3 motive pentru care Allview Hybrid este potrivit în orice situație

imagine 3 motive

Hybrid S și T, noutăți absolute ale sezonului, aduc o serie de facilități cu care utilizatorii de smartwatch-uri nu erau familiarizați până acum. Noutățile sunt tot atâtea motive pentru a încerca experiența remarcabilă Hybrid S și T, care combină perfect clasicul cu cele mai smart tehnologii.

  1. DISPLAY INOVATIV

Allview Hybrid, cu variantele S și T, este primul smartwatch comercializat pe piața din România care dispune de o tehnologie inovativă ce permite montarea acelor clasice ale ceasului analog direct pe un display full touch.

Deși există fizic, acele ceasului sunt gândite pentru o interacțiune cât mai ușoară a utilizatorului cu notificările de pe display, limbile ascunzându-se automat în momentul citirii noutăților.

  1. AUTONOMIE EXTINSĂ

O altă calitate a smartwatch-urilor Hybrid S și T este autonomia extinsă. Cu o singură încărcare completă, cele două ceasuri hibride pot fi folosite până la 30 de zile, în modul clasic, și până la 5 zile, în modul ceas inteligent.

  1. ELEGANȚĂ ȘI REZISTENȚĂ

Pe lângă eleganța și robustețea oferite de corpul din oțel inoxidabil, pentru un plus de siguranță, Hybrid S și T sunt protejate cu sticlă concepută pentru protecția la zgârieturi. În plus, Hybrid S și T au rezistență de până la 3ATM la imersia în apă, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate uita de grija ca device-ul său să nu ia contact cu apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *