Noile televizoare OLED Philips 805/855 sunt echipate cu a 4-a generație de procesoare de imagine P5, ce beneficiază de AI

Noile modele OLED cu diagonala de 55” vor fi disponibile pe piața din România începand din Q3 2020.

Philips TV anunță noile televizoare OLED 805/855 cu funcționalități AI. Noile modele doresc să îmbunătățească experiența utilizatorilor comparativ cu modelele anterioare, care deja au ridicat ștacheta la un nivel înalt. Totodata, va lansa mai multe modele noi, premium si va adauga suport pentru aplicația Disney+.

Noile modele OLED cu diagonala de 55” de la Philips cu vor fi disponibile pe piața din România începand din Q3 2020.

  • Noul processor P5 din generația a 4-a folosește inteligența artificială pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii
  • Ambilight pe 3 laturi
  • Android TV 9 (Pie)
  • Sistem audio excelent cu mai multe difuzoare si o putere totală de 50 Wați
  • Un design european premiat, cu o constructie ce folosește materiale premium, precum pielea naturală și metalul
  • Nouă telecomandă de calitate premium
  • OLED805 abordează un nou design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom închis
  • OLED855 are un nou suport central înclinat pe masă, tot în crom închis.

Fiind premiat de peste 80 de ori în mass-media europeană, în 2019, Philips a dovedit că televizoarele OLED au fost pe primul loc la capitolul calitate a imaginii – datorită introducerii procesorului P5 de generația a 3-a.

Acum, în 2020, noile modele OLED805 / 855 vor dispune de cea de a 4-a generație de procesoare de imagine P5, bazate pe tehnologia dezvoltată de-a lungul timpului de catre Philips, dar vor beneficia si de numeroasele avantaje de procesare ale generației anterioare. Procesorul se bucura de noi funcționalități și inteligență artificială, ridicand ștecheta când vine vorba de calitatea imaginii.

Cea de-a 4-a generație de procesoare P5 dezvoltată intern utilizează rețele neuronale și învățare automata, analizand milioane de clipuri de test dintr-o bază de date unică, creată intern de Philips TV în ultimii 30 de ani, cu participarea echipei de dezvoltare TP Vision.

Software-ul AI nu încearcă să producă pur și simplu mai mult din fiecare dintre cei cinci piloni ai calității imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate), ci este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între acestea. Analizând toate elementele conținutului, cadru cu cadru, a 4-a generatie de procesoare P5 reproduce o imagine mult mai realistă, naturală, care nu se mai simte ca la televizor, ci creează vizualuri care reflectă îndeaproape realitatea.

Experții de la TP Vision definesc parametrii generali ai sistemului pe care software-ul AI îi folosește apoi pentru a împărți conținutul în cinci categorii: Peisaj / natură, tonul pielii, sport / mișcare, negru / contrast și animație. Funcția AI selectează categoria corectă și analizează toți cei cinci piloni ai calității imaginii, pentru a ajusta echilibrul dintre aceștia și pentru a crea imaginea cea mai naturală și asemănătoare realității.

Philips TV este una dintre puținele mărci care acceptă toate standardele majore de HDR, permițând consumatorilor să acceseze cea mai largă gamă de conținut HDR – prin disc, set-top box și servicii de streaming multiple.

Generația a 4-a a procesorului P5 continuă să ofere performanțe HDR mai bune, inclusiv pentru sursele HDR10 și HDR10 + și îmbunătățește conținutul HDR dinamic Dolby Vision folosind modul special “Dolby Bright”.

Tehnologia unică Perfect Natural Reality oferă un contrast îmbunătățit, o impresie mai profundă și o reproducere mai realistă a reflecțiilor, cu um plus de claritate și tonuri de piele mai naturale, contribuind la transformarea conținutului SDR într-o imagine reală asemănătoare HDR.

OLED805 și 855 au atât decodarea Dolby Atmos, funcția Dolby Atmos Virtualizer, Dolby bass și îmbunătățirea dialogului.

Noile modele sunt cel putin la fel de inteligente ca varianta anterioara – Android TV 9 (Pie) si beneficiaza de asistentul vocal inteligent Google Assistant, cât și de Amazon Alexa.

OLED805 și OLED855 împărtășesc tot ce este mai bun în designul european cu un șasiu ultra subțire, rame cu un aspect fără margini și finisaj metalic de înaltă calitate. OLED805 este dotat cu noul suport cu design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom întunecat. în timp ce OLED855 are un nou suport central înclinat, de asemenea în crom întunecat. Ambele standuri sunt concepute pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

Ambele televizoare includ, de asemenea, o telecomandă nouă, premium, cu butoane retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt înfășurate într-o piele premium, ce vine de la specialiștii scoțieni Muirhead.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie în domeniul electronicelor de consum în lumea divertismentului digital vizual. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și produse audio Philips (pe întreg globul). Facem acest lucru prin combinarea moștenirii inovatoare a mărcii Philips cu expertiza noastră în proiectare, excelența operațională, flexibilitatea și viteza TPV Technology. Cu aceste atuuri combinate, aducem televizoare de înaltă calitate pe piață: inteligente și ușor de utilizat, cu un stil sofisticat. Credem în crearea de produse care oferă o experiență audio și vizuală superioară pentru consumatori. Cu televizoarele Philips, TP Vision este un lider global pe piața ospitalității. TP Vision este licențiatul exclusiv al brandurilor TV TV pentru țările enumerate mai sus și, pe scena globală a produselor audio Philips.TP Vision angajează aproape 2.000 de persoane în mai multe locații de pe glob și este deținut 100% de TPV, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de monitorizare și TV LCD, care vinde și comercializează televizoare marca Philips în China TPV a reușit să-și conducă creșterea de-a lungul anilor, folosindu-și economiile de scară și competențele de bază în cercetare și dezvoltare, fabricație, eficiență logistică și calitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *