Seria IronKey D300 de la Kingston obține certificarea NATO Restricted Level

IKD300S_IKD300SM_y

Memoriile USB IronKey D300 de la Kingston sunt incluse în NIAPC

 

București, 19 Februarie 2020 – Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, Inc., lider global axat pe dezvoltarea celor mai bune soluții de memorie Flash, a obținut certificarea NATO Restricted Level pentru seria  IronKey D300 de memorii USB criptate și securizate. Acest lucru indică faptul că, după un proces detaliat de validare, Kingston IronKey D300, IronKey D300S și IronKey D300SM au fost listate în catalogul produselor NATO de asigurare a informațiilor (NIAPC) pentru produsele de securitate care îndeplinesc cerințele operaționale ale națiunilor, corpurilor civile și militare NATO.

NIAPC este stabilit în baza unei directive INFOSEC și garantează faptul că numai produsele criptografice dezvoltate într-o țară membră NATO sunt evaluate și aprobate pentru a fi utilizate în conformitate cu normele de securitate NATO. Seria IronKey D300 este de acum inclusă pe această listă, fiind clasificată ca o unitate flash criptată care îndeplinește nivelurile de protecție a datelor stabilite de NATO. Astfel, aceasta oferă protecţie a informaţiilor împotriva pierderilor sau atacurilor cibernetice. Datele sensibile aflate în tranzit au nevoie de un anumit grad de securitate, orice pierdere sau spargere a lor putând duce la vătămarea forțelor NATO, a membrilor săi sau a misiunii sale.

Drive-ul utilizează firmware semnat digital, ceea ce îl face imun la programul malițios BadUSB și impune o protecție complexă a parolelor pentru a preveni accesul neautorizat. Versiunea IronKey D300S include un număr de serie unic și un cod de bare care poate fi scanat și utilizat de către administratorii de securitate, pentru urmărirea ușoară și implementarea proceselor la nivelul întregii organizații. În plus, IronKey D300S oferă o tastatură virtuală pentru introducerea parolei, protejând astfel utilizatorul împotriva programelor care înregistrează ecranul sau apăsarea tastelor (screenloggere și keyloggere).

Disponibil în variante cu capacități de la 4GB până la 128GB, elegantul model IronKey D300 este un dispozitiv accesibil şi ușor de utilizat.

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston poate fi găsit pe:

 

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *