Dansuri perfecte pentru nuntile romanesti

Nunta la romani implica dans si voie buna. Daca mergi la o nunta si nu te distrezi pe muzica interpretata de respectivele formatii nunta alese de miri, degeaba mergi. Romanul e invatat sa petreaca si sa se simta bine, fapt pentru care profita de orice prilej prin care poate face acest lucru.

O nunta este o buna ocazie pentru a te distra copios. Trebuie sa lasi la o parte inhibitiile si sa dansezi cat te tin picioarele si sa te bucuri de muzica pe care o canta diverse formatii nunta Bucuresti, formatii alese cu incredere de catre miri.

Sunt o serie de dansuri care nu au cum sa lipseasca de la o nunta. Cand alegi o formatie nunta, asigura-te de faptul ca respectiva formatie stie piesele pe care le vrei tu la nunta in mod obligatoriu. Formatia Bucuresti, de exemplu, te poate incanta la nunta cu un repertoriu foarte bogat si frumos. Ei canta tot felul de piese din diverse zone ale tarii. Formatia Bucuresti este o respectata formatie nunta Bucuresti, ea fiind invitata la tot felul de evenimente importante. Muzica pe care aceasta formatie o canta este minunata pentru dansurile din cadrul nuntii.

Un dans frecvent intalint la nunti este hora. Pur si simplu nu exista nunta la romanii petrecareti fara hora. Dansul pe care trebuie sa il stii cand se canta o hora este unul simplu, deoarece ai de facut doi pasi inainte si doi inapoi, inaintand spre centru si venind inapoi.

Brasveanca este un alt dans intalnit la nunti. Pasii sunt simpli, iar perechile de dansatori sunt formate din cupluri asezate in sir.

Sa nu uitam si de dansul care amuza foarte mult invitatii de la nunti in ultima vreme si anume dansul pinguinului. Si aici miscarile sunt simple. Daca nu le stii, iti va lua foarte putin sa le inveti.

Distreaza-te la nuntile la care mergi si danseaza cat te tin picioarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *