Muzica, sport si natura   

De cand ma stiu imi place sa practic sport si sa acult muzica. Dar, de fieare data cand imi doream sa ies la alergat prin parc sau sa urc pe munte, intervenea vesnica problema: cablul de la mp3 ma incomoda, deoarece distanta dintre buzunar si ureche era cam mare, deseori imi smulgeam castile atunci cand tentam sa fac o miscare mai solicitanta.

 

Dupa ce m-am documentat putin, am decis sa incert produsele de pe magazinul online MAgline.ro din categoria accesorii sport. Am fost foarte multumit de ceea ce puneau la dispozitia clientilor si am decis sa achizitionez o husa de brat pentru telefon confectionata din material impermeabil cu scanare amprenta.

 

Acest produs este conceput special pentru persoanele active care merg in mod frecvent la sala sau au o viata foarte activa. Materialul impermedabil era perfect, deoarece transpiratia nu avea sa imi afecteze telefonul sau dispozitivul mp3 iar modalitate de scanarea amprentei asigura control maxim asupra dispozitivului. Husa este de asemenea prevazuta cu 3 orificii pentru orice tip de telefon sau mp3, iar materialul include si un panou reflectorizant pentru singuranta pe timp de noapte.

 

Acest produs este cu adevarat deosebit iar pretul nu are concurenta. Acest produs desi pare simplu este foarte multifunctional iar pretul pe care il propun cei de la MAgline.ro nu l-am mai gasit nicaieri.

Sunt extrem de multumit de aceasta husa chiar si dupa 2 luni de utilizare nu prezinta nici un semn de deteriorare.

De acum, toate exercitiile vor decurge mai usor datorita acestui super accesoriu pe care toata lumea il poate achizitiona direct de pe magazinul online a celor de la Maglina.ro.

 

Recomand pasionatilor de sport achizitionarea unui astfel de produs pentru a face antrenamentul mai placut, deoarece muzica va poate stimula sa dati cele mai bune rezultate sporind concentrarea asupra unui obiectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *