Despre balsamul de rufe si parfumul preferat

IMG-9206

 

Se intampla uneori ca in mijloacele de transport sa fie aglomeratie mare, mai ales la orele de varf. Si atunci, vrei, nu vrei, esti obligat sa te asezi foarte aproape de o persoana pe care nu o cunosti. Daca ai noroc, experienta este una in regula, insa uneori mirosul poate sa iti aduca neplaceri. Catre ce esente balsam rufe te orientezi de obicei? Utilizezi balsam de rufe?

Care este parfumul tau preferat si cat de des utilizei balsamul? La fiecare spalare sau numai in momentele in care iti aduci aminte sa il torni in masina de spalat? Elixir este un balsam concentrat, cu un parfum apropiat de natura, perfect pentru intreaga familie. Esentele sunt florale sau din fructe exotice si se pastreaza o perioada indelungata in tesatura hainelor. Este important ca aceasta sa ramana placuta la atingere, sa nu deranjeze pe piele in timpul purtarii. Cand utilizezi acest balsam, iar rufele sunt puse la uscat, intreaga ta casa va fi de asemenea parfumata si cu siguranta, persoana care va sta in aglomeratie in autobuz langa tine se va considera in mod clar fericita si norocoasa.

Elixir este un produs cu personalitate, miros intens si il poti folosi la limpezirea manuala a hainelor sau in masina de spalat. Iar daca doresti sa parfumezi si autoturismului in interior ori incaperile casei, prin dizolvarea esentei in apa si pulverizarea pe materiale este de asemenea o idee buna. Elixir este minunat chiar si pentru spalarea pardoselilor. Mirosul casei este esential pentru modul in care te simti. Acasa reprezinta oaza fiecarei persoane de liniste. Ne regasim dupa o zi incarcata si ne incarcam bateriile alaturi de cei dragi, iubim si ascultam pe cei mici atunci cand ne povestesc intamplari haioase de la scoala sau gradinita. Parfumul inseamna automat prospetime si curatenie, inseamna apropiere si conexiune.

Relatiile, fie ele de orice tip, insa in special cele apropiate, dincolo de apreciere sau respect, sunt intemeiate si dupa miros. Daca iti place o persoana doresti sa petreci mai mult timp cu ea sau alaturi de ea, iar mirosul este important. Tu ce aroma alegi? Te indrepti catre parfumul floral sau cel al fructelor exotice?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *