Vantul puternic imi deranjeaza parul. Mai bine sa folosesc o pomada

murray-s-superior-hair-dressing-pomade-mini-32gr

Am avut aceasta problema de mult timp. De fiecare daca cand parul imi creste mai mare si afara este vand, acesta devine haotic si ma deranjeaza cumplit. Am incercat chiar si cateva metode de a-l fixa, dar nu pareau sa ofere prea multe rezultate. Si nu puteam sa port intotdeauna o caciula sau o sapca. Asa ca am hotarat sa nu imi mai las parul sa creasca chiar atat de mult si sa ma tund mai des.

Cu toate acestea, problemele nu s-au oprit aici, avand un par des dar cam fragil si pot spune si un pic cam decolorat. Asa ca, pe langa faptul ca a trebuit sa il scurtez, am fost nevoit sa gasesc si anumite solutii de a-l face mai puternic, mai sanatos si mai stralucitor. Asa am descoperit magazinul TheGroomLab prin ale carui produse am reusim sa am grija de parul meu intr-un mod elegant si profesional. Pe langa diverse sampoane si balsamuri, cel mai des folosesc pomada de par, aproape zilnic sau de cate ori merg in oras pentru timp mai indelungat.

Zi de zi imi aleg cate un nou mode de a-mi aranja parul, chiar daca la cat de mare este nu am prea multe de aranjat la el. Dar, pot incerca macar. Folosesc doar pomada pe baza de apa, care este mai usor de aplicat dar si de indepartat, doar cu o simpla clatire cu apa. O pot aplica si acasa, si la locul de munca sau intr-un loc public. In doar cateva minute isi face treaba.

Nu aceasi problema o am si la nivelul fetei, pentru ca aici prefer sa fiu mereu neted, barbierit. O data la cateva zilema barbieresc iar de cand am descoperit magazinul TheGroomLab, imi cumpar kituri pentru barbierit tot de aici, rezultatele fiind mai mult decat ceea ce speram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *