Brother International Europe anunta parteneriatul la nivel global cu Kofax pentru a vinde seria ControlSuite™

O solutie cu valoare crescuta, riguroasa si cuprinzatoare – Solutia de management unificat a imprimarii in conditii de securitate sporita

Brother International Europe anunta astazi parteneriatul cu Kofax®, pentru a oferi o solutie incorporata in imprimantele laser, echipamentele multifunctionale si modelele inkjet de la Brother. Echipele Brother de vanzari si pre-sales tehnic vor fi instruite pentru a instala Kofax ControlSuite si a permite organizatiilor sa gestioneze, securizeze si administreze documentele prin managementul unificat al imprimarii, captarii si securizarii documentelor.

“Kofax este incantat de parteneriatul cu Brother. Echipamentele lor de imagine mult premiate si software-ul nostru lider pe piata securitatii si automatizarii vor colabora pentru a oferi o solutie cu valoare crescuta, riguroasa si cuprinzatoare”, a spus Chris Strammiello, Senior Vice President al canalului de parteneri Kofax.

ControlSuite este ultima generatie de solutii software de management unificat al documentelor imprimate, de captare si securizare a documentelor, simplificand si permitand administrarea centralizata a continutului care vine din dispozitivele mobile si desktop-uri, sarcini de imprimare sau de pe e-mail. ControlSuite gestioneaza in mod activ, securizeaza si coordoneaza practic toate aspectele distributiei documentelor prin imprimare, scanare, rutare si stocare in intreaga organizatie, prin toate implementarile de sisteme, tehnologii si dispozitive hibride. Aceasta ofera o productivitate de neegalat pentru procesele de imprimare, scanare si flux de lucru unificat.

Organizatiile sunt mai susceptibile sa sufere pierderi semnificative din cauza unei nerespectari legate de fluxul documentelor decat de o incalcare a fluxului de date. Compatibilitatea echipamentelor Brother cu ControlSuite abordeaza provocarea principala a administrarii securizate a documentelor: asigurarea informatiilor in primul rand se afla intr-o unica solutie simplificata si optimizata, care sa reduca riscurile de a gresi, urmarind cresterea productivitatii”, a spus Chris Marshall, Director Brother Printing & Solutions pentru IMM.

ControlSuite este compatibil cu dispozitivele laser Brother dedicate IMM si permite organizatiilor sa administreze si sa coordoneze in siguranta fluxul de documente, sprijinind conformitatea prin generarea automata a unor trasee auditate care sa urmareasca documentele si modul in care sunt accesate si utilizate.

“Pentru companiile de toate dimensiunile, indeosebi IT, securitatea informatiilor joaca un rol crucial in gestionarea si respectarea conformitatii si a  fluxului de documente”, a spus Jacqui Hendriks, Manager in Cercetare la IDC, pentru solutii de imagine, imprimare si documente la nivel european. “Cand vorbim despre implementarea unei noi strategii de management a fluxului de documente, profesionistii din IT trebuie sa caute solutii pentru a oferi o securitate robusta la locul de munca pentru cerinte variate si in continua schimbare. Prin parteneriatul sau cu Kofax, Brother ofera o gama mai larga de solutii de securitate pentru a ajuta companiile sa navigheze in propria calatoria de transformare digitala. Iar Kofax este unul dintre liderii globali pe piata managementului dispozitivelor si al imprimarii.

Produsul Brother – Kofax ControlSuite va fi disponibil pe piata din trimestrul 2 al anului 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *