Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Bucuresti, Romania – Ianuarie 2021 – Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+, două unităţi rack de tip 2U, construite să ofere performanţe ridicate într-un factor de formă eficient din punct de vedere al spaţiului. Cele două unităţi sunt primele modele din seria RackStation ce vin echipate cu procesorul AMD Ryzen V1500B.

“Unitățile RS1221 + și RP + sunt proiectate pentru sectorul întreprinderilor mici, fiind totodată cu adevărat „mici”,” a declarat Michael Wang, Synology Product Manager„Aceste unități nu doar că oferă performanţe superioare, însă le oferă şi într-un factor de formă cu o adâncime redusă. Mai mult, pentru companiile care necesită o disponibilitate mai mare, versiunea RP + vine echipată cu două surse de alimentare, oferind redundanță și fiabilitate suplimentară.”

poza intro

În comparație cu predecesorul lor1, aceste noi unităţi oferă performanțe de calcul cu 3,6x mai mari2, citire random IOPS la 108K îmbunătăţită, precum şi o performanță de scriere secvențială de 2,3x mai mare(1.147 MB/s). Aceste aspecte oferă o performanță mai bună în gestionarea datelor și a sarcinile de backup, ceea ce va permit companiilor să extindă număr de utilizatori și de servicii, menținând în același timp o performanță ridicată.

Design compact

Măsurând doar 30 cm şi respectiv 40 cm, adică jumătate din adâncimea oferită de unitățile 2U standard, Synology RS1221+ şi RS1221RP+ se potrivesc perfect pentru carcasele mai mici, precum cabinete montate pe perete sau rack-uri cu doi stalpi (numai RS1221 +), unde spațiul este esenţial

Pregătite să îndeplinească cerinţele companiei

Unitățile sunt configurate cu 4 GB memorie DDR4 ECC, cu opţiunea de extindere până la 32 GB. Slotul PCIe 3.0 permite un upgrade ușoar la 10 GbE, folosind o unitate NIC3 compatibilă, sau oferă opţiunea de a adăuga un cache NVMe folosind unităţile Synology M.2 și a SSD-urilor Synology SVN30004. Unitățile pot fi extinse la 12 bay-uri, folosind o unitate de expansiune5 RX4185. Pentru companiile care doresc suport extins, garanția limitată de 3 ani poate fi extinsă până la 5 ani.

 

Management uşor al datelor cu DSM

Synology Diskstation Manager (DSM) simplifică procesele dificile și greoaie de gestionare a datelor, oferind în același timp utilizatorilor un control mare asupra deciziilor importante. Permite backup-ul infrastructurii IT cu suita Synology Active Backup, găzduirea unui cloud local privat cu ajutorul aplicaţiei Synology Drive, mașini virtuale cu Virtual Machine Manager, servere de mail cu MailPlus, precum și alte servicii SaaS.

Specificatii tehnice

RS1221+, dar și versiunea RP+ care oferă în plus surse de alimentare duble, sunt echipate cu procesorul de ultimă generație AMD Ryzen V1500B, un quad core tactat la 2.2GHz acompaniat de 4GB memorie RAM ECC DDR4 care se poate extinde până la 32GB.

Vitezele de transfer asigurate de noul Rackstation sunt de până la 2315 MB/s pentru citire secvențiala și până la 100K 4K random IOPS.

Pentru zona de conectică, RS1221/RP+ oferă doua USB-uri 3.0, patru porturi LAN, un port eSATA și un port COM.

Lista completă de specificații poate fi consultata AICI.

Highlights:

  • CPU:AMD Ryzen ™ V1500B quad-core 2.2 GHz
  • Memorie:4 GB ECC DDR4, max. 32 GB
  • Viteza:2,315 MB / s viteza de citire secvențială, 100K 4K random read IOPS
  • Dimensiune:adâncime 30 cm (38 cm pentru modelul RPl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *