Fitbit Versa, ceasul inteligent realizat pentru intreaga familie

Cel mai usor ceas inteligent cu carcasa metalica realizat de catre Fitbit, cu un design modern si functionalitati complexe pentru monitorizarea sanatatii si a activitatilor fizice, autonomie a bateriei de peste patru zile – la un pret competitiv

Cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, utiizatorii vor putea accesa o platforma ce le ofera informatii personalizate, functia de raspunsuri rapide disponibila pentru Android, o aplicatie pentru parinti dezvoltata in cadrul proiectului Fitbit Labs, si acces la muzica de pe contul Deezer direct de pe ceasurile inteligente Fitbit Versa si Fitbit Ionic.

Fitbit Versa, cu platforma pentru monitorizarea starii generale de sanatate a femeilor, ofera informatii valoroase despre perioada urmatarului ciclu menstrual si zilele fertile

Comunicat de presa

Bucuresti – Martie 13, 2018 – Fitbit (NYSE: FIT), cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sanatatii si a activitatilor fizice, anunta lansarea Fitbit Versa™, un ceas inteligent cu un design modern, la un pret competitiv.

Fitbit Versa este cel mai usor smartwatch cu carcasa metalica realizat de Fitbit, cu o interfata noua si intuitiva. Produsul vine cu functionalitati de top precum monitorizarea activitatilor fizice, a ritmului cardiac si a ciclurilor de somn, alaturi de antrenamante video cu instructiuni pas cu pas. Produsul ofera optiunea de raspunsuri rapide disponibila acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid in contul de Deezer si o autonomie a bateriei de peste patru zile. 

Ceasul Fitbit Versa este disponibil pentru precomanda pe site-ul www.fitbit.com la pretul de 199,95 euro, urmand ca acesta sa se regaseasca in oferta magazinelor partenere din luna aprilie.

Prin intermediul noilor functionalitati dezvoltate de Fitbit, femeile vor avea acces la informatii complexe cu privire la starea lor generala de sanatate, putand sa isi monitorizeze inclusiv evolutia ciclului menstrual. Aceaste noi capabilitati, ce vor fi accesibile incepand cu luna mai, se vor regasi pe ceasurile Fitbit Versa si Fitbit Ionic™ .

Piata de wearables este intr-o continua dezvoltare, iar Fitbit Versa suplineste o nevoie importanta prin realizarea unui ceas inteligent cu un design atragator, cu functionalitati complexe si cu o interfata intuitiva, la un pret competitiv”, a mentionat James Park, CEO si confondator Fitbit. ”Versa integreaza toate caracteristicile mult indragite ale dispozitelor inteligente Fitbit. In plus, ceasul vine cu o autonomie prelungita a bateriei tocmai pentru a putea oferi utilizatorilor informatii complexe despre starea lor de sanatate, fiind astfel un produs unic pe piata. 

Ceasul inteligent ce te ajuta sa iti monitorizezi starea de sanatate, oricand si oriunde

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0. Platforma ofera informatii adaptate fiecarui utilizator, avand o interfata intuitiva. De asemenea, detaliile relevante din aplicatie sunt acum integrate si direct pe ceas, printre care:

  • Informatiile despre activitatea fizica din fiecare zi: Utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informatii punctuale despre starea lor de sanatate si de fitness, un istoric al activitatilor  fizice realizate sau al ritmului cardiac. Mai mult, utilizatorii vor primi si mesaje de incurajare pentru a continua efortul fizic inceput si sfaturi practice despre miscare si sanatate in general.
  • In timp, produsul este din ce in ce mai aplicat nevoilor utilizatorilor: Anul acesta, produsul va integra si alte functionalitati noi precum mementouri, date calendaristice importante, un sumar al orelor dormite, si sfaturi practice pentru imbunatatirea starii de sanatate oferite pe baza informatiilor colectate in aplicatia Fitbit.

Alte functionalitati oferite de Fitbit Versa:

  • Instructiuni video pas cu pas:Produsul vine echipat cu un senzor de ultima generatie pentru monitorizarea continua a pulsului. De asemenea, cu Fitbit Versa utilizatorii vor putea urmari pe ceas antrenamente video cu instructiuni pas cu pas, putand opta si pentru sesiuni de antrenament mai complexe cu aplicatia Fitbit Coach. Aplicatia Exercise de pe ceas monitorizeaza peste 15 tipuri de exercitii, Fitbit Versa avand integrata si functia SmartTrack, cu recunoasterea automata a activitatilor fizice realizate. Ceasul poate monitoriza si performantelor de inot, avand o rezistenta de pana la 50m.
  • Informatii despre starea de sanatate generala:Utilizatorii vor putea accesa informatii despre ciclurile de somn pentru a vedea, in timp, cat de bine s-au odihnit. Fitbit Versa dispune si de un senzor SpO2 ce va face posibila depistarea unor afectiuni precum apneea in somn.  Mai multe informatii despre functionalitatile Versa se regasesc pe site-ul com/Versa.

Potrivit unui studiu realizat recent de catre companie, 80% dintre femei nu stiu cu exactitate care sunt fazele ciclului menstrual, iar 70% dintre acestea nu pot mentiona corect o durata medie a acestuia. Astfel, cu ajutorul produselor Fitbit, femeile isi vor putea superviza mai eficient evolutia ciclului menstrual, cat si starea lor generala de sanatate. Printre functionalitatile platformei gandite pentru femei se numara:

  • Monitorizarea ciclului menstrual: Femeile isi vor putea monitoriza mai atent perioada ciclurilor menstruale prin introducerea datelor calendaristice, cat si a simptomelor specifice precum dureri de cap, acnee sau crampe musculare.
  • Predictii dinamice: Femeile vor putea monitoriza data urmatorului ciclu menstrual cu ajutorul unui algoritm ce le va oferi predictii din ce in ce mai bune pe durata folosirii produsului.
  • Period 101:Femeile pot afla mai multe informatii despre ciclul menstrual, ovulatie, perioada fertila si alte date practice despre toate aceste procese cu ajutorul unor articole informative regasite in aplicatia si pe blogul Fitbit.
  • Informatii personalizate si sfaturi practice: In viitor, avand acces la informatii oferite de o comunitate tot mai mare de femei din lumea intreaga, aplicatia Fitbit va putea oferi si detalii despre activitatea fizica, greutate, alimentatie si somn.
  • Mai multe informatii despre monitorizarea starii de sanatate la femei, aici.
Product family lineup for Ace

Un ceas inteligent usor si modern, ce poate fi purtat in fiecare zi

Fitbit Versa este cel mai usor ceas inteligent realizat de catre Fitbit. Este un produs confortabil, durabil si versatil, putand fi purtat in orice moment al zilei. Ceasul are o forma eleganta, incadrandu-se foarte bine pe mana, punand in valoare si cele mai subtiri incheieturi.

Ceasul vine cu bratari realizate din silicon, piele si metal, alaturi de accesorii editie limitata.

Cu Fitbit Versa, utilizatorii se vor bucura de functionalitati smart precum:

  • Notificari si raspunsuri presetate:Pe ceas, utilizatorii vor putea vedea direct pe ecranul ceasului ultimele notificarile primite din aplicatii, urmatoarele intalniri din calendar, sau cele mai recente apeluri si sms-uri. Utilizatorii de dispozitivele cu sistemul de operare Android vor putea trimite mesaje scurte, fie cu texte deja redactate sau ce pot fi adaptate, pentru a raspunde mesajelor text sau notificarilor trimise de aplicatiile de pe mobil (functionalitate disponibila in curand).
  • Muzica direct pe ceas:Utilizatorii vor putea asculta muzica preferata din aplicatii precum Deezer, sau incarca +300 melodii din colectia personala, direct pe ceas. 
  • Aplicatiile si fetele de ceas:Utilizatorii pot descarca in mod grauit aplicatii si fete pentru ceas dintr-o colectie de peste 550 titluri, realizate de Fitbit si Fitbit Labs. Sunt disponibile si aplicatii cunoscute precum E*Trade, Flipboard, Hue Lights, Nest, Starbucks, Strava, Surfline, United Airlines, Vreme sau Yelp.
  • Aplicatii noi Fitbit LabsUn proiect al departamentului de cercetare si dezvoltare al companiei, Fitbit Labs lanseaza o noua aplicatie pentru cuplurile cu copii nou nascuti. Aceasta ii va ajuta sa isi poata monitoriza mai bine programul lor si al copiilor lor. Introducand orele la care copilul trebuie hranit, parintii vor putea intele mai bine legatura dintre starea de sanatate a celui mic si alimentatie si, in timp, vor putea avea un stil de viata mai sanatos pentru ei si copilul lor. iv
  • Compatibilitate extinsa:Fitbit Versa se poate conecta cu aproape toate dispozitivele inteliegente cu sisteme de operare Android si iOS; lista completa putand fi consultata la adresa:com/devices.

Fie ca asculti melodiile tale preferate pentru a alerga mai rapid sau pentru a te antrena mai mult, muzica te poate motiva sa faci mai multa miscare. Suntem incantati de parteneriatul cu Fitbit, cel mai puternic brand global dedicat sportului si sanatatii. Prin accesarea serviciului Deezer de pe Fitbit Versa, utilizatorii din intreaga lume isi vor putea lasa telefoanele acasa atunci cand vor sa faca sport si se vor bucura de un numar impresionant de melodii, direct de pe incheietura mainii”, mentioneaza Riad Hawa, Vicepresedinte in cadrul Deezer.

Sistemul de operare Fitbit OS 2.0 va fi integrat atat pe ceasurile inteligente Versa, cat si pe Ionic.

Pret si disponibilitate

Incepand de astazi, Fitbit Versa se poate precomanda de pe site-ul www.fitbit.com, la pretul de 199,95 euro. Pretul pentru accesorii varieaza intre 29.95 si 99.95 euro.

Fitbit Versa se va gasi in oferta magazinelor partenere incepand cu luna aprilie a acestui an.

Astazi, Fitbit a anuntat si lansarea prodului Fitbit Ace™, o bratara inteligenta realizata pentru copii.

Mai multe informatii despre noile produse Fitbit se regasesc la adresa: www.fitbit.com/press.

Despre Fitbit, Inc. (NYSE: FIT):

Produsele Fitbit ajuta oameni din lumea intreaga sa duca o viata mai activa si mai sanatoasa, oferindu-le informatii despre activitatile lor fizice, alaturi de sfaturi practice pentru a-si indeplini obiectivele de fitness. Compania ofera o gama variata de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activitatilor sportive precum bratarile inteligente Fitbit Surge®Fitbit Blaze®Fitbit Charge 2®Alta HR™Alta®Fitbit Flex 2®Fitbit One® si Fitbit Zip®, alaturi de ceasurile inteligente Fitbit Ionic™ si Fitbit Versa™, castile wireless Fitbit Flyer™ si cantarul inteligent Fitbit Aria® si Fitbit Aria 2™.

Produsele Fitbit se gasesc in peste 46.000 de magazine din 86 de tari. Fitbit ofera experiente, cunostinte si sfaturi personalizate prin intermediul aplicatiilor interactive, printre care Fitbit si Fitbit Coach, alaturi de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic si Fitbit Versa.

Fitbit si logo-ul Fitbit sunt marci inregistrate Fitbit, Inc in Statele Unite si alte tari. Alte marci ce apartin brandului Fitbit se gasesc la adresa: www.fitbit.com/legal/trademark-list. Marcile comerciale terte apartin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *