Cris-Smile te salveaza de la uratire

4

Cand dintii nu mai sunt fixati in gingie si nu mai tin obrajii intinsi lasandu-i fara sustinere se produc adevarate dezastre in fizionomia fiecaruia. Semnele batranetii ne asalteaza pe toate partile, dar cele care afecteaza chipul mi se par a fi cele mai vizibile.

Gura devine o ventuza ridata fiindca proteza nu poate fi purtata permanent. Au fost cazuri de persoane care s-au incapatanat sa dorma cu ea si s-au trezit la miezul noptii aproape sufocati fiindca erau pe punctul de a o inghiti.

Cu implant dentar  uratirea este tinuta la distanta fiindca dintii sunt fixati in gingie cu ajutorul surubului din titan, iar titanul va fi asimilat de organism ca fiind radacina naturala a dintelui.

Reconstructia este fidela 98 % danturii naturale. Buzele nu se mai rideaza si colturile buzelor nu se mai lasa. Cand buzele se uratesc, nici nu le mai poti da cu ruj, fiindca prin culoare se atrage si mai mult atentia asupra lor.

Va imaginati cat de mult sufera in aceste imprejurari o femeie cocheta, renumita pentru frumusetea ei? Chiar si produsele care ii sporeau frumusetea sa ii devina interzise?

Urmeaza obrajii. Fara dintii care sa ii sustina se lasa si ei sub povara anilor care au trecut si pentru ca nu mai au sustinere. Atarna dizgratios, iar fondul de ten si fardul de obraz se dovedesc de prisos. Si ele uratesc.

La acest dezastru produs de lipsa dintilor, in zadar mai incearca ochii sa compenseze prin culoare semnele batranetii, fiindca au si ei problemele lor: gene rare si albe, pleoape cazute, laba gastei.

Toate acestea pot fi prevenite din timp alegand implantul dentar facut din cele mai bune materiale, cu cele mai performante aparate de catre cei mai buni si intelegatori specialisti, adica stomatologii de la clinica Cris-Smile.

Totul este sa actionezi din timp ca semnele imbatranirii sa nu se accentueze, ci sa fie sterse cu ajutorul unei danturi impecabile si lucrul cel mai important, sanatatea sa nu aiba de suferit din cauza masticatiei defectuoase sau a infectiilor generate de radacini deteriorate, care nu au fost extrase.

La clinica prezentata mai sus implantul este garantat, pacientul este informat complet despre tratamentele care i se fac si poate achita in rate costurile legate de restaurarea danturii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *