Aniversarea a 25 de ani ai Universității Spiru Haret – partener Smart Alliance

Marți, 19 ianuarie, Universitatea Spiru Haret a sărbătorit 25 de ani de tradiție în educație, alături de invitați de prestigiu.
Logo aniversar Universitatea Spiru Haret 25 de ani

Logo aniversar Universitatea Spiru Haret 25 de ani
Smart Consolidation- Brick by Brick

Smart Alliance

Smart Alliance felicită călduros rectorul Universității Spiru Haret, dl. Aurelian Bondrea, pe multstimații prorectori și decani, pe întreg corpul didactic, precum și pe studenții și absolvenții acestei instituții. Vă dorim în continuare mari succese în instruire, educație și cercetare, numeroase performanțe în toate domeniile activității pe care le profesați cu dăruire.

Pentru anul 2016, Smart Alliance și-a propus, pe lângă alte proiecte, să lanseze Academia Smart Alliance , cu scopul de a crește și dezvolta resursele tehnice certificate. Acest proiect educațional va contribui la rezolvarea lipsei de competențe, ceea ce va permite și creșterea substanțială a productivității membrilor.

Onorăm parteneriatul cu Universitatea Spiru Haret, care joacă un rol important în educație și mediul de afaceri, iar împreună promovăm valori comune și servicii de calitate prestate către studenți, clienți și parteneri.

Despre Smart Alliance

Despre Smart Alliance

În data de 23 septembrie 2015, sub sloganul “WHAT IS NEXT”, a fost lansat în varianta online Clusterul Smart Alliance.
SMART ALLIANCE – “Innovation Technology Cluster” reprezintă un cumul de experiențe multiple, consolidate pe mai multe paliere de lucru, acoperind soluții complexe care pornesc de la optimizare și management procese de afaceri, servicii pentru infrastructuri IT, servicii integrate și complete hardware, software și marketing digital, automatizări industriale, consultanță și training IT.

Citeste mai mult: Aniversarea a 25 de ani ai Universității Spiru Haret – partener Smart Alliance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *