Panasonic lansează un nou obiectiv interschimbabil L-Mount pentru camera digitală mirrorless Full-Frame LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 (S-E2470)

Panasonic prezintă noul obiectiv zoom standard interschimbabil LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 (S-E2470) bazat pe sistemul L-Mount pentru seria de camere digitale mirrorless Full-Frame LUMIX S. Concepută special pentru uz profesional, seria LUMIX S este dedicată expresiei fotografice fără compromis, cuprinzând camere și obiective de înaltă calitate.

LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 (S-E2470) este un obiectiv zoom standard cu apertură luminoasă, caracterizat printr-o performanță descriptivă superioară în întreaga gamă de zoom. Performanța optică a acestui obiectiv LUMIX S PRO este remarcabilă, îndeplinind standardele stricte LEICA.

Garantând utilizarea universală pentru peisaje, instantanee și portrete datorită distanței focale de 24-70mm, LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 prezintă o rezoluție uluitoare și un contrast ridicat în orice punct al distanței focale. Apertura F2.8 pe toată distanța focală asigură un efect de bokeh superb și o perspectivă bogată.

Cuprinzând 18 lentile organizate în 16 grupuri, folosirea a 3 lentile asferice și a 4 lentile ED (Extra-low Dispersion), obiectivul suprimă în mod eficient aberațiile axiale și cromatice. Aceste lentile asferice corectează și astigmatismul, pentru o o rezoluție înaltă. În plus, un obiectiv UHR (Ultra-High Refractive Index) asigură o calitate uniformă a imaginii de la centru spre margini, contribuind la reducerea dimensiunii obiectivului.

Sistemul dublu de focalizare comunică cu senzorul la o viteză de maximum 480 cps. Astfel se realizează AF rapid, de înaltă precizie, pentru a nu rata nicio oportunitate de fotografiere. Adoptarea unui mecanism de cuplare a focusului permite comutarea instantanee AF/MF și focalizarea manuală de precizie. LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 excelează de asemenea în ceea ce privește performanțele de înregistrare video, cu un mecanism care reglează eventualele dezechilibre ale focalizării, o problemă des întâlnită la obiectivele interschimbabile destinate fotografiilor statice.

Designul robust este rezistent la stropi/praf* permițînd utilizarea în condiții dure și la temperaturi de până la -10 grade Celsius, pentru o mobilitate extremă. Diametrul filtrului este de 82 mm, cu o diafragmă cu apertură circulară cu 11 lamele.

Panasonic se angajează să proiecteze și să dezvolte până în 2020 minimum zece obiective concentrându-se pe modelele „LUMIX S PRO” și să continue extinderea gamei de obiective pentru seria S. În prezent sunt disponibile sau vor fi disponibile în curând 45 de obiective L-Mount interschimbabile de la Panasonic, Leica Camera AG și Sigma. L-Mount deschide așadar un spectru de posibilități creative aproape nelimitat.

*Rezistența la praf și stropi nu garantează excluderea completă a daunelor în cazul în care obiectivul vine în contact direct cu praful și apa.

  • Leica este o marcă înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH.
  • Designul și specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *