HUAWEI AppGallery primește o nouă interfață pentru o experiență superioară de utilizare

București, 18 ianuarie 2021 – Huawei, lider global în industria de tehnologie, anunță disponibilitatea unei noi interfețe a aplicației HUAWEI AppGallery în Europa, care oferă posesorilor de smartphone-uri Huawei o nouă modalitate de a descoperi și de a se bucura de mii de aplicații și jocuri.

 

HUAWEI AppGallery oferă o navigare îmbunătățită și conținut localizat, permițându-le dezvoltatorilor să creeze legături mai profunde cu utilizatorii.

Noua versiune HUAWEI AppGallery reflectă succesul ecosistemului de aplicații Huawei, care și-a crescut baza globală la peste 500 de milioane de utilizatori lunari în ultimul an. Designul inovator prezintă aplicații și jocuri cu grafice mai mari și mai îndrăznețe, pentru o experiență de utilizare îmbunătățită. Noua interfață se axează pe descoperirea interactivă, permițând aplicațiilor să fie ușor de recunoscut prin vizualuri uimitoare și conținut digital complementar și să fie dezvăluite utilizatorilor în mai puțini pași. Versiunea îmbunătățită permite afișarea și promovarea mai multor aplicații ale furnizorilor de conținut, garantând în același timp că acestea pot fi găsite rapid de publicul potrivit.

HUAWEI AppGallery

Numărul de aplicații, inclusiv al celor premium prezente pe platforma noastră, crește constant și ne dorim să le oferim consumatorilor noștri acces la tot acest conținut variat și interactiv pe măsură ce aplicațiile devin disponibile., a afirmat Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. „Noul design HUAWEI AppGallery se ridică la nivelul exigențelor noastre și le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin conținutul selectat și să descopere lucruri neașteptate., a completat acesta.

HUAWEI AppGallery facilitează o experiență de utilizare intuitivă, astfel că, în noul tab Featured aplicațiile sunt acum prezentate sub formă de card. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot găsi mai ușor o selecție de aplicații și jocuri alese de echipa HUAWEI AppGallery și pot primi conținut personalizat relevant, inclusiv articole, ghiduri de specialitate și recenzii. În plus, taburile au fost actualizate pentru a permite derularea de sus în jos și de la postări noi la postări mai vechi, îmbunătățind experiența de utilizare.

De asemenea, taburile Campaigns și Giftspoziționate chiar sub tab-ul Featured, sunt unele dintre cele mai populare în rândul utilizatorilor activi. Tabul Campaigns oferă promoții, tombole, oferte cashback și competiții cu premii, majoritatea localizate, ceea ce generează o interactivitate sporită cu utilizatorii. Secțiunea Gifts le permite acestora accesul la anumite servicii gratuite de la dezvoltatorii de aplicații în schimbul descărcării sau înscrierii în aplicațiile respective. Printre acestea, se pot număra servicii premium gratuite pe perioadă determinată sau credite suplimentare pentru jocuri, fiind un mecanism excelent prin care dezvoltatorii îi ajută pe utilizatori să facă noi descoperiri.

Aplicațiile și jocurile pot fi acum accesate din două taburi exclusive, asigurând astfel o experiență de descoperire îmbunătățită și direcționată. De asemenea, Huawei a actualizat paginile de produs ale aplicației pentru a facilita accesul utilizatorilor la recenzii și evaluări.

În acord cu obiectivul Huawei de a oferi aplicații cu relevanță locală pentru utilizatori, conținutul HUAWEI AppGallery va fi curatoriat de editori care vor urmări tendințele și nevoile locale. Aceștia vor posta conținut inspirațional pentru utilizatori, de la recenzii ale aplicațiilor și jocurilor, la sfaturi utile și colecții de înaltă calitate cu surprize pe măsură.

Printre aplicațiile premium prezente pe HUAWEI AppGallery se numără Kahoot!, principalul serviciu de învățare online bazat pe jocuri din Europa, aplicația pentru apelare și mesagerie Viber și aplicația globală de învățare a limbilor străine Mondly. HUAWEI AppGallery oferă în prezent 18 categorii distincte de aplicații incluzând jocuri, social, divertisment, educație, știri și lectură, fotografie și video, mâncare și băuturi, transport și bilete, cumpărături și instrumente.

Despre HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. Serviciul HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență superioară de utilizare. Viziunea Huawei este de a transforma HUAWEI AppGallery într-o platformă deschisă și inovatoare de distribuție a aplicațiilor, accesibilă consumatorilor și, în același timp, care să asigure confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferindu-le totodată o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, HUAWEI AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii distincte, incluzând navigare și transport, știri, social media și multe altele. HUAWEI AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni cu peste 530 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Din ianuarie până în septembrie 2020, descărcările totale din magazinul virtual au ajuns la 384,4 miliarde, iar Huawei a colaborat cu 2,3 ​​milioane de dezvoltatori din întreaga lume.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *