Belher, expertul in extensii de par, propune tipologia celor cu nano-ring

Belher, magazin cu reputatie si nume de referinta in domeniul comercializarilor de extensii, pune la dispozitia celor interesate si tipologia extensiilor de par cu nano-ring. Acestea se refera in fapt la modul de prindere, ca diferenta fata de alte produse din aceeasi nisa.
Belher
Belher

O definitie concreta a ceea ce inseamna extensii nano-ring tine de sistemul de prindere. Similare cu extensiile de par ce dispun de micro-ring, cele cu nano-ring sunt mai subtile, mai mici, mai putin vizibile. Acestea mascheaza in mod util aplicarea extensiilor de par, realizand un aspect natural al purtatoarei, intrucat in parul acesteia nu se observa sistemul de prindere al extensiilor de par. Acel nano-ring are dimensiuni mici, se aplica usor si practic si mentine extensia de par cu mult mai bine. Extensiile cu nano-ring au sistemul de prindere cu 90% mai mic decat micro-ringul, este mult mai comod si deci aproape invizibil.

Extensiile de par nano-ring de la Belher

Pentru cele interesate sa isi realizeze un aspect mai bogat la parului natural, extensiile cu nano-ring sunt o recomandare. Acestea se aplica in cadrul unui salon de specialitate, de catre o persoana avizata si cunoscatoare. Se pastreaza o distanta de la radacina si pana la locul de prindere a nano-ringului. In plus, acestea se aplica in sir, in linii drepte pe cararea parului, cu o tehnica ce tine cont desigur de aspectul estetic final. Suvitele de extensie trebuie sa fie fix o completare a parului natural, fara sa tradeze diferentele.

Xby Counterflix

La Belher, astfel de extensii sunt din par natural. Cunosc o diversitate in paleta cromatica, astfel ca doritoarele pot alege pe cele de culori clasice – diferite tonuri de blond si saten sau negru – pana la tonuri interesante precum ciocolatiu, ombre sau chiar indraznetele extensii de par albastre sau mov. Astfel de extensii de par, dincolo de diferentele de culoare, se pot achizitiona per set, ce include 25 de bucati. Suficient cat sa poate fi schimbat aspectul unei femei, imbogatind podoaba capilara.

Aceste extensii de par se pot coafa, vopsi sau nuanta, dupa bunul plac si conform cu planul estetic pe care si-l propune fiecare femeie. Pot astfel sa se integreze perfect in parul natural sau tocmai sa iasa in evidenta in mod evident, avand o alta culoare fata de cea naturala. Firele de par au aproximativ aceeasi lungime, un par cu o cuticula intacta, natural 100%. Dupa cum mentioneaza specialistii de la www.belher.ro, parul din extensii de par este indian, natural, remy, cel care de altfel este cunoscut pe piata de profiul datorita calitatilor sale si a gradului inalt de calitate, pentru ca are aceeasi directie de la radacina si pana la varf.

Avantajele pe termen lung cand vine vorba de extensii de par cu nano-ring se refera la posibilitatea reutilizarii acestora, prin simpla schimbare a sistemului de prindere. Acest lucru se va realiza desigur in cadrul saloanelor de specialitate. Sistemul de tip nano-ring este o inovatie pe piata de profil, asigurand calitate si confort atat la prinderea si sustinerea extensiilor de par pe firul natural, cat si cand vine vorba de modul in care acestea se simt la purtare. Insesizabile practic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *