Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania! Citeste mai mult: Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania!

eDomenii/GlobeHosting aduc in premiera in Romania o noua extensie de domenii internet: .SRL, alternativa la actualul .ro!
Domeniile .SRL pot fi inregistrate doar de catre Societati cu Raspundere Limitata (SRL). Fiind o extensie nou lansata, mii de domenii foarte atractive sint disponibile, oportunitate imensa de care merita sa profitati la un pret foarte competitiv, €29,90/an.
Domenii .SRL
Domenii .SRL
Nu ai .SRL, nu existi (online)!
Cristian Tecar – CEO

Cresterea rapida de noi utilizatori pe internet, precum si aparitia de noi site-uri, a determinat gasirea unor solutii de denumire a noilor site-uri, motiv pentru care ICANN a aprobat liberalizarea pietei de domenii internet si aparitia din acest an a peste 1000 de extensii noi.

Piata online din Romania cunoaste aceeasi crestere fulminanta iar numarul de noi site-uri se mareste de la o zi la alta. Din pacate numarul de domenii .ro disponibile scade, in momentul de fata peste 70% din totalul de .ro inregistrate fiind blocate si neutilizate.

Acesta este doar unul dintre motivele care a dus la nevoia conceperii unui nou domeniu de internet pentru Romania si nu numai. Peste 4 milioane de companii functioneaza in America Latina, Italia si Spania, inregistrate sub forma SRL.

Domeniile .SRL se activeaza pe numele persoanei juridice si poate fi inregistrat pe maxim 9 ani.

Citeste mai mult: Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *