PC Garage aniversează 15 ani de activitate 2.000 de periferice ASUS cadou și multiple reduceri de prețuri

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, împlinește anul acesta 15 ani de activitate – vârstă pe care o sărbătorește în stilul caracteristic, printr-o uriașă campanie promoțională dedicată tuturor iubitorilor de jocuri și IT.

Sărbătorirea vârstei de 15 ani este marcată de o campanie promoțională specială, ce aduce prețuri aniversare pentru laptopuri, sisteme, componente PC, monitoare, periferice de gaming, smartphone-uri și altele, dar și 2.000 de periferice ASUS TUF gaming oferite cadou. Prin urmare, clienții PC Garage care vor plasa comenzi în perioada 12-14 octombrie vor primi, în funcție de valoarea acestora, un mouse pad, un mouse de gaming sau o pereche de căști de gaming ASUS.

Prevăzut cu o suprafață textilă optimizată pentru gaming, mouse pad-ul TUF Gaming P3 este destinat celor care optează pentru cumpărături a căror valoare se situează între 500 – 1.000 RON. Acesta este cunoscut pentru durabilitatea superioară, specifică seriei TUF și promite o poziționare extrem de precisă a cursorului pe ecran. Pentru cei care depășesc pragul de 1.000 RON, dar se mențin sub 2.500 RON, PC Garage a pregătit cadou mouse-ul ASUS TUF Gaming M3. Acesta este un mouse optic dedicat jocurilor de tip FPS, ce  oferă un design ergonomic, 7 butoane programabile, sistem de iluminare RGB Aura Sync și un senzor de 7000DPI.

Ultima categorie, cei care depășesc pragul de 2.500 RON, vor primi o pereche de căști cu microfon ASUS TUF Gaming H3. Acestea vin echipate cu difuzoare ASUS Essence de 50 mm, sunet surround 7.1 şi sunt proiectate să ofere maximum de confort utilizatorului, o condiție esențială pentru rezultate bune în sesiunile lungi de gaming sau streaming.

Evident, surprizele anunțate de PC Garage nu se termină aici, compania pregătind și reduceri de prețuri pentru o serie de produse populare, dintre care merită amintite câteva:

· Sistem Gaming Viking Intel Edition  2.399,99 RON;

· PC Complet Şcoala Online Starter AMD Athlon 3000G (include PC, monitor, mouse, tastatură, căşti cu microfon şi cameră WEB) – 1.789,99 RON;

· 10% discount suplimentar la toate monitoarele Lenovo din campanie

Mai mult decât atât, PC Garage TV va susține o emisiune specială cu ocazia acestei aniversări, pe data de 12 Octombrie, de la ora 12PM, cu invitați de seamă de la brand-uri cunoscute, precum Kingston, AMD, Lenovo, Seasonic, Logitech, ASUS și mulți alții. Emisiunea se va desfășura pe canalul de YouTube PC Garage. Pe durata acesteia, spectatorii vor afla ultimele noutăți din domeniul IT și totodată, vor putea participa la concursurile care se vor susține LIVE pe durata întregii emisiuni, unde reprezentanții vor oferi diverse premii pentru toți pasionații de jocuri și tehnologie.

Pentru mai multe informații despre surprizele pregătite de PC Garage cu ocazia aniversării vârstei de 15 ani, vizitați http://www.pcgarage.ro/15-ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *