Experiența cinematografică de acasă: LG prezintă cel mai nou proiector 4K CineBeam

LG Electronics (LG) lansează pe piața din România cel mai recent proiector laser CineBeam 4K. Dispozitivul din seria HU80KSW este primul proiector de 4K UHD al companiei, care oferă o soluție unică de home cinema, cu luminozitate uimitoare de 2.500 lumeni, proiecție de până la 150 de inch și design premiat.

În general, proiectoarele 4K au tendința de a fi grele, costisitoare și dificil de instalat în casă. Inginerii și designerii de la LG au acceptat provocarea de a reduce dimensiunile proiectorului 4K UHD fără a sacrifica din calitatea imaginii. Au realizat astfel un dispozitiv premium care este la jumătate din dimensiunea proiectoarelor 4K concurente. Nu este o coincidență faptul că HU80KSW a fost desemnat „Cea mai bună inovație” la CES2018. Recunoașterea a fost acordată pentru capacitatea video de excepție, precum și pentru designul unic și compact.

Dimensiunea portabilă a proiectorului și designul unic în poziție verticală sunt posibile numai prin intermediul unui motor în formă de i fără oglindă, care permite dispozitivului să proiecteze imagini perfecte, indiferent dacă este așezat pe podea, montat pe perete sau agățat de tavan. Cu un mâner comod pentru transport și caracteristică Auto Cord, utilizatorii probabil nu își vor dori niciodată să monteze proiectorul LG 4K UHD într-un loc fix, deoarece acesta arată excelent în orice cameră. Mai mult decât atât, Mirror Reflector-ul poate fi folosit drept capac al obiectivului pentru a proteja proiectorul de praf atunci când este depozitat. Două difuzoare puternice de 7W, care livrează un sunet clar, oferă o adevărată experiență audio cinematică, fără a necesita difuzoare externe.

Dispozitivul este capabil să proiecteze o imagine cu diagonală de până la 150 de inch și luminozitate de 2.500 de lumeni, cea mai mare luminozitate oferită de proiectoarele LG.

Odată cu popularitatea în creștere a serviciilor de streaming, redarea facilă a conținutului pe proiectoare a devenit la fel de importantă ca redarea pe smartphone-uri sau pe televizoarele inteligente. Proiectorul poate fi conectat la dispozitive externe, de exemplu tastatură sau mouse cu opțiuni standard de conectivitate, inclusiv porturi USB, Ethernet și HDMI, precum și conexiuni wireless.

Proiectorul LG 4K UHD oferă o experiență home cinema similară cu cea dintr-un cinematograf, datorită calității imaginii 4K și luminozității de 2500 lumeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *