S-a dat startul demonstrațiilor live, la All Pack 2015 Citeste mai mult: S-a dat startul demonstrațiilor live, la All Pack 2015

Ieri, 28 octombrie, s-a dat startul demonstrațiilor live, la târgul All Pack 2015, organizat la Romexpo București. Utilaje de ambalare a paleților vor fi testate în fața vizitatorilor pe tot parcursul târgului.
Spinny S2300
Spinny S2300
Printre utilajele performante se numără și Spinny 2300 de la Effe3ti. Acesta este un utilaj de ambalare, cu masă rotativă complet automată, echipat cu sistem de pre-întindere motorizat. Acesta este un dispozitiv special, ce asigură utilizarea cantității ideale de film, permițând, de asemenea, ambalarea de produse ușoare sau instabile în procesul de lucru, care nu ar putea fi manipulate prin sistemele tradiționale. Filmul este eliberat în cantitatea corectă de role motorizate, controlate de un sistem electric care păstrează tensiunea filmului constantă. Utilajul permite o economie considerabilă a filmului utilizat și dispune de 10 programe protejate prin parolă.

Mașina promite o pre-întindere de până la 400% a foliei stretch, iar înălțimea paletului este detectată prin fotocelulă. Viteza de urcare și coborâre a căruciorului poate fi reglată, iar programele de lucru sunt controlate prin Sistemul PLC Siemens S7 – 1200 și panoul operatorului KP400. Capacitatea mesei este de 2000 kg și tensiunea de alimentare este de 400V și de 50Hz.

Vizitatorii All Pack vor putea afla mai multe detalii despre modelul Spinny S2300, la All Pack, la standul 30-32, al Cora Trade Center , din Pavilionul C3, al Romexpo București, în următoarele zile de târg. Specialiștii vor oferi consultanță gratuită tuturor celor interesați de utilajele prezente.

Despre Cora Trade Center
CORA TRADE CENTER și EFFE3TI proiectează și produc o gamă largă de mașini automate de ambalare, potrivite pentru client, ideale pentru întreprinderile mari și mijlocii, cu sarcini mari de lucru.

Citeste mai mult: S-a dat startul demonstrațiilor live, la All Pack 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *