Cumpara huse si accesorii iPhone XR de pe BrandGSM.ro

2

Apple a facut marele anunt: pe 12 septembrie se va lansa noul Iphone XR, cel mai aspteptat gadget al momentului! Cu aceasta ocazie, BrandGSM.ro a lansat in premiera huse si folii de protectie originale Apple, ca sa bucurati de protectia totala a telefonului vostru, impotriva loviturilor si zgarieturilor. Primele huse si folii pentru noile iPhone le gasiti pe BrandGSM.ro sub denumirile cel mai des vehiculate pe site-urile specializate: huse iphone XR, respectiv carcase iphone XR.  Ramane de vazut daca se vor schimba, mai ales ca cei de la Apple  asteapta pana in ultimul moment pentru a cofirma sau infirma zvonurile. Pana atunci, insa, recomandarea este sa urmariti noutatile zilnic.

Desi atat gama de folii, cat si cea de huse este destul de restransa, putem lua in considerare faptul ca magazinele o sa aduca si folii de sticla pentru iPhone XR, dar si huse originale Apple care probabil vor aparea imediat dupa lansarea oficiala. Toti clientii Apple, care vor sa urmareasca ce huse vor fi disponibile, pot sa urmareasca categoriile dedicate de pe BrandGSM.ro. Se asteapta ca stocurile sa fie limitate la inceput atat pentru telefoane cat si pentru huse iPhone XR, deci daca vrei sa fii primul din  Romania care intra in posesia nouluitelefon, atunci e bine sa fii pe faza la ce apare nou pe site-urile de GSM.

De ce sa cumperi o husa iphone XR? Pentru a-ti proteja telefonul de orice lovitura. In plus, este recomandat sa iei si o folie de sticla pentru protejarea ecranului – aceasta iti va proteja display-ul telefonului de orice zgarietura. Pe BrandGSM.ro gasesti orice husa originala si folie doresti, la preturi accesibile. In plus, este un accesoriu foarte usor, husele fiind confectionate din silicon de cea mai buna calitate, pentru a garanta o protectie de lunga durata. In plus, asa poti pastra mai mult timp aspectul de nou al telefonului tau.

Este bine sa stiti totusi ca gama de folii si huse este destul de restransa, dar ne asteptam ca magazinele sa aduca folii de stica, dar si huse originale Apple, care probabil vor aparea imediat dupa lansarea oficiala. Momentan, putei sa urmariti ce huse vor fi disponibile in categoriile dedicate de pe BrandGSM.ro – acestia sunt mereu la curent cu ultimele noutati. BrandGSM.ro este primul importator de huse iPhone XR din Romania, cu magazine in cele mai mari centre comericale din tara, cu o vasta experienta in domeniul GSM. Asadar, daca vrei o husa iphone XR originala, ai ocazia sa o cumperi de la ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *