Nokia 2.2 primește Android 10

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță actualizarea la Android 10 pentru Nokia 2.2, fiind cel de al 6-lea smartphone Nokia care primește cea mai recentă actualizare Android.

Smartphone-urile Nokia își păstrează poziția în topul telefoanelor cu cele mai rapide actualizări ale sistemului de operare, iar HMD Global își consolidează astfel promisiunea cu privire la telefoanele Nokia care se îmbunătățesc constant. Nokia 2.2 dispune de trei ani de actualizări lunare garantate de securitate și de actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani. Conform unui studiu realizat de Counterpoint, HMD Global a fost cel mai rapid brand care a oferit actualizări ale sistemului de operare, pentru 94% din portofoliul telefoanelor Nokia, demonstrând astfel devotamentul de a oferi utilizatorilor constant actualizări de OS, chiar și pentru telefoanele din segmentele entry-level.

Începând de astăzi, Nokia 2.2, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1 rulează Android 10.

Utilizatorii Nokia 2.2 vor beneficia de o gamă largă de noi funcții Android 10, precum:

  • Gesture Navigation: smartphone-ul Nokia a devenit mult mai ușor, rapid și intuitiv de controlat datorită operațiunilor prin gesturi tactile.
  • Smart Reply: răspunsuri și mai inteligente în cadrul mesajelor, nu doar formulări, ci și acțiuni pentru utilizatori.
  • Privacy Controls: mai mult control asupra datelor personale într-un singur loc și al accesului la informațiile cu privire la locație de către aplicații – acces constant, în timpul utilizării sau acces blocat.
  • Focus mode: blocarea aplicațiilor care distrag atenția utilizatorilor, atunci când aceștia doresc să se concentreze (poate fi testat în Beta).
  • Family Link: parte a setărilor de Digital Wellbeing, ajută părinții să seteze reguli digitale de bază pentru întreaga familie.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia, pentru telefoane și tablete. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logo aferente sunt mărci înregistrate ale Google LLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *