Site-ul Sony α Universe Europe este online Sony lansează un nou hub pentru a scoate în evidență frumusețea fotografiei europene

8 Span Bird Tablet

Sony anunță astăzi lansarea Sony α Universe Europe. Conceput ca un hub de informare pentru utilizatorii tot mai numeroși ai camerelor Sony, noul site va conține materiale exclusive, printre care:

  • Articole cu ambasadorii Sony Imaging
  • Tutoriale pentru toate tipurile de fotografie, scrise de profesioniști
  • Profiluri, biografii, galerii cu lucrări realizate de ambasadorii Sony Imaging
  • Competiții foto și video organizate de Sony, la care fotografii și videografii pot participa
  • Informații despre evenimente locale, la care participanții pot testa echipamentele Sony
  • Cele mai noi știri din domeniul Digital Imaging de la Sony

Sony α Universe va explora pasiunile ambasadorilor foto care îi motivează și îi inspiră în activitatea lor. Utilizatorii vor avea astfel oportunitatea de a învăța de la aceștia detalii tehnice și creative prin articole detaliate și tutoriale despre toate aspectele fotografiei și ale echipamentelor foto.

„În ultimii ani, Sony a schimbat industria în materie de ce poate fi realizat în domeniul fotografiei iar lansarea Sony α Universe Europe reprezintă următorul pas în strategia noastră de a-i ajuta pe utilizatori să maximizeze rezultatele pe care le obțin cu echipament foto Sony”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Sony Europe. “Ne dorim să demistificăm o serie de tehnici de fotografie și să-i inspirăm pe fotografi să încerce lucruri noi, fiind ghidați în acest sens de cel mai buni fotografi din lume.”

Noul site Sony α Universe Europe este online și e constant updatat cu conținut. Acesta este disponibil în 22 de limbi europene iar utilizatorii care își doresc să afle noutăți despre diverse subiecte se pot înregistra aici.

Despre Sony

Sony este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *