Tehnologie si stiinta – Combinatia perfecta pentru consumabilele de hartie de la Sanito.ro 

Dispenser TORK + prosoape verzi-350x350

 

Un aspect important al produselor de hartie, care uneori este trecut cu vederea, este  felul in care avanseaza stiinta si tehnologia pentru a face consumabile hartie. Toate aceste produse hartie nu sunt simple marfuri, dar in schimb sunt specialitati de hartie confectionate cu inalta tehnologie bazate pe stiinte complexe. Pentru a face un asmenea “tesut” de hartie, care cantareste uneori mai putin de 13 grame pe metru patrat, cu rezistenta si absorbtia potrivite produsului, nu este o sarcina simpla.

Masinile de hartie care realizeaza hartie ultra-usoara pot avea pana la 45 m inaltime, 8 m latime si ruleaza undeva la 2.000 de metri pe minut. Multi factori trebuie sa fie

combinati pentru a realiza acest lucru. Acest camp se numeste Paper Engineering, care  este in legatura cu stiinte precum chimia, fizica si ingineria mecanica, combinate cu biologia si biochimia. Acestea sunt aplicate pentru a converti materiile prime in aceste produse de hartie utile. Hartia produsa astfel este ulterior transformata in produsele finite pe care le cunoastem cu totii, cum ar fi prosoape de baie sau prosoape de hartie de bucatarie, precum si prosoape pliate pentru industria cosmetica, batiste si servetele. Masinile avansate de mare viteza efectueaza infasurarea, taierea complexa, etapele de imprimare si impaturire pastrand proprietatile functionale: moliciune, rezistenta si absorbtie. In cele din urma, produsele sunt ambalate si asezate in formatul necesar pentru stocarea intr-un supermarket sau intr-un alt centru de distributie inainte de a merge la consumatorul final. Asa ca, produsele de inalte calitate pe care le vedem pe site-ul nagazinului sanito.ro trec printr-un proces asemanator celui descris mai sus.

 

De ce ar trebui sa apreciem produsele precum aceste consumabile de hartie?

 

Probabil, pana acum, nu ati vazut in banalele servetele, atata tehnologie, stiinta si munca. Ele sunt importante pentru noi si, tinand cont de cele aflate mai sus, ar trebui sa le privim cu mai multa consideratie. Trebuie astfel sa apreciem consumabilele de hartie pentru ca:

  • Ajuta la igiena si sanatatea oamenilor;
  • Au un impact pozitiv asupra mediului provenind din copaci special cultivati pentru asa ceva;
  • Sunt realizate cu stiinta si tehnologie avansate.

 

Ce produse de hartie sa folositi pentru a avea calitate?

 

Cum spuneam, magazinul online sanito.ro ofera produse de inalta calitate. De exemplu, lavetele de hartie de la Lucart sunt excelente. Acestea sunt lavete multifunctionale din hartie, Lucart Professional EcoNatural 800, cu lungimea rolei de 200 metri. Nu este destinata doar uzului casnic, aceasta hartie fiind ideala si pentru: zone de productie a mancarii (restaurante, puburi, fabrici, etc.); centre / spatii medicale (spitale, cabinete

medicale, clinici, etc.); centre de infrumusetare (spa-uri, sali de fitness, saloane de infrumusetare, etc.); industrie. Vorbim astfel despre lavete multifunctionale din hartie reciclata, utile pentru stergerea mainilor, stergerea prafului, etc. Rola este cu derulare centrala, de buna calitate, absorbanta si embosata, in dublu strat. Rolele vin in tiple (plastic) si in pachete de carton, usor de deschis, aplatizate si usor de transportat.

 

Pentru a vizualiza toata gama de produse, puteti accesa oricand site-ul sanito.ro. Nu veti fi dezamagiti!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *