AOC Gaming devine partenerul evenimentelor Red Bull Guardians și Red Bull Kumite

image001 (1)

Amsterdam, 19 octombrie 2018 – AOC anunță colaborarea cu Red Bull Guardians și Red Bull Kumite, două evenimente importante de esports create de Red Bull, care vor avea loc pe 19-20 octombrie și 10-11 noiembrie. Red Bull Guardians este un turneu inedit de Dota 2 care va avea loc la Londra și aduce față în față patru echipe de top. La eveniment, toți jucătorii vor fi echipați cu monitoare de gaming AGON AG241QG. Evenimentul Red Bull Kumite invită 16 jucători profesioniști de Street Fighter V la Paris, unde combatanții se vor baza pe monitoarele de gaming AGON AG271QX pentru a câștiga.

Untitled

Renumitele monitoare de gaming AGON AG241QG (stânga) și AG271QX (dreapta).

Competiție personalizată de Dota 2 cu Red Bull Guardians
Patru echipe vor fi invitate să participe la turneul Red Bull Guardians Dota 2, care se va desfășura în perioada 19-20 octombrie și va avea loc în cadrul locației Red Bull Gaming Sphere, dedicată activităților esports. Turneul oferă o altă perspectivă asupra meciurilor tradiționale de Dota 2, deoarece formatul permite jucătorilor să dețină o selecție suplimentară de eroi și posibilitatea de a interschimba între ei pe durata meciului. Fiecare erou care intră recent în joc va deține aceleași obiecte și aceeași experiență precum eroul înlocuit.

Deoarece AOC Gaming este partenerul oficial al evenimentului Red Bull Guardians, fiecare jucător de Dota 2 va utiliza monitorul de gaming AGON AG241QG pe tot parcursul turneului. AG241QG dispune de un panou TN cu un timp de răspuns de 1ms, rezoluție de 2560 x 1440 și o rată de împrospătare de 165 Hz, concepută pentru a spori performanța jucătorilor dedicați.

AG241QG_1

16 jucători de Street Fighter V se confruntă la Red Bull Kumite
Red Bull Kumite, eveniment care va avea loc pe 11 noiembrie la sala Salle Wagram din Paris, invită 14 dintre cei mai prestigioși jucători de Street Fighter V din lume. Alți doi jucători au șansa de a câștiga un loc la acest eveniment avansând în cadrul sesiunii de calificări Ultimate Chance Qualifier, competiție cu 256 de concurenți, care va avea loc pe 10 noiembrie.

Cu AGON AG271QX mereu la îndemână, jucătorii de Street Fighter se pot aștepta la un timp de răspuns de cel mult 1 ms și la rate impresionante de împrospătare de 144 Hz, care oferă redare fluentă a acțiunii și elimină anomaliile de randare, ceea ce îl transformă într-un monitor perfect pentru jocurile de înaltă performanță. Proiectate special pentru evenimente LAN și convenții mari de jocuri, monitoarele AGON de la AOC sunt foarte apreciate de jucătorii profesioniști și de esports în numeroase turnee.

AG271QX_1

Stefan Sommer, director de marketing și business management pentru Europa, vorbește despre parteneriatul cu Red Bull Guardians și Red Bull Kumite:

Ne bucură parteneriatul cu Red Bull Guardians și cu Red Bull Kumite. Considerăm că este o investiție excelentă în esports și o oportunitate fantastică pentru a demonstra capabilitățile liniei de monitoare AOC Gaming. Prin prezența la ambele evenimente, demonstrăm că linia de monitoare AOC Gaming este ideală pentru orice activitate esport. Avem un monitor potrivit pentru fiecare ocazie, cu modelele AGON AG241QG și AG271QX, utilizate de data aceasta pentru Dota 2 și Street Fighter. Prezența la evenimente precum acestea arată jucătorilor că AOC Gaming are dorința de a investi în pasiunile lor și de a face aceste evenimente posibile. Nu există o cale mai bună decât aceasta pentru a ilustra faptul că AOC Gaming este prezent în mod activ pe piața de gaming și dorește să ofere servicii de calitate jucătorilor de pretutindeni.

AG241QG_2

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piața display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, funcțiile ecologice, ergonomia și produsele inovative la prețuri competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulți clienți și parteneri de distribuție au încredere în AOC. AOC oferă display-uri pentru profesioniști, pentru acasă, pentru divertisment sau gaming. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător LCD din lume.

http://eu.aoc.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *