LG INTRODUCE UN ECRAN OPEN FRAME OLED CURBAT, FLEXIBIL

Cu ecranele flexibile OLED, singura barieră a panourilor digital signage este imaginația

 Frankfurt, 3 decembrie 2018 – Vizitatorii CES, ISE și IFA au fost uimiți de constructia OLED Canyon, o instalație de 92’ formată din OLED-uri Open Frame LG, curbate sub forma valurilor unui canion natural. Uimitorul OLED flexibil curbat Open Frame este acum disponibil pentru companii. Spre deosebire de generațiile anterioare ale display-urilor curbate fixe, acestea pot fi personalizate cu ușurință în mediul înconjurător. Capacitatea lor de a căpăta o formă neobișnuită este visul oricărui designer. Artiștii au început deja să exploreze posibilitățile creative infinite: imagini aspiraționale cu plajă pe un ecran în formă de valuri; un tunel de imagini care înconjoară spectatorii cu informații; o panoramă sub formă de potcoavă care face ca un peisaj să fie atotcuprinzător. În plus față de posibilitățile de design, curbura display-ului are câteva avantaje practice. Poate fi o potrivire excelentă pentru un spațiu limitat; de fapt, raza de curbură a panoului permite instalarea pe piloni mai mici ca oricând, iar greutatea redusă face instalarea mai ușoară și mai rapidă, extrem de util pentru închirieri și evenimente.

Curbare reutilizabilă

Cel mai important aspect, display-urile curbate LG open frame pot fi adaptate nevoilor în schimbare. Reutilizarea acestora poate fi aspectul lor cel mai revoluționar. Nu numai că utilizatorii pot seta curbura panoului, dar pot și să-l schimbe pentru următoarea instalare. Același display poate fi adaptat la o mare varietate de design-uri, în loc să constrângă designerii să planifice în jurul materialelor existente sau să dedice display-urile unei singure utilizări. Cu calibratorul opțional de curbură, afișajele pot fi adaptate rapid la fața locului la curbură convexă sau concavă. Indiferent dacă se adaptează la un spațiu diferit sau la o viziune diferită, abilitatea de a seta curba la fața locului facilitează crearea unui punct de reper atrăgător.

Calitatea imaginii

Panoul OLED Open Frame este excepțional datorită contrastului său nelimitat și celui mai intens negru, reproducerii exacte și stabile a culorilor și unghiului larg de vizualizare. Deoarece tehnologia OLED este o tehnologie de auto-iluminare, nu există unități cu iluminare din spate. Contrastul bogat al negrului de pe OLED-ul LG creează culori vii și o calitate incomparabilă a imaginii. Cu un timp de răspuns rapid, ecranul OLED poate prezenta conținut fără întârziere, îmbunătățind experiența vizuală.

„După evenimentele mari, am primit multe reacții pozitive în ceea ce privește OLED-ul nostru curbat flexibil Open Flex. Calitatea și impactul său au impresionat mulți vizitatori”, a declarant entuziasmat João Moreira, Directorul Pre-Vânzări Digital Signage din Europa. „Începem instalarea pe unele proiecte din Europa acum. Acest produs este inovator datorită posibilităților curburii sale adaptabile și valorii care vine cu reutilizarea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *