Informatii utile si tot ce trebuie sa stii despre solar

5

De cand a aparut in Romania, solarul este un subiect intens dezbatut, atat de catre cei care activeaza in acest domeniu, cat si de catre medici. Parerile sunt impartite si exista atat pareri pro, cat si pareri contra. Un lucru e cert: daca iti doresti un bronz perfect, trebuie sa ajungi la un solar in Bucuresti si sa te convingi singura de beneficiile acestuia.

Nu spune nimeni ca este cel mai sanatos lucru din lume, insa gandeste-te la faptul ca si soarele transmite raze nocive pentru pielea ta, doar ca datorita subtierii stratului de ozon, acestea nu mai sunt filtrate. Nu putem spune asta si despre razele UV de la solar. Acestea sunt filtrare si in plus, sunt controlate de aparatele de bronzare.

Este nevoie sa cunosti cateva lucruri despre solar atunci cand alegi sa te bronzezi repede. Poti sa optezi pentru sedinte de cateva minute, fie pe care le platesti la fiecare sedinta, fie iti alegi un abonament de cateva zeci sau sute de minute. Avantajul abonamentului este ca poti sa mergi oricand la o sedinta de bronzare fara batai de cap si fara sa ai bani la tine. Este important ca acest proces de bronzare sa se faca treptat si sa incepi cu 3, 5, 7, 9 minute pentru ca pielea ta sa se obisnuiasca cu bronzarea accelerata.

Poate te intrebi de ce multe persoane prefera sedintele de bronzare la solar chiar si pe timpul verii. In primul rand, eviti sa stai in caldura infernala o zi intreaga. In al doilea rand, nu exista riscul ca pielea ta sa fie traumatizata si sa sufere anumite arsuri, cum se intampla de foarte multe ori la soare. In al treilea rand, eviti un bronz cu urme, asa ca rochitele si bluzitele cu spatele gol pot fi preferatele tale. In al patrulea rand, dar nu in ultimul, timpul de expunere este scurt, procesul de bronzare accelerat si poti alege sa te bronzezi uniform in orice zi, fie soare, ploaie sau ninsoare.

Daca acest articol nu te-a convins, este momentul sa incerci cateva sedinte de bronzare intr-un solar. Daca esti din Bucuresti sau ai drum pe aici, nu poti rata o sesiune de bronzare cu cele mai performante aparate de la Tantastic! Alege un solar in Bucuresti care sa iti satisfaca nevoile si bucura-te de un bronz ciocolatiu superb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *