NOILE CĂȘTI RAZER KRAKEN X ULTRA-UȘOARE OFERĂ CONFORT MAXIM PE TOATĂ DURATA SESIUNII DE JOC

kljklikljij

Cu o greutate de doar 250 de grame, căștile ultra-ușoare Razer Kraken X oferă confort maxim pe durata sesiunilor de gaming prelungite

Sunetul surround 7.1 este de acum o caracteristică standard a tuturor căștilor Razer produse în 2019, inclusiv pe modelele entry level ca Razer Kraken X

BUCUREȘTI, 7 iunie 2019  – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a prezentat azi căștile de gaming cu fir, Kraken X. Acestea au fost proiectate pentru a avea o greutate redusă, oferind astfel confort maxim alături de sunet surround 7.1. Acestea sunt condiții excelente pentru sesiuni de gaming prelungite, fără a fi necesar un buget ridicat.

Razer a anunțat de asemenea că toate modelele de căști de gaming lansate începând din 2019 vor oferi sunet surround 7.1, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv pentru utilizatorii Razer indiferent de joc.

RAZER KRAKEN X

Noile Kraken X au fost proiectate să ofere un confort superior pe toată durata zilei.

Design-ul reconceput al popularelor căști Razer Kraken a permis scăderea greutății la doar 250 de grame, făcându-le să fie printre cele mai ușoare căști de gaming de pe piață. Cupele confecționate din spumă cu memorie, care ascund canale pentru a asigura confortul celor care poartă ochelari și banda ajustabilă fac din Kraken X cele mai confortabile căști de gaming.

Experiența este completată de sunetul surround 7.1. Chiar și noile Kraken X, care țintesc să fie deosebit de prietenoase cu portofelul, includ sunet surround 7.1, în locul sunetului stereo ales de multe căști de gaming de buget redus. Oferind un real avantaj în orice fel de competiție, software-ul din spatele sunetului surround 7.1 asigură o poziționare precisă și în mijlocul celor mai încinse bătălii. Localizarea rapidă și corectă a pericolelor reprezintă un element de importanță crucială când vine vorba de jocurile video, iar sunetul surround 7.1 oferit de  Kraken X este disponibil pe orice PC pus în mișcare de sistemul de operare Windows 10 64-bit.

“Noile Kraken X sunt ideale pentru orice tip de gamer,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al departamentului de periferice în cadrul Razer. “Sunt deosebit de ușoare și incredibil de confortabile, pentru ca utilizatorii să se bucure de jocuri timp de mai multe ore fără întrerupere. Datorită sunetului surround 7.1, noile căști reprezintă companionul ideal indiferent dacă este vorba de dominarea competiției sau de savurarea deplină a unui joc video.”

Căștile Kraken X includ și un microfon cardioid. Acesta a fost conceput să ignore zgomotul de fundal astfel încât vocea utilizatorilor să se audă clar indiferent de condiții. Microfonul poate fi oprit cu ajutorul unui comutator amplasat lângă rotița de control a volumului pe una dintre cupele căștilor.

Utilizatorii se pot bucura de Kraken X pe mai multe dispozitive. Conectorul universal de tip jack de 3.5mm este compatibil cu PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și cu dispozitivele mobile.

Noile Kraken X sunt disponibile în culoarea neagră clasică, în timp ce Kraken X pentru Console va include nuanțe albastre deasupra negrului clasic.

SUNET SURROUND PENTRU TOȚI

Tot azi, Razer a anunțat că va asigura un avantaj competițional pe toate modele de căști de gaming lansate de acum înainte, oferind sunet surround 7.1 chiar și pe modele entry level, inclusiv pe modelul Kraken 2019 care oferă în plus cupe cu gel cu efect răcoritor și microfon cardioid retractabil.

THX Spatial Audio, tehnologia audio premium, care oferă mai multe opțiuni de personalizare a sunetului și metode de îmbunătățire a performanței microfonului, va fi disponibil pe toate modelele care pornesc de la prețuri de 99 Euro precum Kraken Tournament Edition și familia de căști Nari.

Utilizatorii modelelor de căști Kraken 2019 lansate până în acest moment vor beneficia gratuit de software-ul de sunet surround 7.1, după ce își înregistrează produsul prin RazerID, folosind numărul de serie amplasat pe căști sub pernele cupelor.

Pentru mai multe informații vizitați: www.razer.com/7.1-surround-sound

DISPONIBILITATE

Razer Kraken X

Prețuri de la 59.99 Euro

Razer.com –  disponibil de acum

La nivel global – trimestrul II al anului 2019

Pentru mai multe detalii vizitați www.razer.com/kraken-x

Razer Kraken X pentru Console

Prețuri de la 59.99 Euro

Razer.com –  disponibil de acum

La nivel global – trimestrul II al anului 2019

Pentru mai multe detalii vizitați www.razer.com/kraken-x-console

Caracteristicile produsului – Kraken X și Kraken X pentru Console

Căști

  • Frecvențe de răspuns: 12 Hz – 28 kHz
  • Impedanță: 32 Ω @ 1 kHz
  • Sensitivitate (@1 kHz): 106 dB
  • Difuzoare: 40 mm, cu magneți Neodymium
  • Dimensiunea interioară a cupelor: 65 x 44 mm
  • Tipul conexiunii: analog de 3.5 mm
  • Lungimea cablului: 1.3 m
  • Greutate aproximativă: 250g
  • Cupe ovale: Concepute să acopere întreaga ureche, materialul folosit fiind imitația de piele pentru izolare și confort.

Microfon

  • Frecvență de răspuns 100 Hz – 10 kHz
  • Rată semnal/zgomot: ≥ 55 dB
  • Sensitivitate (@1 kHz): -42 ± 3 dB
  • Principiu de funcționare: ECM boom unidirecțional

Controlul amplasat pe cupe:

  • Ajustarea volumului
  • Oprirea rapidă a microfonului

Utilizare audio

  • Dispozitive compatibile audio: Dispozitive cu jack audio de 5 mm
  • Dispozitive compatibile audio + microfon: Dispozitive cu jack de 5 mm care combină intrarea și ieșirea audio
  • Folosirea de splittere audio / mic : Dispozitive cu intrări și ieșiri audio separate de tip jack de 3.5 mm

Sunet surround: Disponibil doar pe Windows 10 64-bit

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

(Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *