Madd Electronics este firma care activeaza de peste 16 ani pe piata IT din Romania si care opereaza magazinul online www.pcmadd.com.

dell-latitude-e7440

Madd Electronics este, partener oficial Dell, din 2010. Avantajul parteneriatului cu Dell este reprezentat de resursele de calitate oferite catre clienti la preturi reduse fata de alte firme de profil la orice echipament refurbished.

Membrii programului Microsoft Refurbished PC au avantajul unei oferte care consta in software Microsoft original, servicii de securizare a datelor, utilizand practici ce asigura un impact scazut asupra mediului, in procesul de reconditionare al produselor electronice.

“Refurbished” sau in traducere “reconditionat”, presupune readucerea unui produs la o stare de functionare ca si noua. Scopul este transformarea produselor second-hand folosite si fara garantie, in produse noi si reconditionate care dispun de garantie conform legilor in vigoare.

Clientii au posibilitatea de a cumpara calculatoare second hand refurbished cu preinstalare Microsoft Winodows 10 si Microsoft Office la preturi accesibile, Madd Electronics avand din anul 2011 parteneriat cu MAR MICROSOFT – Microsoft Authorizet Refurbisher.

Un PC sau laptop refurbished are un grad de uzura foarte scazut vine cu garantia calitatii si este atent testat si verificat de catre producator inainte de a fi repus in vanzare.

Madd Electronics ofera la cumpararea unui calculator second hand, preinstalarea licentei Microsoft Windows 10. Produsele comercializate de catre Madd Electronics sunt achizitionate din SUA sau Europa in proportie de 90%, avand preturi foarte accesibile.

Pe langa programul de refurbished, clientii Madd Electronics beneficiaza de diferite avantaje la achizitionarea oricarui produs de pe site-ul www.pcmadd.com.

  • Rabla IT -consta in predarea vechiului echipament obtinand astfel un discount de 7% sau 10%
  • Promotii – clientii se pot bucura de diverse reduceri sau discount-uri prin simpla urmarire a sectiunii dedicata promotiilor
  • Rate rapide -sisteme de rate accesibile oferite prin BRD Finance, card BCR sau rate cu 0 dobanda prin card Avantaj

Pentru detalii suplimentare clientii beneficiaza de consultanta in timp real utilizand datele de contact afisate pe site la sectiunea “contact”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *