Samsung a lansat noile tablete Samsung Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab S4 crește productivitatea în orice situație, în timp ce Samsung Galaxy Tab A 10.5 oferă soluția perfectă de divertisment pentru familii

 București, România – 1 august, 2018 – Samsung Electronics a lansat Samsung Galaxy Tab S4, o nouă tabletă Android 2 în 1, concepută pentru a ajuta la creșterea productivității în orice situație – la birou, acasă sau în deplasare. Samsung Galaxy Tab S4 oferă o experiență care vă va ajuta să vă gestionați munca mai ușor, oferindu-vă productivitate și caracteristici mobile de ultimă oră. Cu un design modern care încorporează un ecran mărit și caracteristici de divertisment îmbunătățite, Samsung Galaxy Tab S4 este dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de o tabletă cu capabilități de PC.

„La Samsung, considerăm că tabletele joacă un rol din ce în ce mai important în facilitarea vieții și îmbunătățirea experienței mobile pentru toată lumea. Cu Galaxy Tab S4, introducem o tabletă premium, echipată cu Samsung DeX, care îi ajută pe consumatori să ajungă la cele mai bune rezultate, oriunde ar merge. Dorim să oferim clienților noștri un sentiment de confort, prin această nouă adăugire în ecosistemul nostru de dispozitive conectate”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Samsung Electronics.

Productivitate sporită cu Samsung DeX și S Pen

Cu Galaxy Tab S4, Samsung conectează pentru prima dată Samsung DeX cu o tabletă. Conectată la tastatura opțională Book Cover Keyboard (vândută separat), sau lansată din Quick Panel, Galaxy Tab S4 și DeX oferă utilizatorilor posibilitatea de a trece de la interfața Android la o experiență desktop. Cu Samsung DeX, aveți posibilitatea de a deschide mai multe ferestre în stilul desktop pentru aplicațiile Android, inclusiv suita Microsoft Office. Puteți muta conținut dintr-o aplicație în alta sau să utilizați comenzile rapide de pe tastatură pentru eficiență.

Dacă vă este necesar un ecran mai mare, există și o opțiune pentru a extinde Samsung DeX la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C (se achiziționează separat). Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcționa ca un track pad sau sketch pad, iar o noutate în acest an, Galaxy Tab S4 poate continua să funcționeze după conectarea la monitor, astfel oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini sarcini.

Fie că vă aflați la birou, la domiciliu sau în deplasare, Galaxy Tab S4 vă ajută să țineți pasul pe parcusul întregii zile, datorită bateriei de 7.300 mAh care oferă până la 16 ore de redare video.1 În plus, cu Samsung Knox, platforma de securitate mobilă de la Samsung, clienții și companiile pot fi siguri că informațiile sunt protejate la niveluri multiple ale dispozitivului. De asemenea, managerii IT pot adapta interfața angajaților pentru a se alinia la nevoile afacerii.

S Pen de la Samsung vine alături de Galaxy Tab S4 pentru a satisface nevoile de productivitate ale iubitorilor de tehnologie. Mai mult, poate oferi utilizatorilor o modalitate excelentă de a-și exprima creativitatea și de a comunica. Aceștia pot să noteze cu ușurință prin funcția Screen-Off Memo, precum și să traducă, să organizeze și să navigheze prin notițe cu ajutorul Samsung Notes și chiar să trimită texte personalizate prin Samsung Live Message – toate acestea cu S Pen.

Un ecran adaptat pentru orice job – sau spectacol

Este mai ușor să obțineți mai mult atunci când aveți ecranul potrivit. Chiar și cei mai ocupați profesioniști au nevoie de timp pentru a se relaxa cu un joc sau un film. Acum vă puteți bucura de o experiență imersivă pe un dispozitiv pe care îl puteți lua oriunde. Deși similar ca mărime cu Galaxy Tab S3, seria Galaxy Tab S4 dispune de margini mai mici pentru a integra ecranul de 10,5 inch cu tehnologia Super AMOLED, precum și un raport ecran 16:10 cu o rezoluție de 2560×1600, 287 pixeli pe inch (PPI), pentru detalii vii și realiste. Când vine vorba de sunet, Galaxy Tab S4 vine de asemenea cu patru difuzoare AKG și Dolby Atmos®, cu o tehnologie de sunet imersivă, care aduce la viață divertismentul. Cu Dolby Atmos®, Galaxy Tab S4 redă dialogul mai clar, iar sunetul este mai bun chiar și când volumul e la maxim.

Conectivitate îmbunătățită pentru a vă face viața mai ușoară

Samsung Tab S4 dispune, de asemenea, de noi capabilități menite să vă organizeze perfect stilul de viață și dispozitivele conectate. Samsung Flow permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință toate dispozitivele prin conectarea și transferarea fără probleme a activităților, sarcinilor și notificărilor. Funcția SmartThings de pe Galaxy S4 ușurează monitorizarea și controlul inteligent al locuinței dumneavoastră și al altor dispozitive IoT direct de pe tabletă. Gestionarea și coordonarea zilei a devenit acum mai ușoară cu Galaxy Tab S4 – deschideți lumina cu SmartThings, verificați vremea și calendarul cu Daily Board și utilizați Samsung Flow pentru a răspunde la e-mailurile cele mai importante de dimineață.

O tabletă pentru toată familia: Samsung lansează Galaxy Tab A 10.5

Pe lângă noul Galaxy Tab S4, Samsung a mai lansat vara aceasta și noua tabletă Samsung Galaxy Tab A 10.5, un dispozitiv care oferă divertisment de cea mai bună calitate pentru tine și familie, fie acasă sau atunci când  ești în mișcare.

Dispunând de noi opțiuni de divertisment pentru familii și caracteristici audio și vizuale îmbunătățite, Galaxy Tab A 10.5 este tableta ideală pentru a vă bucura de filmele sau emisiunile preferate. Samsung Galaxy Tab A 10.5 oferă părinților posibilitatea de a gestiona conținutul și timpul de utilizare al tabletei cu Kids Mode, interfața Samsung creată special pentru copii, concepută pentru a face studiul și distracția mai simple și mai sigure.

Always On Daily Board de la Samsung aduce informația zilnică într-un hub ușor de vizualizat, incluzând un ceas și un calendar, precum și o bibliotecă digitală de fotografii. Utilizatorii pot controla cu ușurință mediul lor de acasă cu SmartThings, direct de pe Galaxy Tab A 10.5. Controlați aparatele conectate la domiciliu prin SmartThings Cloud cu o simplă atingere a unui buton.

Samsung Galaxy Tab S4 – Specificațiile produsului

ECRAN 10.5” WQXGA (2560×1600) sAMOLED
PROCESOR Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)
LTE SUPPORT LTE Cat.16 CA
MEMORIE 4GB + 64GB / 256GB, microSD până la 400GB
CAMERĂ 13MP AF + 8.0MP, Flash
PORT USB3.1 (Tip C), POGO
SENZORI Accelerometru, busolă, giroscop, RGB, senzor de proximitate a irisului, hall sensor
CONECTIVITATE WIRELESS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
DIMENSIUNE, GREUTATE 249.3 x 164.3 x 7.1mm

482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)

CAPACITATEA BATERIEI 7,300mAh, Fast Charging
OS/UPGRADE Android 8.1
VIDEO Recording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Playback: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

 

 Durata bateriei poate depinde de setări și folosirea telefonului. Bazat pe studii de laborator.

Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații de produs menționate în acest document incluzând beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului se pot schimba fără un proxim anunț.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – Specificațiile produsului

ECRAN 10.5” WUXGA (1920×1200) TFT LCD
PROCESOR Qualcomm® Snapdragon™ 450 Octa Core (1.8GHz)
LTE SUPPORT LTE Cat.6
MEMORIE 3GB + 32GB, microSD până la 400GB
CAMERĂ 8MP AF + 5MP with Flash
PORT USB 2.0 (Tip C)
SENZORI Accelerometru, busolă, giroscop, RGB, hall sensor
CONECTIVITATE WIRELESS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2
GPS GPS + GLONASS + BeiDou
DIMENSIUNE, GREUTATE 260.0 x 161.1 x 8.0

529g (Wi-Fi), 534g (LTE)

CAPACITATEA BATERIEI 7,300mAh
OS/UPGRADE Android 8.1
VIDEO Înregistrare: FHD @ 30fps

Redare: FHD @ 60fps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *