Mi Fan Festival 2020: Xiaomi împreună cu platformele de e-commerce din întreaga lume lansează o campanie de super reduceri începând cu 7 aprilie

Xiaomi dă startul Mi Fan Festival (MFF 2020), sub motto-ul acestui an “Live smart, buy smart”, prin care încurajează comunitatea globală de utilizatori și Fani Mi să se bucure de o viață “smart” cu ajutorul tehnologiei inovatoare de ultimă generație.

Xiaomi a anunțat că perioada de reduceri va avea loc în România între data de 7 și 13 aprilie. Timp de 7 zile, Fanii Mi se vor bucura de super oferte la telefoane mobile și la produse din gama ecosystem.

Anul acesta Xiaomi aniversează 10 ani de la înfiinţare, care a avut loc la data de 6 aprilie 2010. În acești 10 ani, Xiaomi a devenit cea mai tânără companie din topul Fortune Global 500, și a ajuns cel de al patrulea producător de telefoane mobile la nivel global.

În anul 2019, Xiaomi a ajuns la venituri de aproximativ 26 miliarde de euro, cu o creștere de 17,7% față de anul anterior. Începând cu anul 2011, Xiaomi a organizat în fiecare an la începutul lunii aprilie evenimentul Mi Fan Festival, prin care le oferă utilizatorilor și Fanilor Mi din întreaga lume oferte interesante, ca semn de recunoștință pentru încrederea și suportul acordate brandului.

“În această perioadă dificilă în care ne confruntăm cu pandemia COVID-19, sănătatea și starea de bine a tuturor fanilor Mi și a utilizatorilor sunt prioritatea noastră. Având în vedere acest lucru, încercăm tot posibilul să ne mutăm cât mai mult în online pentru a ne asigura că toți utilizatorii se pot bucura de cele mai bune oferte la produse echipate cu tehnologie de ultimă generație. În cadrul festivalului Mi Fan din acest an, Xiaomi a colaborat cu 49 de platforme de comerț electronic din diferite piețe pentru a asigura o prezență generoasă a produselor noastre inovatoare”, a spus Shou Zi Chew, Președinte și CFO Xiaomi.

Super ofertele Mi Fan Festival în România

Pe parcursul MFF2020, Xiaomi România va oferi discount-uri și accesorii cadou la telefoane mobile și produse din gama ecosystem. Promoțiile se vor desfășura pe platformele online ale partenerilor autorizati emag.ro, blacktech.ro, flanco.ro, pcgarage.ro.

Redmi 8: Cu o baterie de 5000 mAh Redmi 8 este campion la categoria entry level. Suprafața elegantă, lucioasă oferă senzația de premium. Dispozitivul are un display Dot Drop de 6,22” protejat de Corning® Gorilla® Glass 5 pentru o experiență de vizionare imersivă. Echipat cu cameră duală 12MP + 2MP AI pentru a captura fotografii uimitoare chiar și în interior, identifică peste 27 de scene precum mâncare, cer, frunze, noapte și multe altele, pentru a obține cea mai bună fotografie indiferent de condiții.

Redmi 8 este susținut de procesorul octa-core Qualcomm® SnapdragonTM 439 cu până la 2,0 GHz oferind o experiență fără cusur. Momentele prețioase zilnice rămân în siguranță cu o stocare de până la 4 GB + 64 GB, plus un spațiu de stocare incredibil de 512 GB.

Redmi 8 va fi disponibil în varianta 4GB+64GB la preţul recomandat de 649.9 Lei și 3GB+32GB, la preţul recomandat de 599.9 Lei, preţuri la care se aplică un discount de 50 Lei pe toată perioada Mi Fan Festival 2020.

Redmi Note 8T: Cu o cameră foto cvadruplă de 48 MP, Redmi Note 8T vine în 3 variante inedite de culoare, impresionează printr-o configurație de top și printr-un design premium. Redmi Note 8T rulează pe puternicul chipset Qualcomm® Snapdragon™ 665. Acest chipset îmbunătățește experiența generală a utilizatorului, prin tehnologia sa avansată AI, iar nivelul ridicat de autonomie asigură performanță maximă pe durata întregii zile. Echipat cu un display Dot Drop de 6,3”, cu un design curbat 2.5D, Redmi Note 8T oferă o experiență vizuală FHD+ incredibil de imersivă.

Redmi Note 8T va fi disponibil în varianta 4GB+128GB la preţul recomandat de 999.9 Lei, 4GB+64GB la preţul recomandat de 899.9 Lei și 3GB+32GB la preţul recomandat de 799.9 Lei, preţuri la care se aplică un discount de 100 Lei pe toată perioada Mi Fan Festival 2020.

Mi Note 10 Pro și Mi Note 10: Cele două telefoane din seria premium Mi Note oferă o experiență complexă și captivantă. Modelele sunt echipate cu prima penta cameră de 108 MP din lume, au un design premium și o baterie impresionantă de 5260mAh. Mi Note 10 Pro și Mi Note 10 au fost create pentru a oferi o experiență fotografică fascinantă. Bateria, cu o capacitate de 5260mAh, suportă încărcare rapidă de 30W și durează mai mult de 2 zile. Dispozitivele utilizează platforma mobilă Qualcomm®️ SnapdragonTM 730G cu tehnologie 8nm pentru o experiență de utilizare impecabilă.

Mi Note 10 Pro va fi disponibil în varianta 8GB+256GB la preţul recomandat de 2899.9 Lei și Mi Note 10 va fi disponibil în varianta 6GB+128GB la preţul recomandat de 2399.9 Lei, iar pe toată perioada Mi Fan Festival 2020 vor fi însoțite de caști Mi True Wireless Earbuds cadou.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Xiaomi își construiește în mod constant imaginea pe baza relațiilor cu utilizatorii. Compania caută mereu soluții inovatoare, punând calitatea și performanța pe primul loc. Xiaomi creează produse fascinante la prețuri juste, pentru a le oferi tututor posibilitatea de a se bucura de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 235 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019.

Mai multe informații despre Xiaomi: www.mi.com, blog.mi.com, facebook.com/XiaomiRomania, instagram.com/xiaomi.romania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *