Care sunt avantajele materialelor promotionale

logo-nou-tipomedia-2-1024x179

Tot mai multe corporatii aleg sa se promoveze prin intermediul unor materiale promotionale, deoarece acestea sunt foarte practice. Probabil ca nu stiati, dar materialele promotionale au o serie de avantaje, care te vor ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod foarte eficient. Ce sunt materialele promotionale? Sunt acele produse inscriptionate cu numele, logo-ul, mesajul sau oferta unei companii si acestea pot creste cu pana la 50% buna reputatie de care se bucura o companie in randul clientilor sai. De aceea, reputatia lor se bucura de popularitate. Iata care sunt avantajele materialelor promotionale – merita sa le acorzi o sansa, pentru afacerea ta:

  • Utilitatea: cand oferi un cadou tangibil si, mai important, util unui client sau angajat ii arati acestuia ca respectiva companie se gandeste fie la activitatea lui zilnica, fie la nevoile sale legate de aceasta. Poti sa oferi pixuri personalizate, de exemplu, deoarece oricine are nevoie, cel putin o data pe zi, de un astfel de instrument. Pixurile sunt cele mai solicitate materiale promotionale.
  • Rezistenta in timp: in momentul in care clientii primesc articole promotionale, pe langa utilitate, ei apreciaza foarte mult si rezistenta in timp a acestora, pastrandu-le uneori pentru intreaga durata de viata a produselor in cauza. Studiile au demonstrate ca oamenii pastreaza un articol personalizat primit cadou pentru o perioada indelungata de timp, in medie, mai bine de un an.

logo-nou-tipomedia-2-1024x179

  • Diversitatea: poti sa personalizezi aproape orice obiect iti doresti tu – totul tine doar de imaginatie. Poti sa oferi brelocuri personalizate, deoarece brelocurile sunt niste accesorii apreciate in ziua de azi, majoritatea dintre noi avand cel putin un astfel de obiect agatat la cheile de la casa sau de la masina sau agende personalizate (care sunt foarte practice la casa omului).

 

  • Costuri reduse: materialele promotionale nu sunt scumpe, asadar investitia va fi una care isi va merita banii. Ca forma de marketing, costul / impresia produsa este mai mic decat in cazul altor metode de publicitate. Mai pe scurt, nu te ‘’arde la buzunare’’.

 

  • Eficienta: astfel de produse ajung direct in mainile clientilor, colaboratorilor si partenerilor si creaza un impact imediat. Asta inseamna ca mesajul tau a ajuns in mainile care trebuie si a fost inteles, deoarece informatiile de baza au fost / sunt suficiente.

De unde poti achizitiona materiale promotionale? De pe site-ul TMPS.ro – TMPS.ro este serviciul dedicat de materiale si obiecte promotionale oferit de Tipo Media SRL. TMPS – Tipo Media Printing Services. Prin TMPS.ro aveti la dispozitie o gama completa de servicii: distributie, stoc local, grafica si personalizare a obiectelor promotionale. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul publicitatii, TipoMedia va ofera toate serviciile de personalizare ‘’in house’’, pe echipamentele proprii – fara intermediari – totul sub un singur acoperis. Rezultatul este un timp de livrare rapid si preturi competitive. Seriozitatea si profesionalismul caracterizeaza cel mai bine serviciile oferite de TMPS.ro – motiv pentru care foarte multi clienti au revenit la ei si pentru o a doua (sau chiar a treia) comanda. Si-au castigat respectul clientilor, motiv pentru care ii recomand cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *