„Descărcați și câștigați”, noua campanie HUAWEI creată special pentru utilizatori

  • În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în concurs pot câștiga 5 puncte HUAWEI
  • Persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei pot primi automat 50 de puncte HUAWEI, prin adăugarea codului promoțional aferent achiziției în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI POINTS

HUAWEI lansează campania „Descărcați și câștigați”, valabilă până pe 17 aprilie 2020. Prin intermediul acesteia, utilizatorii magazinului de aplicații Huawei AppGallery pot câștiga puncte HUAWEI, pe care le pot folosi pentru activarea serviciilor suplimentare în AppGallery.

Persoanele care se înscriu în concurs trebuie să dețină un cont de identitate HUAWEI (HUWEI ID) și să descarce cel puțin două dintre următoarele aplicații disponibile în AppGallery: Cinemagia, My Orange România, Touch 24 Banking BCR, George România, Banca Transilvania, BT Pay, VirtualCards, Digi România, Biziday, Orange TV Go, Știrile PRO TV, Star Taxi, eJobs.ro, Bitdefender, Calendar Ortodox cu Widget, 7card, WorldClass România, Aliexpress, Asphalt 9 sau Viber.

În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în campania „Descărcați și câștigați” pot primi 5 puncte HUAWEI. Aceste puncte pot fi utilizate pentru activarea serviciilor următoare: spațiu suplimentar în Huawei Cloud, imagini de fundal, teme sau fonturi noi și beneficii speciale în jocurile și aplicațiile disponibile în secțiunea “Play With Huawei Points” din AppGallery.

Mai multe detalii despre modalitatea în care pot fi folosite punctele HUAWEI pot fi găsite pe platforma dedicată campaniei.

Persoanele care achiziționează un smartphone Huawei P40 lite în timpul campaniei pot beneficia automat de 50 de puncte HUAWEI

În perioada campaniei, fiecare consumator care achiziționează un smartphone Huawei P40 lite este eligibil pentru a se înscrie în campania „Descărcați și câștigați”, prin intermediul codului promoțional aferent achiziției. Validarea acestui cod oferă utilizatorului 50 de puncte HUAWEI, care pot fi folosite până la 31.12.2020 pentru activarea serviciilor suplimentare disponibile în AppGallery.

Pentru a intra în posesia codului promoțional necesar pentru înscrierea în concurs,  persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei trebuie să apeleze call center-ul Huawei (0800400896), să transmită IMEI-ul telefonului achiziționat reprezentanților HUAWEI și să adauge codul primit în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI Points.

Regulamentul concursului poate fi citit în întregime aici: https://bit.ly/39y5o5n.

Magazinul propriu de aplicații HUAWEI, în continuă creștere

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD. Echipa locală Huawei este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în AppGallery cât mai repede. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass. HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. De asemenea, planurile de viitor ale HUAWEI vizează și o colaborare cu Mondly, tocmai pentru a oferi utilizatorilor și mai multe aplicații educaționale de învățare a limbilor străine.

În total, AppGallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *