Philips Momentum: monitorul perfect pentru consolele de jocuri

O experiență de gaming cu adevărat captivantă este greu de obținut. În căutarea celei mai bune experiențe de joc, gamerii pe console se îndreaptă adesea către televizoare. Din păcate, acestea din urmă nu sunt potrivite pentru gamingul pe consolă. Acestea sunt rareori concepute pentru gaming, au carențe în ceea ce privește puterea grafică, viteza de procesare și rezoluțiile ecranelor cerute de ultimele jocuri. Există o alternativă mai bună?

Mulțumită monitoarelor Philips, răspunsul este da, acum există.

Calitatea imaginii, cea mai mică latență posibilă, divertisment captivant și o experiență user friendly sunt câteva dintre posibilele îmbunătățiri de care te poți bucura doar cu ajutorul unui monitor. Aceste caracteristici pot fi găsite acum la noua categorie de monitoare concepute pentru gaming-ul pe console.

Pentru cea mai captivantă experiență, soluția ideală este Philips 436M6VBPAB, primul monitor din gama Momentum. Acest monitor revoluționar conceput pentru divertismentul de acasă și, în principal, pentru jocurile pe consolă.

Noul model dispune de un design premiat și de o tehnologie de ultimă oră, elimină din dezavantajele televizoarelor oferind o performanță de top a imaginilor și capacitatea de a face față cu brio ratelor de reîmprospătare rapide și dinamice pentru un gameplay lin și fără efort. Rezultatul: gamerii pot renunța la îngrijorarea cu privire la problemele și constrângerile tehnologice și, în schimb, se pot lăsa absorbiți de experiența jocurilor.

Datorită unei multitudini de caracteristici care permit utilizatorilor să se bucure din plin de experiența de gaming, Philips 436M6VBPAB oferă gamerilor pe consolă un avantaj clar față de televizoare.

Grafică impresionantă

Calitatea extraordinară a imaginii face din Philips 436M6VBPAB un monitor special. Rezoluția impresionantă 4K CrystalClear (3840×2160 pixeli) UHD oferă o precizie aproape chirurgicală pe un generos panou VA de 43 de inchi. Tehnologia Ultra-Wide color oferă nuanțe de verde mult mai naturale, de roșu mult mai aprinse, și de albastru mai profunde, îmbunătățite de Quantum Dot Technology, o tehnologie bazată pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este întâlnită de obicei în rândul televizoarelor de ultimă generație. 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformează noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini mai reale și vibrante, care au grade superioare de luminozitate, adâncime și nuanță. Consolele de ultimă generație produc rezoluții 4K și HDR (High Dynamic Range) în anumite jocuri, iar Philips 436M6VBRAB este aliatul de care gamerii au nevoie.

Acțiune neîntreruptă

Modelul 436M6VBRAB nu impresionează doar prin felul în care arată. Este un monitor dedicat gamingului și vine echipat cu o mulțime de caracteristici pentru a le oferi gamerilor experiențe pe măsură. Adaptive Sync, o tehnologie performantă de sincronizare a plăcii video, aliniază frecvența de cadre a imaginilor redate cu rata de reîmprospătare a ecranului pentru a elimina efectele de tearing și stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, în timp ce latența scăzută reduce timpul de afișare pentru o experiență fluidă.

Tehnologia exclusivă Philips SmartResponse de suprasolicitare a pixelilor oferă imagini ghosting-free și blur-free în jocurile alerte și în filme, garantând și cea mai mică latență posibilă.

Divertisment captivant

Philips 436M6VBPAB este, de asemenea, perfect și pentru alte forme de divertisment precum filmele sau funcția de televizor, nu doar datorită unei performanțe a culorilor și a unui timp de răspuns bun, dar și datorită unei tehnologii care transformă experiența de vizualizare într-una captivantă și unică: Ambiglow lighting. Perfectă pentru filme, transmisii sportive sau gaming, tehnologia Ambiglow emite o aură de lumină caldă care prelungește acțiunea de pe ecran și sporește divertismentul. Un procesor intern analizează conținutul de imagine și adaptează continuu culoarea și intensitatea luminii pentru a se potrivi cu imaginea. Modelul 436M6 oferă, de asemenea, o calitate audio excepțională, mulțumită celor două difuzoare stereo încorporate de 7W cu DTS Sound.

Practic și user-friendly

Designerii modelului 436M6VBPAB au avut grijă ca monitorul să fie pe cât de sofisticat din punct de vedere vizual, pe atât de practic și user-friendly, motiv pentru care acesta include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort și HDMI 2.0 pentru o conectivitate sporită, MultiView cu două surse pentru îmbunătățirea multitasking-ului, și un hub USB 3.0 încorporat pentru o versatilitate extinsă. Philips 436M6VPRAB vine însoțit de o telecomandă EasyLink care le permite utilizatorilor să controleze cu ușurință dispozitivele conectate.

Aceste caracteristici majore marchează diferența față de televizoare, care sunt departe de a satisface cele mai diverse nevoi ale pretențioșilor gameri pe consolă.

Fabricat din materiale premium și echipat cu fiecare caracteristică necesară pentru transformarea gaming-ului și a divertismentului într-o adevărată plăcere pentru toți, modelul 436M6VBPAB reprezintă o invitație pentru utilizatori să se lase purtați de val.

Despre MMD

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Piețele din estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *