Samsung și Disney creează magie cu AR Emoji disponibile pe Galaxy S9 și S9+ Cele mai iubite personaje Disney sunt aduse la viață cu ajutorul noilor Samsung Galaxy S9 și S9+

București, România – 16 Martie 2018 – Samsung Electronics Co., Ltd. și Disney aduc personajele Disney la viață sub forma noilor AR Emoji, disponibile pe Galaxy S9 și Galaxy S9+. Începând de astăzi, utilizatorii Galaxy S9 și Galaxy S9+ se bucura de personajele clasice Disney – Mickey Mouse și Minnie Mouse – direct de pe telefon și vor putea crea mesaje personalizate. Pentru prima dată, aceste personaje Disney sunt aduse la viață într-un cadru de realitate augmentată destinat comunicării și mesageriei. Caracterele din filmele preferate Disney, inclusiv The Incredibles, Zootopia și Frozen, vor fi lansate pe parcursul anului.

“Prin extinderea personajelor și a poveștilor pe noi platforme digitale, oferim zilnic utilizatorilor noștri experiențe Disney oriunde s-ar afla și, de asemenea, reușim să atragem noi generații de fani. Disney AR Emoji oferă o abordare unică a conținutului pentru Galaxy S9 și S9+ și o modalitate amuzantă de a aduce un plus de magie mesajelor”, a declarat John Love, Vicepreședinte, Apps la Disney Consumer Products și Interactive Media.

“Cu peste 6 miliarde de emoji trimise zilnic, scopul nostru de a dezvolta AR Emoji a fost acela de a oferi o modalitate amuzantă și captivantă de a comunica, dar și o nouă manieră de a aduce la viață imagini animate. În acest sens, cel mai potrivit partener pentru noi este Disney – creatorul unora dintre cele mai iubite personaje din istorie –  pentru a transforma AR Emoji în cele mai fericite chipuri din lume și a oferi utilizatorilor accesul la cele mai populare personaje pe care să le trimită prietenilor pe diverse canale”, a declarat Younghee Lee, CMO și Vicepreședinte executiv al Samsung Electronics.

Începând cu data de 16 martie, utilizatorii smartphone-urilor Galaxy S9 și S9+ pot descărca diferite caractere Disney din modul AR Emoji, disponibil pe camera telefonului.

Lansat alături de Galaxy S9 și S9+, AR Emoji le permite utilizatorilor să creeze mesaje amuzante, personalizate, care pot fi trimise prietenilor. AR Emoji utilizează tehnologia de învățare avansată și recunoaștere facială pentru a identifica peste 100 de caracteristici faciale și a realiza o replică 3D, permițând utilizatorilor să creeze mesaje distractive și să le împărtășească cu prietenii. AR Emoji pune la dispoziție 18 stickere prestabilite, utilizând formatul standard de fișiere AGIF, astfel încât acestea să poată fi trimise ușor spre oricine, indiferent de tipul de smartphone utilizat.  Atunci când utilizatorii găsesc un AR Emoji pe care îl preferă, îl pot seta în modul Always On Display, astfel încât să se poată bucura de el ori de câte ori își privesc telefonul.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *