Philips lansează doua noi monitoare de gaming din seria E Line

MMD anunță două noi monitoare de gaming din seria Philips E Line: monitorul Philips 242E1GAEZ (diagonala de 23,8″/ 60,5 cm) și monitorul Philips 272E1GAEZ (68,6 cm). Suportul reglabil pe înălțime oferă un confort sporit, iar aceste două modele îmbină caracteristicile de gaming cu cele ergonomice pentru a asigura o experiență de utilizare excelentă.

Noile monitoare Philips reprezintă o combinație perfectă de caracteristicile de top, extrem de apreciate de gameri si funcțiile create special pentru tinerii freelanceri pentru activități zilnice precum studiul sau rezolvarea task-urilor.

Cea mai bună experiență de gaming pe PC

În fiecare meci gamerii trebuie să se bucure de imagini clare și detaliate, pentru a da tot ce este mai bun în timpul jocului. Monitoarele Philips 242E1GAEZ și Philips 272E1GAEZ beneficiază de tehnologia AMD FreeSync Premium care garantează o rată de refresh ridicată, compensare pentru căderile de cadre și o latență scăzută în timpul  fiecărei sesiuni de gaming. Datorită ratei de refresh de 144 Hz și a timpului de răspuns rapid, de 1 ms (MPRT), aceste două modele oferă o imagine care vă îmbunătăți experiența de gaming, oferind tot ce este mai bun în jocurile în care viteza este esențială, cum ar fi cele de curse, acțiune sau jocurile shootere.

Imagini realiste

Calitatea imaginii este deosebit de importantă pentru o experiență plăcută de divertisment, astfel monitoarele Philips 242E1GAEZ și Philips 272E1GAEZ beneficiază de tehnologia Ultra Wide-Color care oferă un spectru mai larg de culori, imagini apropiate de realitate cu un verde cu un aspect natural, un roșu strălucitor și un albastru profund. SmartContrast, pe de altă parte, asigură detalii bogate chiar și în imaginile întunecate. Gamerii își pot personaliza acum imaginile după preferințe datorită modului SmartImage de gaming optimizat, asigurând cele mai bune performanțe.

Pentru orice sarcină de zi cu zi

Monitoarele Philips 242E1GAEZ și Philips 272E1GAEZ au un panel LED VA care utilizează tehnologia multi-domain vertical alignment pentru a oferii utilizatorului imagini luminoase, cu unghiuri extra-largi de vizualizare de 178/178 de grade. Această tehnologie asigură o vizibilitate excelență din aproape orice unghi este privit ecranul. Productivitatea și confortul sunt importante pentru utilizatorii care petrec ore în șir în față ecranului. Datorită posibilităților de ajustare, utilizatorii pot regla cu ușurință monitorul în înălțime până la 100 mm și îl pot înclina între -5 / 20 grade, pentru a menține o postură corectă în fața calculatorului; în plus, tehnologia Flicker-Free, și modul LowBlue vor proteja ochii utilizatorului în timpul utilizării zilnice.

Monitoarele Philips 242E1GAEZ și Philips 272E1GAEZ vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii noiembrie, respectiv cu un preț recomandat de 920 lei respectiv 1164.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central la Amsterdam, este o companie integrală a TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți monitor și LCD Producători de televizoare.

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”) comercializează în exclusivitate și vinde afișaje LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Combinând promisiunea mărcii Philips cu expertiza producției TPV în afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea pe piață a produselor inovatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *