Cosuri de gunoi

K1-8070600-0444_Cos_gunoi_cu_pedala_Duetto_20L+10L_gri_(_1)_-_Mica-600x600

Atunci cand esti hotarat sa salvezi mediul inconjurator, nicio investitie nu ti se pare prea mare si faci tot posibilul ca totul in jurul tau sa fie curat si ordonat. Indiferent ca vei curata in locuinta, sau in exteriorul ei, scopul este acelasi. Igiena, ordinea si curatenia! Aceste lucruri ma motiveaza zilnic sa strang frunzele din curte, dar si din fata strazii, deoarece tin foarte mult la curatenia din jurul locuintei mele. Imi pasa atat de mult de curatenia din jur, incat am decis sa investesc in cosuri de gunoi si europuble pentru colectarea deseurilor.

Recent, am descoperit un site care comercializeaza cosuri gunoi de mare calitate, la preturi foarte acceptabile. Magazinul online se numeste containere-europubele.ro si activeaza in acest domeniu de mai bine de 12 ani. Site-ul nu se ocupa doar cu comercializarea de cosuri de gunoi. Acestia detin o gama intreaga de pubele si cosuri de gunoi pentru reciclare selectiva si pentru interior.

Acest lucru m-a facut foarte fericit, deoarece de ceva vreme imi doream sa achizitionez o pubela si cosuri gunoi colectare selectiva, pentru a diferentia mai usor tipurile de deseu.

Explorand gama lor de produse, m-am convins ca trebuie neaparat sa intru in posesia unui cos de gunoi de calitate si am ales un cos de gunoi din inox, deoarece este un material cu proprietati foarte bune.

Datorita faptului ca este realizat din inox, un material ce nu rugineste, acest recipient de colectare a deseurilor este ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior, deoarece mediul mai umed nu il va influenta sa isi schimbe starea.

Dimensiunile acestui cos prevad o latime de 380mm, o lungime de 405 mm si o inaltime de 680 mm, ideal pentru coltul bucatariei sau pentru o terasa mica. Culoarea acestui cos de gunoi este argintiu, finisaj natural al inox-ului.

Propducatorul acestui cos de gunoi se numeste Mevatec, un brand foarte raspandit pe site-ul containere-europubele.ro. Mevatec este brand-ul de specialitate care fabrica produse de acest tip punand accent pe caltiate, dar si pe partea vizuala.

Dupa ce am plasat comanda produsul a ajuns in posesia mea destul de repede si am fost foarte multumit de finisajele cosului de gunoi, dar si de dimensiunile lui. Imi trebuie circa o saptamana cu weekend inclus, pentru a umple in totalitate acest cos de gunoi. Faptul ca detine un capac rabatabil este extrem de util, deoarece tine mirosurile neplacute in interiorul cosului. Cosul se curata foarte usor, deoarece este recomandat ca utilizatorii sa introduca un sac menajer de 40 de litri pentru a nu murdari cosul de resturi organice.

Magazinul cosuri-europubele.ro ramane un aliat de incredere atunci cand vrei sa faci curatenie, deoarece magazinul ofera clientilor cele mai bune preturi pentru produse de specialitate apreciate in toata Europa. Chiar daca colectarea selectiva a deseurilor nu este un trend prea popular in Romania, poti fi primul care da tonul la acest curent. Nu numai ca vei avea satisfactia ca faci cea ce trebuie pentru mediu, insa casa va fi un loc mult mai placut, iar gama de cosuri de gunoi ofera intotdeauna cea mai buna calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *