BestConcurs – Aici gaseste fiecare concursul care i se potriveste si care ii place! Citeste mai mult: BestConcurs – Aici gaseste fiecare concursul care i se potriveste si care ii place!

Asemănător cu alte țări și în România crește numărul acelora care colecționează diferite lucruri. Însă în loc de semințe, cămara devine plină de puncte, cupoane de cumpărături, bonuri fiscale și ambalajele produselor.

Zâmbiți citind toate acestea? Aveți tot dreptul, însă hadeți să vedem o listă scurtă a premiilor oferite de concursurile organizate în legătură cu aceste produse: apartamente de zeci de mii de euro, multe mașini premium, televizoare de categorie premium, smartphone-uri, vouchere de cumpărături de milioane de lei, acestea fiind doar premiile întâi.

Cei care cred că în același timp există doar puține concursuri, greșesc. Este suficient doar să vizitați portalul BestConcurs – cel mai mare portal de concursuri online din România, actualizat zilnic – și veți fi uimiți de numeroasele posibilități. Aici găsește fiecare concursul care i se potrivește și care îi place.
BestConcurs – concusuri online

BestConcurs – concusuri online
Cei care nu joacă, nici nu câștigă!

www.bestconcurs.ro

Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Realizăm acest lucru în fiecare zi. Credem că pietonul care ridică de pe stradă un ambalaj de ciocolată este un ecologist, nu ne interesează mămica care aranjează roțile căruciorului, deoarece atenția noastră este captată doar de bebelușul cel scumpic, dăm din cap și ne uităm urât la acea persoană care cotrobăie în coșul de gunoi aflat în parcarea centrului de cumăpărături și fără să ne gândim, îl lovim la cap cu mânerul măturii sau cu o bâtă de baseball pe acea persoană care pe timp de noapte intră în grădina noastră, însă se poate că toți acești oameni au un singur lucru în comun: sunt vânători pasionați de premii (concursomani).

Colecționează acele lucruri pe care majoritatea oamenilor le consideră obiecte fără valoare. Se poate că mulți dintre noi ne supărăm când vedem un ambalaj de ciocolată aruncat pe stradă, însă ecologistul, persoana întitulată cerșetor care cotrobăie în gunoi și mămica care se apropie de ambalajul de ciocolată, iar apoi îl ridică imitând o reparație de cărucior consideră toate aceste lucruri drept comori. Nu putem fi siguri că străinul care intră pe furiș în grădina noastră vrea să ne fure valorile, poate că în decursul zilei a observat un obiect fără nicio valoare, de exemplu un ambalaj de ciocolată Milka aruncat pe jos și dorește să-l obțină pe timpul nopții, fără să fie observat.

Zâmbiți citind toate acestea? Aveți tot dreptul, însă hadeți să vedem o listă scurtă a premiilor oferite de concursurile organizate în legătură cu aceste produse: apartamente de zeci de mii de euro, multe mașini premium, călătorii în jurul Pământului cu bani de buzunar în valoare de mai multe mii de euro, mobile de milioane de lei, aparate casnice, televizoare de categorie premium, smartphone-uri, sisteme home cinema, vouchere de cumpărături de milioane de lei, acestea fiind doar premiile întâi. Pentru ca toate acestea să fie ale noastre, trebuie doar să trimitem înapoi câteva bonuri fiscale, ambalaje, să înregistrăm coduri promoționale, să completăm formulare sau să ne înscriem la un newsletter. Șansele pentru câștigarea premiilor sunt mult mai mari, decât șansele extragerii a cinci numere la loterie, nemaivorbind de faptul că în majoritatea cazurilor consumăm produsele cumpărate sau le folosim cu un anumit scop, astfel participanții concursurilor trebuie să suporte doar cheltuielile poștale.

Cei care cred că în același timp există doar puține concursuri, greșesc. Este suficient doar să vizitați portalul BestConcurs – cel mai mare portal de concursuri online din România, actualizat zilnic – sau să descărcați aplicația portalului BestConcurs pentru smartphone-uri (din App Store sau Google Play) și veți fi uimiți de numeroasele posibilități. Fiecare vizitator dornic să câștige poate alege dintre sute de concursuri active și actualizate zilnic, iar concursurile pot fi grupate pe categorii.

Se pare că organizarea de concursuri este o investiție bună, deoarece din ce în ce mai mulți oameni profită de oportunitate, iar numărul concursurilor pe internet este în creștere, prin trimiterea unui formular sau prin înscrierea la newsletter pot fi obținute premii valoroase.

Din nefiricire în România încă nu este posibil să solicităm livrarea mostrelor gratuite ale firmelor, societăților mari în casele noastre. Firmele aleg să cheltuiască multe milioane pe reclame Tv și publicitate, sau pe anunțuri care apar în ziare, și nu iau în considerare faptul că – cu un mic sacrificiu – ar putea să ajungă mai aproape de consumatori. În America „freebies” este de mulți ani un lucru obișnuit. Astfel multe lucruri mici pot fi comandate absolut gratuit pentru a le încerca. Dvd-uri, tricouri, abonamente de reviste, produse cosmetice etc. așteaptă ca să fie comandate de cineva.

Vă întrebați în ce constă profitul? Prin această metodă firma ajunge direct la consumatorii ei, și le face fericiți prin oferirea de produse gratuite, iar consumatorii se simt îndatorați. De acum încolo dacă consumatorul într-un magazin trebuie să aleagă dintre două produse concurente, cel mai probabil va alege produsul firmei mai generoase. Iar toate acestea o costă pe firmă doar câțiva lei cheltuiți pe servicii poștale.

Citeste mai mult: BestConcurs – Aici gaseste fiecare concursul care i se potriveste si care ii place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *