Solarul vertical vs. Solarul orizontal

IMG_6158-600x600

Alegearea solarului a fost intotdeauna un subiect destul de sensibil, care a fost dezbatut in online si offline de foarte multe ori. Cand vine vorba de alegea solarului vertical sau orizontal, iubitoarele bronzului se impart in doua categorii. Bineinteles ca aceste doua modalitati de bronzare au pareri pro si contra, dar un lucru este cert: daca alegi un solar din Bucuresti poti beneficia de acces la ambele aparate pentru bronzare.

Cu siguranta atunci cand ai ajuns intr-un salon pentru bronzare ai avut posibilitatea sa alegi intre solarul vertical si orizontal si niciodata nu ai stiut ce sa alegi. De cele mai multe ori credem ca diferenta dintre cele doua tine strict de preferinte, insa trebuie sa stii ca diferentele sunt reale si le poti afla mai jos.

Solarul vertical

Solarul vertical este aparatul in care te bronzezi in picioare. Poate pentru unele dintre noi aceasta nu este tocmai cea mai relaxanta optiune (pentru ca de multe ori ne dorim ca cele cateva minute de bronzare sa fie comode), insa avantajul este ca poti dansa si te poti misca in voie. Pe langa aceste avantaje, trebuie sa stii ca adevarata diferenta dintre cele doua aparate consta in tuburile care emit raze UVA si UVB. Acestea nu sunt neaparat mai puternice decat cele aflate in solarul orizontal, insa exista reflectoare care amplifica bronzul. In aceste aparate te poti bronza mai intens in partea de sus a corpului, pe piept, spate si brate si de asemenea, te bronzezi fara pete.

Solarul orizontal

Solarul orizontal este alegerea celor care isi doresc un moment de rasfat, in care daca doresti poti sa si adormi cateva minute. Ai la dispozitie muzica, aer proaspat si un spatiu destul de mare in care poti sa te intinzi. Chiar daca este poate cel mai indragit aparat pentru bronzat, acesta este si cel mai problematic. In comparatie cu solarul vertical, la cel orizontal este necesar sa te asezi, iar acest lucru va crea cateva puncte de presiune intre anumite parti ale corpului, de exemplu brate, spate si umeri si sticla de protectie pe care stai. Acest lucru va duce la nebronzarea sau bronzarea foarte slaba a acestor parti ale corpului, iar datorita faptului ca stai intinsa si nu ai foarte mult spatiu la dispozitie, nu poti sa te misti pentru a evita bronzare cu pete. Avantajul acestui aparat este bronzarea mai intensa in partea de jos a corpului (partea inferioara a abdomenului, fundul si picioarele).

Chiar daca mai sus ai informatiile necesare despre ambele tipuri de aparate pentru bronzat, cea mai buna idee este sa le incerci si sa stabilesti care este aparatul tau preferat. O alta sugestie ar fi alternarea celor doua aparate. Poti sa iti faci un program cu sedintele la solar si sa incerci sa alegi un numar egal de minute pe care le utilizezi atat in solarul vertical, cat si in cel orizontal.

Cu siguranta cauti un solar in Bucuresti care sa dispuna de ambele aparate de bronzare, dar si de o echipa de profesionisti intr-ale bronzatului, asa ca cea mai buna solutie este sa alegi studiourile pentru bronzare Tantastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *