ALERTĂ MEDIA: RAZER PHONE ȘI CONTROLLERELE MOBILE RAZER COMPATIBILE CU GOOGLE STADIA

Picture1

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:  În urma postării Stadia care detaliază lista extinsă de dispozitive Android compatibile, Razer a anunțat că datorită implementării în serviciul oferit de Google a suportului pentru diferite controllere, de acum utilizatorii se pot bucura de jocurile preferate oferite de Stadia folosind gamepad-urile Junglecat, Raiju Mobile, dar și noul Kishi.

Razer Phone și Razer Phone 2 

Primul smartphone conceput special pentru gaming și succesorul său, Razer Phone și Razer Phone 2 sunt compatibile cu serviciul Google Stadia. Razer Phone 2 oferă ce mai bună experiență de utilizare datorită ecranului de 120Hz, a celor două boxe încorporate ce folosesc tehnologia Dolby Atmos și a bateriei cu o capacitate de 4.000mAh.

Pentru mai multe detalii despre Razer Phone 2, vizitați www2.razer.com/eu-en/mobile/razer-phone-2.

Razer Raiju Mobile, Junglecat și Kishi pentru Android și iOS

Controller-ul universal cu cablu, Razer Kishi pentru Android, a fost anunțat la începutul acestui an, împreună cu Raiju Mobile și  Junglecat, controller ce folosește conexiunea Bluetooth. Acestea sunt 100% compatibile cu Stadia și oferă o experiență de utilizare superioară.

Pentru mai multe detalii despre controllerele mobile vizitați pagina www.razer.com/mobile.

Razer Cortex Mobile

Aplicația Razer Cortex Mobile a fost actualizată pe 7 februarie 2020, incluzând opțiunea denumită Analyzer, care în modul de utilizare Gaming Mode afișează numărul de cadre pe secundă pentru aplicațiile rulate în mod nativ.

Pentru mai multe informații despre Razer Cortex Mobile și noutățile aduse de ea vizitați pagina www.razer.com/cortex/mobile.

CÂND: Disponibil acum

UNDE: Accesoriile mobile, la fel ca toate produsele Razer, sunt disponibile prin intermediul paginii Razer.com și în oferta partenerilor autorizați. Google Stadia este disponibil pe pagina Stadia.google.com și prin aplicația Google Stadia din Google Play.

Prețuri: Razer Kishi for Android Va fi anunțat în curând

Razer Junglecat 119,99 Euro

Razer Raiju Mobile 149,99 Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *