3 avantaje atunci cand apelezi la o agentie imobiliara pentru vanzarea unei locuinte

crop-men-shaking-hands-real-estate-agency_23-2147797601

 

Ai in plan sa iti vinzi casa sau apartamentul, dar nu ai gasit inca agentia imobiliara potrivita pe care sa te bazezi in vederea unei tranzactii rapide si eficiente? Esti in locul potrivit!

Articolul de azi iti va prezenta 3 avantaje ale unei agentii imobiliare din Ploiesti, care a contribuit la vanzarea mai multor case si apartamente de-a lungul anilor de experienta. Agentia imobiliara Royal Imob, este o agentie cu experienta in domeniul imobiliarelor, avand un portofoliu variat si o multime de case si apartamente vandute si inchiriate cu succes.

In momentul in care apelam la o agentie imobiliara pentru vanzarea unui imobil cu totii avem anumite asteptari. Ceea ce ne dorim insa de la serviciile unei agentii imobiliare este o tranzactie rapida, cu un minimum de efort si foarte important, la un pret corect. Pentru fiecare dintre noi este important ca locuinta pe care o vindem sa fie evaluata corect si sa primim un pret corect pentru aceasta. Sa vedem care sunt cele 3 avantaje de care poti sa beneficiezi atunci cand apelezi la serviciile unei agentii imobiliare profesioniste cum este Royal Imob.

1. Vizibilitatea crescuta a ofertei

In momentul in care apelezi la o agentie imobiliara pentru a-ti promova locuinta, poti fi sigur ca aceasta va ajunge la un numar mai mare de persoane interesate, decat daca ai promova-o de unul singur. Avand in vedere faptul ca agentiile imobiliare au deja o baza de date bine formata, alcatuita din persoane interesate in mod direct de achizitionarea sau inchirierea unei locuinte, anuntul in care se regaseste imobilul tau va ajunge direct la acestea. De asemenea, anuntul tau va fi promovat si pe retele social pe care agentia imobiliara are conturi (ex: Facebook, Instagram, Twitter, etc.).

2. Evaluarea corecta a proprietatii

Pretul unui imobil nu trebuie sa fie stabilit doar in functie de pretentiile proprietarului, acesta trebuie sa fie unul cat mai realist. Apeland la serviciile unui agent imobiliar, acesta va avea competentele necesare pentru a face o evaluare onesta si realista. In acest fel, imobilul tau va fi evaluat tinand cont atat de tipul proprietatii, compartimentare, anul de constructie, materialele folosite, utilitati, facilitatile din imprejurimi cat si pe baza trendului imobiliar actual din zona respectiva.

3. Efort minim din partea ta ca proprietar

Agentiile imobiliare iti pun la dispozitie un agent care se va ocupa sa iti ofere consultanta permanenta si de toate etapele unei tranzactii. El va fi acea persoana care va intra in contact direct cu clientii, care va merge alaturi de acestia sa vizionezi proprietatea, de negocieri, de intocmirea si semnarea actelor. Astfel, implicarea ta ca vanzator va fi una minima, si nu vei fi nevoit sa asisti la prezentarile imobilului, sa vorbesti cu posibili cumparatori sau sa faci alte chestiuni care tin de procesul de vanzare.

Apeleaza cu incredere la servicile unei agentii imobiliare din Ploiesti cum este Royal Imob, si lasa grija vanzarii imobilului pe umerii agentilor pregatiti special pentru astfel de activitati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *