BARZA lansează testul de sarcină cu determinarea săptămânii

BARZA_testul de sarcina cu determinarea saptamanii

Evoluția testelor de sarcină

Istoria plasează primul test de sarcină în Egiptul Antic, în anii 1400 î.Hr. Pe atunci, femeile urinau pe semințe de grâu și orz, iar dacă acestea încolțeau, sarcina era confirmată. Cercetătorii moderni au efectuat o serie de teste pentru a valida această informație și au demonstrat faptul că în 70% dintre încercările cu femei insărcinate, semințele încolțeau.

Prin anii 1920, cercetătorii făceau experimente prin care injectau urina femeilor însărcinate în iepuri. Ulterior injectării, în organismul animalelor testate se declanșa ovulația, ceea ce confirma faptul că femeia de la care provenea urina era însărcinată.

Datorită proceselor înregistrate în domeniul imunologiei, procesul de testare a putut fi simplificat. Astfel, în anii 1970 a fost patentat primul test de sarcină care putea fi utilizat acasă. Acest test era compus din mai multe obiecte care trebuiau ordonate după instrucțiuni precise pentru a obține testul: recipient steril, pipetă, apă purificată și substanțe chimice. Deși era un mecanism destul de complicat, acest test a avut un real succes pentru că putea fi utilizat în intimitatea căminului. (Predictor, sursă foto: www.smithsonianmag.com)

În anul 1995 a apărut testul de sarcină BARZA, fiind primul test de sarcină din România. Progresele tehnologice și cele din domeniul imunologiei au permis dezvoltarea primului test clasic de sarcină BARZA, ulterior crearea unui test de sarcină ultrasensibil, care poate detecta sarcina cu 5 zile mai devreme de la data probabilă a menstruației, iar în prezent, apariția testului de sarcină cu determinarea săptămânii.

Testul de sarcină cu determinarea săptămânii

Testul de sarcină BARZA cu determinarea săptămânii este un test imunologic care detectează prezența hormonului hCG (hormonul secretat de placentă în timpul primelor luni de sarcină) în urină, cu o acuratețe de peste 99%.Depistarea semi-cantitativă a unor cantități foarte mici de hormon hCG în urină (10mIU/ml.) permite indicarea săptămânilor care au trecut de la momentul concepției. Mai exact, indică vârsta sarcinii astfel: de la 1 la 2 săptămâni, de la a 2-a la a 3-a săptămână, 3 săptămâni sau mai mult.

Această nouă descoperire tehnologică vine în întâmpinarea femeilor care se confruntă cu dereglări ale ciclului menstrual și nu pot identifica cu exactitate ziua concepției. Datorită faptului că testul de sarcină BARZA cu determinarea săptămânii poate depsita o foarte mică cantitate de hCG în urină, este în același timp și un test ultrasensibil. În plus, poate fi efectuat în orice moment al zilei.

Testul de sarcină BARZA cu determinarea săptămânii este disponibil online, pe www.testulbarza.ro și în farmacii.

Despre BARZA

BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.

O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!

În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de sarcină cu determinarea săptămânii, test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză, șervețele intime cu bicarbonat de sodiu și plasturi împotriva durerilor menstruale.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ne puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *