Categorii de produse de la ECCO

marimi

Multe dintre persoanele care au auzit de ECCO au impresia ca pe acest site se comercializeaza doar incaltaminte, si nu orice fel de incaltaminte, ci incaltaminte scurte. Ambele aspecte nu sunt adevarate.

In primul rand, cei de la ECCO mai comercializeaza si alte tipuri de produse (iti voi vorbi de ele in cele ce urmeaza) si in al doilea rand, incaltamintea de la ECCO nu este atat de scumpa pe cat ai putea crede. Sa lamurim mai intai ultimul aspect.

Este adevarat faptul ca la o prima impresie te poti lovi de preturi care ti se pot parea mari, insa nu e chiar asa. La ECCO gasesti intr-adevar si incaltaminte mai scumpa, insa depinde de materialele din care aceasta este creata. Un lucru este insa sigur : raportul calitate-pret este unul corect. Orice pereche de incaltaminte cumparata isi merita banii , deoarece este rezistenta, de calitate si deosebit de comoda.
Revenim acum la produsele comercializate de ECCO.

Cei de la ECCO se ocupa de comercializarea incaltamintei de femei, barbati, dar si copii. In plus, nu stiu daca stiai pana acum, insa pe site poti gasi si incaltamite de marimi extreme. Asadar sunt produse pentru toata lumea.
Pe langa incaltaminte, ECCO ofera spre vanzare si genti. Gentile sunt si ele impartite in categorii (femei, copii si barbati) si pot fi de diverse materiale, culori, dimensini, etc. Calitatea lor este una de asemenea excelenta, fapt pentru care isi merita banii.

Tot la ECCO mai poti gasi si accesorii. Vorbim de accesorii ca : portomee, curele, sosete, sireturi, branturi si produse de intretinere.
Eu cumpar de fiecare data cu drag de la acest magazin. Consider ca produsele sunt de o calitate foarte buna, fapt pentru care nu imi fac griji ca as putea primi altceva decat ce am comandat.

In final, te invit si pe tine sa cumperi de la ECCO. Chiar daca preturile sunt poate mai mari decat pe alte site-uri, fii convins/a de faptul ca in privinta calitatii lucrurile stau diferit. Nu poti compara niciodata calitatea unei perechi de incaltaminte la 40 de lei cu cea a unei perechi de incaltaminte la 400 de lei.
Site-ul celor de la ECCO este usor de folosit, comenzile sunt usor de facut, ai pe site toate informatiile necesare si in plus poti si suna pentru a cere mai multe detalii.

Eu persoanal am incredere in ECCO si in calitatea produselor comercializate de aceasta firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *