Samsung Galaxy A52s 5G oferă funcții de divertisment îmbunătățite la o valoare excelentă

Noul Samsung Galaxy A52s 5G le permite tuturor să se bucure de o experiență de joc îmbogățită cu un chipset îmbunătățit și o încărcare super rapidă la un preț potrivit nevoilor lor

București, România – 30 august 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat lansarea noului Samsung Galaxy A52s 5G, făcând inovația puternică accesibilă tuturor. După Galaxy A52 5G lansat la începutul acestui an, Galaxy A52s 5G este echipat cu procesorul Snapdragon 778G actualizat de Qualcomm pentru performanțe îmbunătățite, precum și cu o nouă variantă uimitoare de culoare Awesome Mint. Samsung Galaxy A52 5Gs va extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab S7 / S7 +.

Un design și un display care ies în evidență

Galaxy A52s 5G permite o experiență vizuală mai completă cu ecranul său Infinity-O, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de filmele preferate pe un ecran mare, plat și captivant Super AMOLED de 6,5”. Iar jocurile tocmai s-au îmbunătățit cu rata de reîmprospătare super smooth de 120Hz, concepută pentru ore neîntrerupte de scrolling și joacă.

Limite împinse cu fotografii awesome

Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad, astfel încât aceștia să-și poată duce pasiunea pentru fotografie la următorul nivel. Cu camera principală de 64MP (OIS) a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, Ultra Wide, Tele și Macro, surprinderea de fotografii awesome nu a fost niciodată atât de ușoară. Mai mult, camera frontală de 32MP ajută la realizarea fotografiilor selfie uimitoare.

  • Quad CAM spate cu OIS– Camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur, chiar și în condiții de lumină slabă.
  • Camera Selfie– 32MP pentru selfie-uri care ies în evidență.
  • Cameră Ultra Wide / Macro– Surprinde perfect întreaga panoramă pe care privirea o poate cuprinde și lărgește orizontul cu ajutorul camerei Ultra Wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite, de asemenea, surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.
  • Single Take / Night Mode– Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI, în timp ce Mode Night le permite să realizeze fotografii vibrante și bogate, chiar și în lumină slabă.
  • Fun Mode– Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.

Divertismentul nu a fost niciodată mai convenabil

Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc puternică cu Game Booster bazat pe AI. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a netezi grafica, astfel încât experiența de joc să fie la cote maxime. Bateria Awesome de 4.500 mAH de lungă durată vine, de asemenea, cu o încărcare super rapidă de 25W, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru jocuri și mai puțin timp de așteptare pentru o încărcare completă.

Acum utilizatorii pot obține o experiență audio stereo fără căști, direct de pe telefon. Cu un sunet cinematografic, Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se scufunde în conținutul pe care îl urmăresc grație difuzoarelor stereo și Dolby Atmos pentru o experiență cu adevărat captivantă de sunet surround 3D.

Galaxy A52s 5G are IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute. Imediat după, utilizatorii pot usca telefonul și pot continua să se joace, să urmărească conținut sau să realizeze fotografii.

Hyper rapid 5G

Galaxy A52s 5G revoluționează rutina zilnică cu o rețea 5G mai rapidă și mai receptivă, pentru a obține conectivitate în timp real, astfel încât utilizatorii să poată face mai mult din ceea ce iubesc fără să aștepte. Întreruperea este acum un lucru de domeniul trecutului, cu performanța 5G care le permite utilizatorilor să se scufunde complet în jocuri cu o întârziere aproape zero.

Caracteristici suplimentare

Galaxy A52s 5G cuprinde funcții suplimentare, îmbunătățind experiența generală de utilizare.

  • RAM Plus– Rulați aplicațiile mai rapid și mai eficient cu extinderea optimizată a memoriei.
  • One UI 3– Conceput pentru confortul utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite libera personalizare.
  • Samsung Knox– Utilizatorii pot menține în siguranță tot ceea ce contează pentru ei cu ajutorul securității Samsung pe mai multe straturi.
  • Partajare ușoară în Galaxy Eco-System– Partajarea rapidă îmbunătățită este modalitatea de a transfera fișierele rapid și într-un mod intuitiv și poate susține chiar partajarea albumelor.

 

Disponibilitate  

Noul Samsung Galaxy A52s 5G (pornind de la prețul recomandat de 2.199 RON) este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.

Pentru mai multe informații despre Samsung Galaxy A52s 5G, dar și despre celelalte produse din seria A, vizitați https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.

Specificații

Display Dimensiune Rezoluție 6.5″ FHD+ Super sAMOLED, 120Hz
Display Infinity-O
Camera Spate 64 MP AF (F1.8) + 12MP FF (F2.2) + 5 MP FF (F2.4) + 5 MP FF (F2.4)
Față 32MP FF (F2.2)
Procesor Snapdragon 778G
Memorie RAM  6GB
ROM  128GB
Micro SD Până la 1TB
Baterie Capacitate (Standard) 4,500 mAh (Standard)
Încărcare 25W Încărcare Super Rapidă
(Adaptive Fast charging)
Dimensiune 159.9 x 75.1 x 8.4mm / 189g(TBD)
Altele IP67, amprentă digitală pe ecran, tip C,

Samsung Pay

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *