Volumul de vânzări Redmi Note a depășit 140 de milioane de unități în ultimii șapte ani

Pe 19 noiembrie, Redmi a anunțat oficial pe contul de Weibo că vânzările globale ale telefoanelor inteligente din seriile Redmi Note au depășit 140 de milioane de unități. În același timp, potrivit datelor companiei de cercetare Omdia, Redmi Note 8 a devenit a doua cea mai bine vândută serie din lume în prima jumătate a anului 2020, dar și cea mai bine vândută din China, ceea ce consolidează popularitatea Redmi Note la nivel global.

Prima serie Redmi Note a fost lansată în martie 2014 și a cunoscut un succes de răsunet în întreaga industrie. Au existat numeroase modele din seriile Redmi Note în ultimii șapte ani, iar telefoanele s-au menținut în topul vânzărilor și au primit o mulțime de referințe favorabile din partea utilizatorilor. Odată cu decizia de a transforma Redmi într-un brand independent, în anul 2019, performanțele de vânzări ale seriilor Redmi Note au crescut și mai mult: peste 10 milioane de unități din seria Note 7 s-au vândut în patru luni și peste 10 milioane de unități din seria Note 8 au fost vândute într-un interval de doar trei luni, iar în prezent volumul de vânzări a depășit 40 de milioane de unități. Redmi Note 8 este unul dintre cele mai de succes modele ale brandului Redmi și se situează printre cele mai bine vândute, potrivit statisticilor mai multor companii de cercetare.

Lu Weibing, vicepreședintele Grupului Xiaomi, președintele China Business și managerul general Redmi, a declarat că sunt trei motive pentru care seriile Redmi Note sunt iubite de 140 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Primul dintre ele este acela că Xiaomi este adeptul principiului incluziunii tehnologice și oferă produse flagship la prețuri oneste, astfel încât oricine să aibă dreptul de a se bucura de tehnologii avansate. În al doilea rând, Xiaomi nu se oprește niciodată din a oferi transparența informațiilor. Al treilea motiv este acela că Xiaomi a îmbunătățit în mod constant controlul asupra calității produselor și selecția de furnizori, pentru la le oferi utilizatorilor din întreaga lume produse la prețuri oneste. Cu astfel de valori, Redmi Note a atins performanțe înalte, este un produs de top și le aduce utilizatorilor o experiență completă, în comparație cu alte produse din aceeași zonă de preț existente pe piață.

Potrivit informațiilor din industrie, produsele de 1000 RMB (aprox. 128 euro) sunt tributare poziționării, iar profiturile lor sunt limitate. Costurile crescute aduse de tehnologia 5G reduc și mai mult marjele lor de profit. Puțini dintre producători vor face cu adevărat eforturi pentru a îmbunătăți astfel de produse. Telefoanele care costă sub 1000 RMB ajung să fie echipate cu tehnologie învechită și sunt de o calitate îndoielnică, în timp ce producătorii fac în continuare profituri injuste. Redmi este însă un brand rar, care respectă această piață. Existența seriilor Note declară război haosului din industria telefoanelor mobile. Printr-o serie de produse la prețuri juste, competiția din piață va reveni la normal și alegerile consumatorilor vor redeveni raționale.

Succesul seriilor Redmi Note îi face cu siguranță pe utilizatori să aștepte următorul produs.

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al treilea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume.

În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500, urcând 46 de poziții față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament. În mai 2020, compania a ajuns încă o dată în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe locul 384.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *