Acer lanseaza notebook-ul Swift 5 cu ecran de 15 inch si greutate sub 1 kg

Cuprins editorial

  • Cu un ecran de 15 inch si design elegant, noul Acer Swift 5 cantareste mai putin de 1 kg, fiind ideal pentru persoanele active, aflate mereu in miscare
  • Swift 5 este echipat cu Windows 10, cele mai noi procesoare Intel® Core si ofera performante exceptionale si o durata de viata a bateriei pe durata intregii zile
  • Ecranul touch Full HD IPS are o rama ultra-subtire cu o grosime de doar 5.87 mm, oferind o experienta splendida de vizualizare

Bucuresti  (25 mai 2018) – Acer a prezentat, in cadrul conferintei de presa next@acer ce a avut loc miercuri la New York, noul notebook Swift 5 creat pentru utilizatorii care isi doresc portabilitate deplina, performante stabile si accente de stil. Cu un ecran de 15 inch, sasiul elegant cantareste mai putin de 1 kg, fiind ideal pentru persoanele active, aflate mereu in miscare. Swift 5 este echipat cu Windows 10, cele mai noi procesoare Intel® Core™ si ofera performante exceptionale si o durata de viata a bateriei pe durata intregii zile

“Am inregistrat un feedback remarcabil cu privire la modelul Swift 5 de 14 inch incredibil de usor, iar acum ne depasim limitele cu modelul de 15,6 inch”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Am pastrat greutatea sub limita de 1 kg prin utilizarea unor rame ultra-inguste si a unui sasiu mai mare.”

Ecranul touch Full HD IPS al noului Swift 5 are margini ultra-inguste, de doar 5,87 mm, oferind un raport screen-to-body de 87.6% pentru a maximiza experienta de vizionare. Swift 5 ofera tehnologia Acer Color Intelligence™ care ajusteaza in mod dinamic gamma si saturatia in timp real, optimizand culoarea ecranului si luminozitatea acestuia, fara intreruperi sau suprasaturatie, in timp ce tehnologia Acer BluelightShield permite ajustarea emisiei luminii albastre a ecranului pe perioade lungi de utilizare.

Modelul Swift 5 este construit din materiale avansate, aliaje de magneziu si litiu ultra-usoare pentru carcasa superioara si cea inferioara si aliaje de magneziu si aluminiu pentru o rezistenta suplimentara pe zona de odihna a mainilor. Datorita tastaturii LED cu iluminare, utilizatorii pot lucra eficient pe tot parcursul zilei si chiar si pe timp de noapte.

Echipat cu cele mai noi procesoare Intel®, Acer Swift 5 ofera o experienta exceptional de rapida si receptiva si o baterie cu durata de viata pentru intreaga zi de lucru. Swift 5 este echipat cu tehnologia Intel® Wireless-AC 9560 care ofera performante Gigabit wireless 2×2 802.11ac, imbunatateste experienta de streaming, partajare, conferinte si jocuri.

Pana la 1TB spatiu de stocare pe SSD si pana la 16GB memorie DDR4 mentin sistemul rapid si receptiv, in timp ce conectivitatea este asigurata printr-un port USB 3.1 Type-Gen 2 (transfer de date de 10 Gbit/s), doua porturi USB 3.1 Type-A (unul cu functionalitate de incarcare cand laptopul este oprit), un port HDMI si un cititor de carduri SD. Swift 5 suporta Windows Hello prin intermediul unui cititor de amprenta, permitand utilizatorilor sa se conecteze la conturile lor mai rapid si mai sigur.

Preturi si disponibilitate

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noul model Swift 5 a fost lansat in cadrul evenimentului de presa next@acer ce are loc anual in New York, unde compania a anuntat o varietate de noi dispozitive si solutii pentru gameri, designeri, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *