ADATA lanseaza flash drive-ul USB UE700 Pro

Viteze de citire/scriere de pana la 360/180MB/s si capacitate de stocare pana la 256GB

UE700 pro

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea memoriilor USB UE700 Pro. Caracterizate de viteze de citire/scriere de pana la 360/180MB/s si capacitate de stocare pana la 256GB, noile produse ofera utilizatorilor transmisii rapide de date si spatiu suficient pentru filme la calitate HD, videoclipuri si alte tipuri de date. In plus, design-ul este unul subtire, de doar 7mm, cu suprafata din aluminiu periat, ce confera dispozitivului portabilitate si eleganta.

Echipat cu USB 3.1 vitezele de citire/scriere rapida ale UE700 Pro ating pana la 360/180MB pe secunda. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot transfera un film HD de 4GB in aproximativ 22 de secunde. De asemenea, intr-o era a materialelor video 4K, nu poate fi vorba de prea multa capacitate de stocare. Prin urmare, noul UE700 dispune de o capacitate de stocare de pana la 256 GB, astfel incat utilizatorii sa poata capta fotografii si clipuri video de inalta rezolutie, fara grija de a ramane fara spatiu.

UE700 pro_256GB

Unitatea are un design fara capac, iar conectorul USB este integrat intr-un corp compact, protejat complet. O simpla culisare il va face gata de utilizare, iar miscarea inversa stocheaza conectorul pentru a fi mereu protejat. In plus, acesta are un design ultra-subtire, de 7 mm, si o suprafata din aluminiu periat, care evidentiaza liniile concentrice elegante care provin din indicatorul LED de culoare albastra. O prindere pentru snur ofera confort si personalizare, permitand utilizatorilor sa ataseze UE700 Pro la un breloc sau la chei, pentru o purtare usoara sau accesorizare.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Colibri este mascota brandului ADATA si reprezinta capacitatea companiei de a inova si de a imbunatati viata oamenilor. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *