Cerceii care nu trebuie sa iti lipseasca

bijuterii turcoaz - Articolul 1

Cand vine vorba de bijuterii trebuie sa recunoastem ca nici o femeie nu va afirma vreodata ca are suficiente. Pentru ca noi femeile gasim intotdeauna cate un model care se potriveste perfect cu ceva ce avem acasa sau ce ceva ce am vazut in vitrina unui magazin, si uite asa plecam acasa si cu o pereche de cercei, dar si cu vreo bluza pe care ni s-a pus pata instantaneu.

Si cum ar putea cineva vreodata sa renunte la bijuterii cand ele ne completeaza atat de frumos tinutele si mai ales cand ele ne fac atat de fericite. Si pana la urma bijuteriile sunt si vor fi mereu cele mai bune prietene ale femeilor. Iar daca ne uitam in jurul nostru fiecare femeie poarta cel putin o bijuterie, lucru ce ne demonstreaza ca bijuteriile sunt un MUST. Si daca sunt un must trebuie sa avem cat mai mute cu putina. Daca s-ar putea sa ne cumparam cate o bijuterie in fiecare zi cred ca am fi foarte multumite.

Daca doresti sa ii faci un cadou unei femei alege o pereche de cercei, un colier sau o brosa… cu siguranta cadoul tau va fi foarte apreciat si mai mult decat atat va fi purtat nu abandonat intr-un colt al dulapului. Bineinteles ca trebuie sa fii atent si la lucrurile care sunt apreciate de acea persoana, de gusturile ei si de culorile care ii plac.

Dar tin sa cred ca nici o femeie nu va spune nu niciodata unei bijuterii. Iar daca nu seamana cu nimic din ce are in colectia ei de bijuterii cu siguranta o va gasi superba si va gasi un mod de a o purta si accesoriza la o tinuta. Pentru ca atunci cand vine vorba de moda, noi femeile, ne intrecem pe noi insine si cream tinute care de care mai reusite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *