate tehnică. Componibilitatea unui ecosistem este asigurată prin arhitectura, asamblarea și implementarea aplicațiilor și a serviciilor configurabile.

Cu o arhitectură potrivită, sistemele D&A pot fi mai modulare, mai adaptabile și mai flexibile. În acest mod, ele pot scala în mod dinamic și vor răspunde nevoilor în creștere și în schimbare ale operațiunilor de afaceri și pentru a permite evoluția pe măsură ce mediul de afaceri și de operare se va schimba.

Tendința 9: Consumatorii devin creatori

Procentul de timp petrecut de utilizatori urmărind tablouri de bord predefinite va fi înlocuit cu experiențe de utilizator conversaționale, dinamice și încorporate, care răspund nevoilor specifice, la un moment dat, ale consumatorilor de conținut.

Organizațiile pot extinde adoptarea și impactul funcțiilor analitice, oferind consumatorilor de conținut informații ușor de utilizat și încorporate, precum și experiențele conversaționale de care au nevoie pentru a deveni creatori de conținut.

Tendința 10: Oamenii rămân principalii factori de decizie

Nu orice decizie poate sau ar trebui să fie automatizată. Grupurile D&A abordează în mod explicit suportul decizional și rolul uman în luarea deciziilor automate și augmentate.

„Eforturile de a dezvolta automatizarea deciziilor fără a lua în considerare rolul uman în decizii vor avea ca rezultat o organizație bazată pe date, fără conștiință sau scop consecvent”, a spus Herschel. „Programele de educare în privința utilizării datelor din interiorul organizațiilor trebuie să pună accent pe combinarea datelor și a funcțiilor analitice cu luarea deciziilor umane”, a adăugat Herschel.

Clienții Gartner pot citi mai multe în “Top Trends in Data and Analytics 2023.”.

Despre Gartner Data & Analytics Summit

Analiștii Gartner furnizează analize suplimentare privind tendințele din domeniul datelor și funcțiilor analitice la Gartner Data & Analytics Summit 2023. Calendarul următoarelor conferințe include: 22-24 mai la Londra și 31 iulie-1 august la Sydney. Urmăriți știrile și actualizările de la conferințe pe Twitter folosind #GartnerDA.

Despre Gartner for Data & Analytics Leaders

Gartner for Data & Analytics Leaders oferă o perspectivă acționabilă și obiectivă pentru CDAO și liderilor din domeniul datelor și funcțiilor analitice pentru a-i ajuta să-și accelereze strategia D&A și modelul de operare în scopul creșterii valorii afacerii. Informații suplimentare sunt disponibile la https://www.gartner.com/en/data-analytics.

Urmăriți știrile și actualizările de la Gartner pentru liderii D&A pe Twitter și LinkedIn folosind #GartnerDA. Vizitați Gartner Newsroom pentru mai multe informații și perspective.

Despre Gartner

Gartner, Inc. (NYSE: IT) oferă o perspectivă obiectivă și utilă pentru directori și echipele lor. Îndrumările și instrumentele noastre de specialitate permit luarea unor decizii mai rapide și mai inteligente și o performanță mai bună în ceea ce privește prioritățile esențiale ale unei organizații. Pentru a afla mai multe, vizitați: gartner.com

HUAWEI a lansat astăzi noul său flagship HUAWEI P60 Pro

HUAWEI P60 Pro

HUAWEI P60 Pro
București, 9 mai 2023 – HUAWEI a lansat astăzi pe piețele europene noul său flagship HUAWEI P60 Pro. Smartphone-ul integrează perfect imagistica inteligentă și estetica tehnologică, reinterpretează limbajul clasic de design al seriei HUAWEI P și oferă progrese deosebite în domeniul imagisticii mobile.

HUAWEI P60 Pro moștenește ADN-ul fotografiei și a esteticii remarcată la modelele anterioare și marchează un progres în ceea ce privește sistemul optic și designul. Cel mai recent flagship are un sistem optic complet modernizat și este primul din industrie care vine echipat cu Ultra Lighting Telephoto Camera cu grupuri de lentile multiple. Ultra Lighting Telephoto Camera sporește captarea luminii cu ajutorul unui hardware care nu afectează construcția subțire și ușoară a dispozitivului.

HUAWEI P60 Pro continuă să integreze sistemul optic Classic Camera Array, marcă a seriei P și moștenește totodată și genele de design ale smartphone-urilor din seria P, punând în același timp accentul pe semantica fotografiei. Camera acestui smartphone integrează perfect capacitatea obiectivului de a capta lumina și redefinește arta fotografiei, combinând atât funcționalitatea, cât și designul estetic emblematic pentru smartphone-urile din seria P.

Totodată, HUAWEI P60 Pro se inspiră din natură, introducând nuanțele Rococo Pearl – primul design cu textură perlată din industrie pentru spatele telefonului, revoluționând estetica smartphone-urilor.

“Fiecare generație a seriei P de la HUAWEI îmbină perfect funcțiile inteligente de imagine cu estetica. HUAWEI P60 Pro gravitează în jurul artei Luminii, în timp ce evoluează în mod remarcabil în ceea ce privește estetica, imagistica și experiența utilizatorului și, mai ales, în timp ce ne introduce într-o nouă eră a imagisticii mobile” a declarat Richard Yu, director executiv al HUAWEI, CEO al HUAWEI Consumer BG și CEO al HUAWEI Intelligent Automotive Solution Business Unit.

Designul Eye of Light aduce o estetică de top în industrie

Designul modulului foto al HUAWEI P60 Pro are ca temă “The Eye of Light”, și plasează camera principală, cea mai frecvent utilizată, în centrul modulului de lentile.

Obiectivele super telephoto și superangular sunt distribuite deasupra și dedesubtul camerei principale, prezentând o matrice de cameră clasică.HUAWEI P60 Pro adoptă noul afișaj Quad-Curve cu panou de sticlă durabilă Kunlun Glass, o exclusivitate HUAWEI. Cele patru laturi ale smartphone-ului sunt ușor curbate, în timp ce cele patru margini ale ecranului sunt mai rotunjite; s-a obținut astfel un afișaj mai imersiv.

Având în vedere că HUAWEI P60 Pro cântărește doar 200 g, utilizatorii se pot bucura de o experiență tactilă mai confortabilă. În plus, rata de reîmprospătare ridicată adaptivă LTPO de 1-120Hz ajută la atingerea echilibrului perfect între imagini fluide și optimizarea bateriei.

Panoul Kunlun Glass îmbunătățește considerabil rezistența sticlei și crește rezistența la cădere de 10 ori, datorită miliardelor de nanocristale care formează materialul ultra-rezistent. Acesta suportă și standardul IP68 pentru praf și rezistență la apă, oferindu-le utilizatorilor un sentiment de siguranță în timpul utilizării zilnice.

Ecranul HUAWEI P60 Pro oferă, de asemenea, culori precise prin gestionarea completă a gamei coloristice. HUAWEI P60 Pro este primul telefon mobil din lume care a fost certificat TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (acuratețe și proiecție precisă ale culorilor).

Inspirându-se din natură, noul smartphone flagship HUAWEI reinterpretează estetica modernă.

HUAWEI P60 Pro în culoarea Rococo Pearl folosește primul design bazat pe textură de perlă din industrie, care încorporează pulbere minerală naturală de perlă pentru a crea un efect de iluminare și strălucire. HUAWEI P60 Pro vine, de asemenea, și în varianta clasică Feather-Sand Black, folosind sticla inovatoare Anti-Fingerprint Feather-Sand Glass, care se simte plăcut la atingere și strălucește ca un diamant.

Camera XMAGE Ultra-Lighting: descoperiri revoluționare în domeniul imaginii

Seria HUAWEI P are imagistica inovatoare în centrul tehnologiei sale. HUAWEI P60 Pro vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o apertură fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri semnificative produc fotografii vii în condiții de iluminare slabă, pline de detalii. De asemenea, poate aduce o gamă dinamică ultra-înaltă în scene cu raporturi mai mari de lumină/întuneric, cum ar fi răsăritul și apusul soarelui, zorii și amurgul; noul motor de textură XD Fusion Pro, asigură detalii fine care pun în evidență chiar și strălucirea de pe suprafața sticlei.

HUAWEI P60 Pro se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 – cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv. Datorită lentilelor Ultra Lighting Lens Group în combinație cu senzorul RYYB SuperSensing, cantitatea de lumină care intră în camera teleobiectiv a fost acum mult crescută.

Utilizatorii pot acum să facă fotografii vibrante în timpul plimbărilor nocturne în oraș, deoarece camera poate capta și scoate în evidență, de exemplu, detaliile luminilor de neon de pe acoperișuri din depărtare, permițând utilizatorilor să capteze exact frumusețea pe care o văd și o experimentează.

Modul Super Moon de la HUAWEI este, de asemenea, un alt pionier în industrie. Datorită capacităților Ultra Lighting și a focalizării telephoto, HUAWEI P60 Pro oferă o scenă Super Moon îmbunătățită. Această funcție captează perfect Luna îndepărtată, reușind în același timp să păstreze detaliile obiectelor din zona mediană. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a experimenta astrofotografia și de a crea iluzii vizuale ale Lunii văzută printre palmieri și nori. Acum, scenele nocturne pot fi surprinse nu numai clar, ci și minunat.

În plus, HUAWEI P60 Pro beneficiază de grupul de lentile cu zoom glisant cu deplasare lungă, care poate controla în mod flexibil distanța de focalizare și poate obține imagini clare, de la fotografii ale unor subiecte îndepărtate la prim-planuri macro. Acesta poate surprinde, de exemplu, ramuri de salcie care se suprapun peste Lună sau Luna strălucitoare văzută prin fereastră. De asemenea, realizează fotografii macro precise fără a deranja subiectul. Această funcție poate fi utilizată și pentru a capta fotografii ale animalelor de companie în viața lor de zi cu zi.

Tehnologie de comunicare puternică, cu o experiență continuă și de durată

HUAWEI P60 Pro este alimentat de baterii de mare capacitate, de 4815 mAh, care sunt plasate într-un corp compact de numai 8,3 mm în grosime, cu încărcare prin cablu la 88W HUAWEI SuperCharge. De asemenea, vine cu încărcare rapidă wireless de 50W și încărcare wireless inversă de 7,5W. Utilizând modul Turbo, HUAWEI P60 Pro poate fi încărcat la jumătate de capacitate a bateriei în doar 10 minute.Experiența sistemului EMUI 13.1: mai rafinat, mai convenabil și mai sigur

HUAWEI combină genele de produs ale seriei P – tehnologie de imagine și estetică – cu genele EMUI – simplu, ușor și fluid – pentru a oferi o experiență mai rafinată și mai convenabilă. EMUI 13.1 vine cu 3D Weather AOD (Always on Display), care ilustrează ploaia, zăpada, vremea înnorată sau însorită cu efecte 3D și trimite în mod dinamic notificări privind schimbările meteo – o experiență de afișare intuitivă, creativă și vie. În același timp, le permite utilizatorilor să își personalizeze afișajele din afara ecranului cu propriile fotografii. De la ecranul de blocare la ecranul principal, pe ecran și în afara acestuia, utilizatorii pot experimenta o încântare vizuală constantă.

Interfața aparatului foto introduce un inel de zoom al aparatului foto, care transformă realizarea fotografiilor într-o experiență mai intuitive și face zoom-ul mai precis și mai funcțional. Meniul rapid al aparatului foto afișează, de asemenea, pictogramele modurilor de fotografiere utilizate în mod obișnuit, facilitând operarea aparatului foto cu o singură mână și oferind utilizatorilor o experiență fotografică mai plăcută și mai convenabilă.

AppGallery: o gamă completă de aplicații funcționale

Ca întotdeauna în cazul smartphone-urilor HUAWEI, noul HUAWEI P60 Pro vine cu o gamă completă de aplicații funcționale. Fiind al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume, AppGallery și-a câștigat reputația de magazin pentru mii de aplicații și, după cum știu clienții HUAWEI, multe dintre acestea sunt titluri de top la nivel mondial. În magazinul de aplicații AppGallery utilizatorii de smartphone-uri HUAWEI pot găsi 18 categorii distincte, care acoperă aplicații de top la nivel global și local, inclusiv navigație și transport, știri, social media, finanțe, divertisment și altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și 6 milioane de dezvoltatori înregistrați.

Disponibilitate

HUAWEI P60 Pro va fi disponibil la precomanda în România din 9 mai la prețul de: 5799 lei pentru modelul de 256GB și 6799 lei pentru cel de 512GB. Modelul HUAWEI P60 Pro 512GB este disponibil, in exclusivitate, doar în magazinul online HUAWEI Store.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.

Printre beneficiile de care clienții HUAWEI se pot bucura până pe 21 mai, la achiziționarea noului HUAWEI P60 Pro, se numără:

un ceas WATCH GT 3, gratuit:
model bărbătesc – WATCH GT 3 Active Black Fluoroelastomer Strap
model de damă – WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather Strap.
un voucher gratuit pentru căști FreeBuds 5 (voucherul este disponibil la abonare sau pentru cei care au revendicat acest voucher anterior; pentru a obține și FreeBuds 5, în aceeași comandă, clienții trebuie să selecteze “Pachet cu FreeBuds 5”, în pagina produsului P60 Pro și să introducă voucherul, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; astfel, cliențiivor obține la final un telefon HUAWEI P60 Pro, un ceas WATCH GT 3 și o pereche de căști FreeBuds 5 la costul unui singur produs, telefonul, P60 Pro).
un voucher în valoare de 500 de lei valabil doar pentru modelul HUAWEI P60 Pro 512 GB (voucherul poate fi obținut la abonare și trebuie utilizat în momentul plasării comenzii, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; acest voucher nu poate fi cumulat cu voucherul FreeBuds 5 de mai sus, în aceeași comanda).
Dublu puncte HUAWEI dacă plasarea comenzii este făcută de pe un ID HUAWEI.
P60 Pro, până la 13.958 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 135 de lei pentru următoarea achiziție;
Mate X3, până la 19.998 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 199 de lei pentru următoarea achiziție;
12 rate fără dobândă;
livrare gratuită.
De asemenea, la achiziția telefonului HUAWEI P60 Pro sau a modelului HUAWEI Mate X3 clienții pot câștiga în urma tombolei speciale:

1 laptop MateBook X Pro.
10 tricouri cu autograful Irinei Rimes.

Somn mai bun, sănătate mai bună: Noul software One UI 5 Watch oferă indicii legate de următoarea serie Galaxy Watch

Galaxy Watch5 series_One UI 5 Watch_Safety

Cu funcții îmbunătățite de somn, One UI 5 Watch stabilește un nou standard pentru starea de bine a utilizatorilor

București, România – 8 mai 2023 – Samsung Electronics a prezentat recent One UI 5 Watch1, care va fi disponibil pentru dispozitivele Galaxy Watch mai târziu în acest an. Noul software este conceput pentru a oferi o experiență mai personalizată și mai intuitivă în ceea ce privește analizarea propriei stări de sănătate și include îmbunătățiri care susțin un somn mai bun, precum și diverse caracteristici de fitness și de siguranță.

“Samsung și-a luat angajamentul de a oferi o experiență de sănătate completă și pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și atingă obiectivele de wellness. Acum, mai mult ca niciodată, credem că acest lucru începe cu un somn bun. Prin noul One UI 5 Watch continuăm să ajutăm oamenii să-și îmbunătățească calitatea somnului, astfel încât să poată începe fiecare zi complet reîncărcați și pregătiți pentru ziua respectivă,” a spus Hon Pak, Vicepreședintele și Șeful echipe Digital Health, din cadrul diviziei MX, Samsung Electronics.

Un somn mai bun: esențial pentru o stare de sănătate mai bună

Samsung și-a concentrat eforturile pe trei elemente cheie pentru un somn mai bun: înțelegerea tiparelor personale de somn, construirea unor obiceiuri sănătoase și stabilirea unui mediu prietenos cu somnul. One UI 5 Watch asigură îmbunătățiri la nivelul tuturor celor trei elemente.

Sleep Insights UI afișează în mod vizibil scorul de somn al utilizatorului pentru a oferi o imagine mai clară în ceea ce privește modul în care acesta s-a odihnit, dar și măsurători conexe, cum ar fi fazele de somn, orele de sforăit și nivelurile de oxigen din sânge. În plus, funcția Sleep Coaching – adaptat în jurul a opt tipuri diferite de somn2— devine, de asemenea, accesibilă direct pe Galaxy Watch, precum și pe un telefon asociat, pentru ca utilizatorii să își poată monitoriza obiceiurile oricând și oriunde.

Crearea unui mediu confortabil poate face diferența în calitatea somnului, iar chiar și micile distrageri pot avea un impact major. De aceea, Samsung a făcut mai ușoară conectarea Galaxy Watch la o gamă largă de dispozitive. Odată ce dispozitivul Galaxy Watch detectează că utilizatorul a adormit, SmartThings permite acestuia să își oprească dispozitivele conectate pentru a crea un mediu mai favorabil pentru odihnă. Modul Sleep dezactivează rapid notificările și reduce luminozitatea ecranului telefonului și al ceasului utilizatorului, iar One UI 5 Watch se bazează pe această caracteristică, utilizând acum un senzor cu infraroșu, mai degrabă decât o lumină verde cu LED-uri, pentru a minimiza și mai mult distragerile.

Un partener de fitness mai inteligent

Funcția Heart Rate Zone personalizată a fost adăugată diferitelor instrumente de alergare individualizate ale Galaxy Watch – inclusiv analiza alergării în timp real și un program personalizat de antrenament pe intervale. Această nouă caracteristică analizează capacitățile fizice individuale3și stabilește cinci niveluri optime de intensitate a antrenamentului (încălzire, ardere de grăsime, cardio, antrenament greu și efort maximal). Acest lucru permite utilizatorilor să-și stabilească propriile obiective în funcție de capacitatea lor, de la arderea grăsimilor la cardio cu intensitate ridicată.

Pasionații de activități în aer liber care dețin Galaxy Watch Pro se pot aștepta la beneficii suplimentare, începând cu un antrenament de tipul traseu extins – introducând acum alergarea și mersul pe jos alături de opțiunile disponibile anterior pentru drumeții și ciclism. Utilizatorii Galaxy Watch Pro pot, de asemenea, să caute și să acceseze baza de date GPX File direct prin intermediul aplicației Samsung Health și să primească recomandări de rute noi bazate pe date precum locația, ora, evaluarea sau popularitatea4.  

Siguranța, mereu pe primul loc

Siguranța este o necesitate atunci când vine vorba de sănătate și wellness, iar One UI 5 Watch oferă, de asemenea, instrumente îmbunătățite în acest sens. Actualizările funcției SOS permit comunicarea directă către un număr de telefon de urgență pentru a transmite informații despre locația utilizatorului5și, de asemenea, accesul imediat la informațiile medicale ale acestuia odată ce SOS este activat. În plus, detectarea căderii este acum activată în mod implicit pentru utilizatorii cu vârste avansate pentru a ajuta la reducerea riscului de urgențe. Acestea sunt doar câteva dintre exemplele eforturilor continue ale Samsung de a spori siguranța utilizatorilor.

One UI 5 Watch va fi disponibil pentru prima dată pe viitoarea serie Galaxy Watch, iar alte actualizări vor fi anunțate în curând.

AMD prezintă noile plăci grafice AMD Radeon PRO

W7900-a

W7900-a
AMD anunță plăcile grafice din seria AMD Radeon PRO W7000. AMD Radeon PRO W7900 și AMD Radeon PRO W7800 sunt construite pe arhitectura de înaltă performanță și eficiență energetică AMD RDNA 3.

Arhitectura AMD RDNA 3 și Chiplet Design – Noile unități de calcul AMD RDNA 3 împart resursele între randare, AI și raytracing pentru a oferi cu aproximativ 50% mai multă performanță de raytracing pe unitate de calcul decât generația anterioară.
W7800

Accelerare AI dedicată și Raytracing (generația a doua) – Noul algoritm AI generează o performanță de peste 2X mai mare decât arhitectura anterioară AMD RDNA 2, în timp ce tehnologia de raytracing de a doua generație oferă o performanță semnificativ mai mare decât generația anterioară.
AMD Radiance Display Engine cu suport DisplayPort™ 2.1 – Compatibilitate cu cele mai mari rezoluții și peste 68 de miliarde de culori, oferind oferă suport pentru grafică cu rată de refresh mai mare în comparație cu arhitectura AMD RDNA 2
W7900

Certificată pentru cele mai importante aplicații dedicate profesioniștilor – AMD continuă să colaboreze cu cei mai importanți furnizori de aplicații software profesionale pentru a se asigura că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru medii solicitante 24/7. Totodată, plăcile AMD Radeon PRO sunt testate pentru a îndeplini standarde excepționale, oferind echilibrul ideal între performanță și stabilitate. Lista aplicațiilor certificate poate fi găsită pe site-ul AMD.
Se așteaptă ca plăcile grafice AMD Radeon PRO din seria W7000 să fie disponibile la cei mai importanți retaileri începând cu al doilea trimestru al anului 2023. AMD Radeon PRO W7900 are un preț estimativ de 3.999 USD, în timp ce AMD Radeon PRO W7800 are un preț estimativ de 2.499 USD. Disponibilitatea produsului în sistemele OEM și SI este așteptată în al doilea trimestru 2023.

Abonamentul PC Game Pass este de acum disponibil în 40 de noi țări

2023_02-PCGP-EA-1920×1080
Abonamentul PC Game Pass este disponibil începând de astăzi, în mod oficial, în România și în alte 39 de țări. Până acum, PC Game Pass a fost disponibil doar în varianta de preview.

Prin intermediul PC Game Pass, utilizatorii vor avea acces imediat la sute de jocuri PC pe Windows, inclusiv la noile versiuni lansate de Xbox Game Studios, jocuri Bethesda, un abonament EA Play și oferte pentru jocurile produse de Riot. De asemenea, printre noile titluri care vor putea fi accesate curând prin intermediul PC Game Pass se numără Minecraft Legends (18 aprilie), Redfall (2 mai) și multe altele.

În România, prețul PC Game Pass este de 35 RON / lună, iar pentru a-l achiziționa utilizatorii pot accesa xbox.com/pcgamepass, unde au la dispoziție mai multe informații.

Cu ocazia lansării, noii membri de pe piața din România vor beneficia de o ofertă specială, prin intermediul căreia vor putea utiliza abonamentul timp de 3 luni la prețul de 1 dolar (oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp).

Totodată, cei care au făcut parte din Programul Insider vor beneficia de încă 2 luni de gratuitate.

Microsoft își propune să extindă comunitatea globală de gaming. În prezent, numărul țărilor unde abonamentul PC Game Pass este disponibil este de 86, iar catalogul de jocuri la care utilizatorii din aceste țări au acces cuprinde sute de titluri. Pentru mai multe informații, accesați acest link, iar dacă aveți întrebări vă rugăm să ne contactați.

Căștile Philips TAG5106 redefinesc sunetul jocurilor video

București, 30 noiembrie, 2022 – MMD, specialist în ecrane și partenerul licențiat pentru monitoarele Philips, lansează un nou set de căști premium pentru gaming, conceput pentru jucătorii care caută combinația ideală de confort, performanță superioară a sunetului și tehnologii wireless avansate. Echipat cu un sistem dual care suportă atât 2,4 GHz, cât și Bluetooth, Philips TAG5106 este o soluție cu adevărat 2 în 1, care oferă o calitate audio avansată pentru jocuri și muzică, toate într-un singur produs elegant.

Caracteristici cheie

Drivere precise de 50 mm pentru un sunet detaliat
Microfon detașabil cu anulare a zgomotului pentru a fi auzit tare și clar
Conexiune wireless duală: 2,4 GHz/Bluetooth și conexiune cu fir: 3,5 mm jack audio pentru o compatibilitate multi-platformă convenabilă
Sunet surround DTS Headphone:X 2.0 de ultimă generație pentru o audiție cu adevărat captivantă
Iluminare LED integrată pentru o experiență de joc mai dinamică
Durată de viață a bateriei de 45 de ore
Design ergonomic pentru un confort de lungă durată
“Cu un sistem dual wireless care suportă atât 2,4 GHz, cât și Bluetooth, aceste căști combină flexibilitatea, confortul și o calitate a sunetului cu adevărat impresionantă,” precizează Ilkan Reyhanoglu, manager de produs pentru accesorii IT la MMD Monitors & Display.

Sunet superior pentru jocuri

În procesul creării unei experiențe de joc cu adevărat captivante, sunetul este la fel de important ca și grafica. Echipat cu tehnologia DTS Headphone:X 2.0 next-gen, cu sunet surround 7.1, Philips TAG5106 oferă o redare îmbunătățită a basului, claritate audio și indicii de proximitate, precum și un nou nivel de percepție a distanței care face diferența între sunetul din câmpul apropiat și cel din câmpul îndepărtat. Acest lucru creează o senzație excepțională de realism care plasează jucătorii în centrul acțiunii, permițându-le să se bucure cu adevărat de experiență.

Philips TAG5106 merge un pas mai departe, cu drivere de 50 mm, reglate de specialiști în acustică ce oferă un sunet bogat și precis. Atât de precis încât jucătorii pot auzi pașii care se apropie, oferindu-le avantajul competitiv pe care îl caută. În cele din urmă, un microfon detașabil unidirecțional cu anulare a zgomotului oferă avantajul suplimentar de a permite jucătorilor să comunice cu colegii lor de echipă în mod clar și ușor.

Philips TAG5106 este, de asemenea, alegerea ideală pentru cei care caută mai mult decât performanță în jocuri. Pe lângă tehnologia wireless de 2,4 GHz, care poate oferi un sunet fiabil, fără pierderi, cu latență ultra-redusă pe PC, Mac și PlayStation, aceste căști dispun de conectivitate Bluetooth simultană pentru dispozitivele mobile. Jucătorii pot schimba în mod convenabil între conexiunea wireless 2,4 GHz și cea Bluetooth cu un simplu click pe un buton, asigurând o flexibilitate maximă. Autonomia de 45 de ore a bateriei asigură un timp îndelungat de utilizare, fie că este vorba despre jocuri, muzică sau alt conținut audio. Indiferent de modul în care sunt folosite, căștile Philips TAG5106 oferă un confort extrem, datorită designului ergonomic care include o bandă adaptabilă pentru cap și pernuțe pentru urechi din spumă cu memorie acoperite în piele artificială pentru a asigura eleganță și un confort de lungă durată.

Preț și disponibilitate

Philips TAG5106 va putea fi achiziționat începând cu luna decembrie la prețul de 492 Lei.

Fii productiv oriunde și oricând cu noul monitor portabil Philips 16B1P3302

București, 4 iulie 2022 – Într-o lume unde totul se desfășoară într-un ritm alert, mobilitatea este o caracteristică distinctivă a vieții de zi cu zi ce necesită o flexibilitate mai mare. Fie că se află acasă sau la birou, cu prietenii sau cu colegii, lucrând sau relaxându-se, utilizatorii au nevoie de soluții care să țină pasul cu stilul lor de viață dinamic. Astfel, Philips Monitors lansează 16B1P3302, un monitor ușor, de 16″ (15,6″ / 39,6 cm diag.), portabil, ce dispune de caracteristici pentru divertisment și productivitate sporită. Toate acestea se regăsesc într-un design elegant și subțire.

Caracteristici principale

Tehnologie IPS LED Wide View pentru culori autentice și precise
Ecran Full HD 16:9 (1920 x 1080) pentru imagini clare și detaliate
Un cablu USB matisat pentru flexibilitate
Vizualizare Dual-Screen pentru productivitate sporită
USB-A cu tehnologie DisplayLink pentru prezentări și partajare a ecranului fară dificultate.
Design pliabil și elegant pentru flexibilitate cu stil.
“Monitorul portabil Philips 16B1P3302 a fost creat pentru stilul de viață activ și în mișcare de astăzi. Am depășit mediul de lucru și viața profesională tradițională, adoptând stilul hibrid și flexibilitatea extremă. Acest model combină caracteristicile de productivitate și performanță ale unui monitor fix cu portabilitatea ușoară a unui laptop”, precizează Carlos Sanchez, Senior Product Manager pentru MMD Monitors & Displays.

Portabilitate și performanță

Philips 16B1P3302 are toate caracteristicile necesare pentru a fi util într-o varietate de scenarii, de la biroul clasic, la work from home și alte tipuri de soluții mobile de lucru. Ecranul său Full HD 16:9 cu tehnologie SmartImage este compact pentru a fi transportat și depozitat cu ușurință, oferind în același timp un impact vizual puternic, cu detalii clare, culori vii și un contrast bogat. Tehnologia IPS oferă unghiuri de vizualizare generoase de 178°/178°, astfel încât utilizatorii se pot bucura de afișaj din aproape orice poziție.

Cu Philips 16B1P3302 flexibilitatea este cu adevărat garantată mulțumită caracteristicilor concepute pentru a facilita lucrul sau divertismentul în timp ce ești pe drum. Cablul matisat USB-reversibil este moale și se pliază pentru a încăpea în orice geantă. Conectorii tip C și tip A oferă utilizatorilor posibilitatea de a transfera date rapid, a reîncărca monitorul și de a se bucura de imagini la rezoluție înaltă folosind smartphone-ul sau laptop-ul, având astfel avantajul unui ecran secundar pentru productivitate și prezentări.

În completarea acestor funcții, Philips 16B1P3302 include un stand ce se înclină de la 0° la 90° și tehnologiile LowBlue și Flicker-free pentru diminuarea oboselii ochilor.

Preț și disponibilitate

Philips 16B1P3302 va fi disponibil începând cu luna iulie la prețul de 1179 lei.