HTC VIVE PREZINTĂ VIVE SYnc PENTRU COLABORARE VR MAINSTREAM ÎN MEDIUL Enterprise

Dezvoltat de echipa internă 2 Bears Studio, VIVE Sync își va lansa versiunea pilot în luna decembrie

București 8 noiembrie 2018 – HTC VIVE™ a anunțat astăzi VIVE Sync, o aplicație de colaborare și întâlniri pentru realitatea virtuală (VR), construită special pentru sectorul enterprise. VIVE Sync este o aplicație ușor de accesat și sigură, creată pentru întreg ecosistemul VIVE, compatibilă cu VIVE, VIVE Pro și VIVE Focus. Prin dezvoltarea acestui instrument de colaborare enterprise, HTC VIVE își continuă angajamentul de a furniza soluții hardware și software VR premium pentru companiile de toate dimensiunile. 2 Bears Studio, echipa de dezvoltare internă a HTC VIVE, va începe să selecteze în luna decembrie partenerii pilot pentru a integra VIVE Sync în companiile lor.

VIVE Sync este un instrument de colaborare VR intuitiv, în care echipele interne se pot întâlni într-un spațiu virtual partajat, îmbunătățind comunicarea și productivitatea în rândul organizațiilor. Cu un suport de până la 20 de angajați simultan, echipe din întreaga lume se pot întâlni pentru a împărtăși materiale, pentru a purta discuții și a lua decizii de colaborare în timp real. Având avatare dinamice și personalizabile, indivizii vor putea să se bucure de interacțiuni captivante și realiste cu colegii lor, indiferent unde se află în lume. Prin intermediul VIVE Sync, participanții pot să partajeze cu ușurință materiale direct din serverele lor, cum ar fi clipuri video independente, prezentări și elemente 2D și 3D. În plus, capabilitățile de desen 3D ale VIVE Sync permit utilizatorilor să însemneze și să interacționeze cu aceste materiale, având și posibilitatea de a realiza cu ușurință capturi de ecran, înregistrări video și suport voce-text, pentru a promova colaborarea permanentă în afara spațiului virtual de întâlnire.

„Având în vedere că birourile noastre se află în diferite colțuri ale lumii, am creat VIVE Sync ca soluție internă la numeroasele puncte deficitare ale muncii și colaborării la distanță”, a declarat David Sapienza, director executiv, 2 Bears Studio. „Ceea ce a fost cel mai important pentru noi și ceea ce separă VIVE Sync de alte soluții este accentul persistent pe securitatea și ușurința de utilizare a aplicației”.

VIVE Sync se integrează perfect în infrastructura companiei, asigurând o platformă personalizată și sigură. Dacă organizațiile reușesc să-și exercite controlul asupra securității, angajații pot să partajeze liber materiale confidențiale cu colegii. În plus, stabilirea unor întâlniri sigure în VIVE Sync este un proces simplu și intuitiv. Prin integrarea cu Outlook Office 365, utilizatorii pot stabili cu ușurință întâlniri în VIVE Sync prin e-mail, în timp ce sistemul de cod QR afișează cu majuscule pe camerele frontale VIVE, pentru a permite o cale simplă de a ajunge la locurile de întâlnire.

2 Bears Studio va accepta parteneri în programul său pilot începând cu luna viitoare. Informații suplimentare privind prețurile vor fi publicate la o dată ulterioară. Pentru mai multe informații despre VIVE pentru segmentul enterprise, vă rugăm să vizitați: https://enterprise.VIVE.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *