Samsung Prezintă la CES 2020 o nouă categorie de electrocasnice inovatoare

Electrocasnice modulare bazate pe tehnologie nouă, design atent și o conectivitate care poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor oricărei case moderne

Samsung Electronics Co., Ltd. continuă să stabilească standardul pentru casa modernă cu o gamă completă de inovații premiate la CES 2020. Aceste noi dispozitive inteligente reinventează sarcinile zilnice, dând posibilitatea oamenilor să-și petreacă timpul concentrându-se asupra lucrurilor pe care le iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc, într-un spațiu pe care îl iubesc.

La Samsung, obiectivul nostru este să dezvoltăm electrocasnice concepute pentru felul în care trăim acum – aparate care îmbină designul modern cu tehnologiile noi şi inovatoare. Cu aceste produse, oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a alege dintre mai multe electrocasnice care le oferă un stil de viață mai convenabil și mai conectat ca oricând”, a declarat Harry Choi, vicepreședinte senior în cadrul departamentului Digital Appliance Design Team & Lifestyle Labs, Samsung Electronics.

Portofoliul de produse Samsung reflectă diversele feluri în care ne raportăm la locuință astăzi: acasă nu mai este doar un loc unde ne odihnim și ne relaxăm, acasă poate fi și sală de sport, birou și locul unde consumăm cel mai mult conținut multimedia. Înțelegând aceste tendințe aflate în permanentă schimbare, Samsung a transformat şi reimaginat aparatele electrocasnice din casa noastră și a gândit noi produse flexibile, multifuncționale, stabilind astfel un nou standard pentru stilul personal de amenajare a locuinței.

Design modular, personalizabil, care stabilește noi standarde

  • Un frigider inovator și frumos proiectat, BESPOKE stabilește o categorie complet nouă de electrocasnice personalizate. Prin utilizarea creativă a materialelor și a culorilor, vă puteți pune ștampila personală în ceea ce privește stilul bucătăriei voastre. Puteți personaliza inclusiv funcțiile frigiderului cu Flex Zone, un compartiment care poate fi utilizat ca frigider sau/ şi congelator.
  • Special gândit pentru spații mici, cu aparatul portabil Slim Double Induction este mai ușor să pregătiți masa oriunde în bucătărie – sau chiar în altă cameră din casă. Acesta gătește precis datorită celor două arzătoare cu tehnologie pe inducție, fiecare având nouă niveluri de putere diferite, pentru a face față oricărei cerințe culinare. Arzătoarele pot funcţiona separat pentru vase de gatit de dimensiuni mici, sau ca o suprafață unificată, mai mare, pentru grătar sau vase de gatit de mari dimensiuni.
  • Noua serie Cube Refrigerators oferă trei modele noi de frigidere mici: Wine, Beer și Beauty. Aceste frigidere modulare vin într-o varietate de culori elegante care se îmbină perfect în orice decor. Designul lor unic și versatil permit amplasarea lor oriunde şi în orice cameră, inclusiv dormitorul. Cu o tehnologie specială de răcire, acestea sunt suficient de silenţioase pentru fi plasate chiar și în camera unde dormiți.
  • Sistemul de îngrijire Samsung Shoe Care System este o inovaţie unică în ceea ce privește îngrijirea încălțămintei. Oferă într-un mod ușor și convenabil o soluție integrală, care vă ajută să aveți grijă de unele dintre cele mai valoroase obiecte din garderobă, oferindu-vă posibilitatea de a dezodoriza, dezumidifica și usca încălțămintea cu un singur device. Vă ajută să prelungiți durata de viață a încălțămintei voastre și o face să arate mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *